首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many people who seriously read a newspap
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many people who seriously read a newspap
admin
2018-04-04
62
问题
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many people who seriously read a newspaper every day. Most people read only the sports pages, the advice or the gossip columns, the comics, and perhaps the classified advertisements. Most people don’t take the time to read the real news. Newspaper editors say that their readers are lazy. They say they have to trick people into reading the news. They attempt to catch the reader’s interest with pictures and exciting headlines. These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper. The first page attracts attention and encourages the reader to look through the rest of the paper. This is why editors always look for a good first page story and headline to make them stop and look. If the headline is horrible enough or frightening enough or wild enough, perhaps they will go on to read the front page. However, they may just read the headlines, but that is all, then they turn to the sports page, or comics, or advertisements.
It seems that people do not want the news from a newspaper anymore. They say they get the news on the television now. More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper. What about you? Do you read news from a newspaper? Do you think it is easier to get the news from television? Or do you care about news at all? Would you mind if there were no news?
Editors think the important part of the paper is______.
选项
A、the headlines
B、the sports page
C、the front page
D、the classified advertisements
答案
C
解析
根据文章第一段提到的“These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper.”可知,这些技术(图片和令人激动的标题)一般都用于头版,因为头版是读者最先看到的,因此可吸引读者继续看下去。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QiCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesontheequator(道),althoughoftentheymayfeeluncomfo
Forwellover2000yearstheworld’sgreatreligionshavetaughtthevirtuesofatrustingheart.Nowthereisanotherreasonto
Pleasekeepaneyeonmyluggage,andI’llbeback_________.
A(Agreatmanyteachers)B(firmly)believeEnglishisoneoftheC(poorest-taught)subjectsinhighschoolsD(atpresent).
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccident,notknowingwhatliesinthewayofopportunityforpromotion,
Taiwanpolicecannotdecidewhethertotreatitasanextremelycleveractofstealingoranevencleverercheat(诈骗).Eitherway
—MayIputmyluggageontheseatbesideyou,sir?
______manmustfearwhentravelinginspaceisradiationfromthesun.
SYDNEY:Astheysatsharingsweetsbesideaswimmingpoolin1999,ShaneGouldandJessicahSchipperweresimplygettingalongw
随机试题
甲、乙签订买卖合同,甲向乙交付100台空调,但当甲向乙交付时,乙以空调不好卖为由,拒绝受领,并请求甲返还货款。则()。
慢性荨麻疹治疗应
患者,男,45岁。消渴病史2年,症见头晕耳呜、腰膝酸软、骨蒸潮热、盗汗遗精。医师以六味地黄丸为治。2年后,患者再来就诊。症见眩晕耳呜、畏光、迎风流泪、视物昏花。宜选用的中成药是
成人不自在郭英德《西游记》记录了孙悟空从出生、成长、奋斗,直到成为“斗战圣佛”的曲折过程,揭示了一个深刻的人生哲理:成人不自在。孙悟空的出生,和普通人大不一样,他
Themostpowerfulfalse-newsweaponinhistoryisaroundthecomer.Iftechnologycontinuesitscurrentadvance,wemaysoonfac
NoteveryPresidentisaleader,buteverytimeweelectaPresidentwehopeforone,especiallyintimesofdoubtandcrisis.I
A、Right.B、Wrong.C、Doesn’tSay.A
To;Roberts.hifi.co.ukFrom;Dave@electricalsupplies.comWearesorrythatourcomputerorderingsystembroke【16】______la
PeoplesofBritainIntroductionThestoryofearlyBritainhastraditionallybeentoldintermsofwavesofinvadersdisplac
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupply--allthesewereimportant【C1】______inhelpingEng
最新回复
(
0
)