首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They need less water. B、They are easier to grow. C、They are easier to transport. D、They live longer. C短文中提到,有些专家说裸根玫瑰根部不带土壤,因此
A、They need less water. B、They are easier to grow. C、They are easier to transport. D、They live longer. C短文中提到,有些专家说裸根玫瑰根部不带土壤,因此
admin
2016-06-02
33
问题
(11)Some people say roses are difficult to grow. But you’ll have a good chance of success if you start with a few suggestions from experts. You should plant your roses where they can get sunshine for about six hours on bright days. You can buy roses from a garden center or by mail order. You can buy potted roses, also known as container roses, or bare-root plants. Some gardeners say potted roses are easier to plant. They say the roots develop better.(12)Other gardeners point out that bare-root roses come without soil. So they weigh less to transport. However, experts advise getting bare-root roses as close to planting time as you can. If they arrive before you are ready to plant them, make sure the packing material is moist. Keep the plants in a cool, dark place. Plant the roses while they are dormant(休眠的).(13)The resting plants have no leaves but still need water. When growing roses, the soil should feel moist deep down. Watering should be done in the morning. That can prevent problems called black spot and mildew(霉菌). But do not water too much, because too much water may cause spots on rose leaves.(14)After heavy rains or too much watering, experts advise pulling away the covering temporarily from around the roots, which will help dry the soil.
11. What does this passage mainly talk about?
12. What’s an advantage of bare-root roses according to some gardeners?
13. What’s the feature of resting plants according to this passage?
14. What’s the function of the covering on rose roots?
选项
A、They need less water.
B、They are easier to grow.
C、They are easier to transport.
D、They live longer.
答案
C
解析
短文中提到,有些专家说裸根玫瑰根部不带土壤,因此运输时重量比较轻。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Qh5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
—Howdidyourjobinterviewgo?—______TheinterviewerseemedinterestedinwhatIsaidwhilehewaslistening,buthedidn’ta
【T1】我要跟你讲讲文学是什么!不——只是但愿能做到,可实际上我做不到。(wish)对于文学的奥秘,只能略加阐释,做点提示,仅此而已。【T2】我就试着给诸位做点提示吧。(thinking)为此,我要引导你回顾一下你的历史,或者做一番遐想。【T3】比
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestpictureswerepaintedbypeoplewhohuntedanimals.Th
尽管因为这篇文章,英国文学被看作只是由讲英语者或者英伦三岛的居民所写的作品,但是,【T1】在一定程度上文学是没有国界(frontiers)的,用英语撰写的作品尤其如此。因此,【T2】英国文学可以被看成(regard)是美国、澳大利亚、新西兰以及加拿大等国
Idon’tthinkit’ssensibleofyouto___________yourgreaterknowledgeinfrontofthechairwoman,foritmaywelloffendher.
Scientistareoftenaccusedofbeingpoorcommunicators,yettherearemanyreasonswhatscientists,inparticular,shouldbea
A、9:00to10:00.B、9:00to10:30.C、9:30to11:00.D、9:30to11:30.B判断题。文中告知“铁路公主”电影上午9点开始,然后从10:30到12点是面向5-12岁孩子的短纪录片,故选B为答案。
A、Romania.B、Slovakia.C、CzechRepublic.C信息明示题。文中告知在此次洪灾中捷克有数人丧生。Romania罗马尼亚;SlovakiaandtheCzechRepublic捷克和斯洛伐克联邦共和国;Vltav
A、30.B、27.C、57BBarcelona巴塞罗那(西班牙首都);EquatorialGuinea赤道几内亚(非洲)。文中得知梅先生现年57岁,30年前来到西班牙,故得知他已在此居住27年。
SincemybirthIhavehadabirthdaycakewithcandles,oneforeachyearofmybirthdays.Todate,Ihavehad325candles.How
随机试题
按照社会功能对组织进行分类时,法院属于()
A.新霉素B.精氨酸C.雌激素D.维生素K、维生素CE.青霉素妊娠合并肝炎产后回奶禁用
甲乙签订一份购销合同,甲以由丙银行承兑的票面金额为20万元的汇票付款,乙后又将该汇票背书转让给丁,丁又背书转让给戊。现查明下列情况,下列说法正确的是?()
咨询工程师在进驻现场或进行现场调研前应完成的工作包括()。
法律,法规和部门规章信息,市场信息,自然条件信息,属于( )。
薪酬调查的对象最好是()。
在竞争者分析中,企业首先要识别竞争者,企业的竞争者是指()。
在长线旅游活动中,随着旅游进程的不断深入,旅游者心理将呈现“初始阶段——个性表露阶段——结束阶段”的阶段性变化特征。请简述各阶段游客的心理及导游人员应提供的相应阶段心理服务技能。
Itiscommonknowledgethathealthyfoodssuchasfruitsandvegetablescontaincertainnutrientsthatpromotegoodhealth—namel
A、Theworkersmakemanycomplaints.B、Theworkersmakealotofobjections.C、Theworkersmakelotsofproposals.D、Theworkers
最新回复
(
0
)