首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As recently as thirty years ago, many Americans believed that using credit was an unwise and (36)______ way to pay for what they
As recently as thirty years ago, many Americans believed that using credit was an unwise and (36)______ way to pay for what they
admin
2009-04-23
67
问题
As recently as thirty years ago, many Americans believed that using credit was an unwise and (36)______ way to pay for what they bought. Some even thought that owing money to a store or. a credit company was something to be (37)______ of Good citizens, they believed, always bought what they wanted with real money and they paid the full price (38)______.
Today, however, all that has changed. Credit, as some (39)______ have noted, has become a way of life in the United States. More and more Americans now are depending on those small pieces of plastic, credit cards, to pay for large (40)______ such as televisions, record-players or (41)______. Many people today would consider it unusual not to use a credit card to pay for a costly (42)______ dinner, a hotel room or an airline trip. And there are some (43)______ in which Americans must have credit cards. If they want the temporary use of a car, for example, they first must give the car rental company the number of their credit card. (44)____________.
Credit cards offer two major services to Americans. First of all, they are easier and safer to carry than large amounts of money. Second, they permit people to borrow, to have the immediate pleasure of owning something, even if they do not have enough money to pay for it at the time. (45)____________. And when the time does come to pay, most credit cards offer people a choice. (46)____________.
As recently as thirty years ago, many Americans believed that using credit was an unwise and dangerous way to pay for what they bought. Some even thought that owing money to a store or a credit company was something to be ashamed of. Good citizens, they believed, always bought what they wanted with real money and they paid the full price immediately.
Today, however, all that has changed. Credit, as some observers have noted, has become a way of life in the United States. More mid more Americans now are depending on those small pieces of plastic, credit cards, to pay for I large purchases such as television, record-players or furniture. Many people today would consider it unusual not to use a credit card to pay for a costly restaurant dinner, a hotel room or an airline trip. And there are some situations in which Americans must have credit cards. If they want the temporary use of a ear, for example, they first must give the car rental company the number of their credit card. That number is considered a guarantee that they will return the car and pay for using it.
Credit cards offer two major services to Americans. First of all, they are easier and safer to carry than large amounts of money. Second they permit people to borrow, to have the immediate pleasure of owning something, even if they do not have enough money to pay for it at the time. With credit cards people pay for goods or services at the end of each month instead of when they buy them. And when the time does come to pay, most credit cards offer people a choice. They can pay all of what they owe for the month or they can pay just part usually between 5 and 10 percent of what they owe.
选项
答案
ashamed
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QkpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.Whereveryoulook,it’speople,people,people.The
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sherecentlycelebratedher90thbirthday,andbythetim
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sherecentlycelebratedher90thbirthday,andbythetim
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.
A、Inahotel.B、Inabookstore.C、Inagrocery.D、Inalibrary.A解答地点场所题时要综合分析对话中提到的细节。根据女士提到的Ihavealreadybookedadoubleroo
A、Shewillconstructarestaurant.B、Shewillrunarestaurant.C、Shewillworkforherbrother.D、Shewillhavearest.B对话中男士问
A、Themanager.B、Thesalesman.C、Mr.Peterson.D、Mary.C本题询问ABC电脑公司的联系人是谁。对话中,男士说完订单号后,紧接着说了联系人是皮特逊先生。可知答案为C项,其中contactman指“联络人
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarhasbeenacommonthingsincetheearly20thcenturya
Manypeoplehavediscoveredthathobbiescanbeprofitableaswellas【T1】______.Somepeoplehavefinecollectionsofbottles,f
随机试题
一体化教育环境中,教育的主要方式是()
始动外源性凝血途径的凝血因子是
动态序列的总变动一般可以分解为几种动态趋势与波动的经典模式是()。
防烟分区可采取挡烟垂壁等措施。挡烟垂壁等设施的下垂高度不应小于()mm。
根据会计等式可知,下列()经济业务不会发生。
VR(虚拟现实)技术是利用计算机为用户提供一个交互式的可沉浸的虚拟三维空间,而3D电影是将两个影像重合后产生逼真三维立体效果,并且通过特殊的3D眼镜,让用户在观看影片时产生一种身临其境的感受。以下对VR电影和3D电影的说法错误的是:
A、 B、 C、 D、 B
Access系统中,一个表最多可以建立的主键个数(主索引)为()。
Whyaretheremanysuicideexplosionstakenplace?
A、InRockinghillPalaceRoad.B、InSouthwellPark.C、OneblockawayfromSouthwellPark.D、Inanunlockedgarage.A
最新回复
(
0
)