首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every person plans to run off to some tropical isle, but few do. Real life, family, work, and monetary limitations get in the wa
Every person plans to run off to some tropical isle, but few do. Real life, family, work, and monetary limitations get in the wa
admin
2014-01-07
78
问题
Every person plans to run off to some tropical isle, but few do. Real life, family, work, and monetary limitations get in the way. Ian Fleming let none of these considerations stop him.
After the war, Fleming set down his schedule. The first week of January saw him leave England and travel to Jamaica. The first week of March saw his return. He accepted his job at Kemsley Newspapers without compromise—this portion of the year would be set aside for Jamaica or he would look elsewhere for employment.
For 6 years Fleming traveled each winter to Jamaica, lounging in paradise, romancing women, chasing the sunset, but it was not until he faced the pressure of a married woman who was pregnant with his child did Fleming start the writer’s journey which would change his life and popular culture forever. As Fleming waited in Jamaica for Anne’s divorce to become final, he wrote the first draft of a novel, Casino Royale.
Fleming’s career as a writer deserves more examination than can be offered here, but suffice it to say, over the next 12 years, Ian Fleming transformed his elite existence, his arrogance, his style, and his acid wit into some of the greatest thrillers ever written. Fleming incurred the respect of authors as diverse as Raymond Chandler, Kingsley Amis, and Edith Sitwell. His fans included John, Jackie, and Bobby Kennedy, and his social circle included Prime Minister Anthony Eden, Evelyn Waugh, and Somerset Maugham.
Fleming filled out the 12 years of Bond with great adventure journalism. Even in stories which had little action or pay off, such as his short non-fiction book, The Diamond Smugglers, the "Fleming-flair" ensured exciting reading. He wrote the "Atticus" column for The Sunday Times, proving a wonderful conduit for inside intelligence information, and clever rebukes.
Regardless of book sales or family obligations, Fleming managed to live the life he wanted. As the years passed, his passion for golfing increased so he took more time with it. Fleming’s long-term fascination with America grew, so he traveled there more often.
Ian Fleming’s full life caught up with him through his heart. It may be that years of drinking and smoking took their toll, or that the butter-rich cooking Fleming loved was the culprit. Or maybe it was just genetics. Whatever the cause, Fleming’s health declined in the late 1950s. This plus anxieties in the marriage increased Fleming’s depression. With the success of Bond, the world came knocking at Fleming’s door, and he had a harder time shutting those out that he did not want in his life.
Nonetheless, Fleming fought the loosing battle of his weakening heart by throwing more fuel on the fire. He continued to drink and smoke, making some excuses but not many. He wrote books he wanted to read, and traveled the world with style and authority. By this time, Fleming had already earned his own fortune, created his own identity, and ruled his own literary empire.
According to the passage, Fleming probably died of
选项
A、an unidentified reason.
B、a disease of the heart.
C、an unknown family disease.
D、over drinking and smoking.
答案
B
解析
第7段首句和最后一段首句都提到了heart一词,而最后一段首句中的his weakening heart表明Fleming的心脏正一步步地衰弱,由此可见,Fleming最终可能死于心脏病,即B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QjFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?
Inthepast,hip-hopwasaplaceforpeopletosingabout______.
HowmanypeoplediedoneregionaloneaftercycloneIvan?
Thisyear,likelotsofotherpeople,I’mgoingtotrytomakemyownChristmaspresents.It’snotthefirsttimethatI’veprom
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedperson【C2】______nature,twovividandstriking【C3】____
随机试题
肺热津伤型消渴,若见烦渴不止,小便频数,脉洪数无力,可选方( )。
女性,50岁,临床诊断为缺铁性贫血,服亚铁盐类药物感觉胃不适,在营养咨询时所介绍的促进非血红素铁吸收的因素不包括
A.Thl细胞B.Th2细胞C.NK细胞D.Tc(CTL)细胞E.巨噬细胞分泌IL-和IL-2等细胞因子,参与免疫调节
某患者,因欲自杀服有机磷农药,被发现后急送医院。查体:昏迷状态,呼吸困难,皮肤湿冷。双瞳孔如针尖大小。在治疗本病时应用阿托品,下列哪一项不是阿托品治疗的有效指标
学习型组织的修炼技能包括()。
不得承担项目代建业务的单位,所指发生的较大以上质量责任事故系指()。
根据下列资料,回答下列问题。2008年1月24日在国务院新闻办举行的新闻发布会上,国家统计局局长谢伏瞻宣布,初步核算,2007年国内生产总值为246619亿元,比上年增长11.4%,增速加快0.3个百分点,连续五年增速达到或超过10%。国民经济
323,107,35,11,3,()
有关部委负责人表示,今年将在部分地区进行试点,为全面清理“小产权房”做制度和政策准备。要求各地对农村集体土地进行确权登记发证,凡是小产权房均不予确权登记,不受法律保护。因此,河西村的这片新建房屋均不受法律保护。以下哪项如果为真,最能削弱上述论证?
Foreignaidisanimportantpartofinternationaleffortstoreducepoverty.TheUnitedStatesAgencyforInternationalDevelopm
最新回复
(
0
)