首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He has decided to retreat from the talks. B、He has supported the talks. C、He has covered doubts about the talks. D、He has oppo
A、He has decided to retreat from the talks. B、He has supported the talks. C、He has covered doubts about the talks. D、He has oppo
admin
2016-06-19
47
问题
Iran’s new chief nuclear negotiator has given his backing to talks to resolve its atomic standoff with the West, while insisting that Tehran will not give up its plans to develop a full nuclear fuel cycle. "Iran deems it a principle to continue talks and it accepts negotiation as the right manner," Ali Lari-jani, installed as secretary of Iran’s Supreme National Security Council on Monday, told the Sharp Daily in an interview published on Tuesday. European diplomats have expressed concern that Latijani, a conservative close to Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei, will adopt a tougher line on the nuclear issue than his predecessor Hassan Rohani.
Questions 1 and 2 will be based on the following news item.
1. What is the attitude of Iran’s new chief nuclear negotiator toward the talks with the West?
2. What is the main concern of European diplomats in this news?
选项
A、He has decided to retreat from the talks.
B、He has supported the talks.
C、He has covered doubts about the talks.
D、He has opposed the talks.
答案
B
解析
细节题。eyshlisteninga第一句说到,“Iran’s new chief nuclear negotiatorhas given his backing to talks to resolve its atomic standoff with the West”意思是说,伊朗的新任核谈判领导人支持与西方解决有关核武器僵局的会谈,故选B。原文中的backing意思是“支持”,与B选项中的supported(支持)同义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QnY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Globalwarmingmayornotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21stcentury,butregardlessofwhetheritisorisn’t,wew
TheCaseforKillingMyMotherA)Mymotherwantedtodie,butthedoctorswouldn’tlether.Atleastthat’sthewayitseemedto
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerPointhasdramaticallychangedthewayinwhicha
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerPointhasdramaticallychangedthewayinwhicha
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerPointhasdramaticallychangedthewayinwhicha
AFewAspectsofAmericanLifeTravelA)It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Becauseschool
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightofthisstatement,teacherslivebyselling【C1】______,p
Anindustrialsociety,especiallyoneascentralisedandconcentratedasthatofBritain,isheavilydependentoncertainessent
Weoftenpassonlittlebitsofinformationtoourchildren,notknowingiftheyaretrue,andonlybecausetheywere【B1】_______
A、Theweatherforecastsaysitwillbefine.B、Theweatherdoesn’tcountintheirplan.C、Theywillnotdoasplannedincaseof
随机试题
男性,32岁。饮酒后中上腹持续性:疼痛6小时,并逐渐加剧,向肩、背部放射,伴恶心、呕吐。查体:P118次/分,BP90/75mmHg,急性面容,表情痛苦,全腹压痛,尤以中上腹为著,轻度肌紧张和反跳痛,肝区未触及肿块。外周血WBC15×109/L,中性粒细胞
晕动病发病的主要原因是
甲、乙、丙拟设立一有限合伙企业,甲、乙为普通合伙人,丙为有限合伙人,下列不可以作为丙的出资的是:()
某—场地平面草图如图3—19所示,拟建建筑地上9层、地下3层,每层面积相同。其容积率(不含地下)为:[2006年第29题]
一般来说,分散学习优于集中学习。()
Weweretoldthattherewereabout20foreignstudents______Chineseintheschool,andmost______werefromGermany.
社会监督是公安机关以外的公民对公安机关及其人民警察执法活动的监督。()
我国已进入老龄化社会,老年人消费市场随之增大,一些不法商家盯上了“银发市场”,并进行欺诈活动。如果请你面向社区老年人进行防欺诈宣传,你准备怎样开展工作?
实践和认识活动中的中介是指()
设:x=x(t),y=y(t)(α<t<β是区域D内的光滑曲线,即x(t),y(t)在(α,β)内有连续的导数且x’2+y’2(t)≠0,f(x,y)在D内有连续的偏导数.若P0∈是函数f(x,y)在上的极值点,证明:f(x,y)在点P0沿的切线方向的方向
最新回复
(
0
)