首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were both famous actresses. B、They were both popular all their lives. C、They were both rich and kind-hearted. D、They were
A、They were both famous actresses. B、They were both popular all their lives. C、They were both rich and kind-hearted. D、They were
admin
2011-04-04
50
问题
People fell in love with Elizabeth Taylor in 1944, when she starred in National Velvet -- the story of Velvet Brown, a young girl who wins first place in a famous horse race. At first, the producers of the movie told Taylor that she was too small to play the part of Velvet. However, they waited for her for a few months as she exercised and trained -- and added three inches to her height in four months! Her acting in National Velvet was still considered the best by a child actress.
Elizabeth Taylor was born in London in 1932. Her parents, both Americans, had moved there for business reasons. When World War II started, the Taylors moved to Beverly Hills,
California, and there Elizabeth started acting in movies. After her success as a child star, Taylor had no trouble moving into adult roles and won twice for Best Actress: Butterfield 8 (1960) and Who’s Afraid of Virginia Wolf?. (1966).
Taylor’s fame and popularity gave her a lot of power with the movie industry, so she was able to demand very high pay for her movies. In 1963, she received $1 million for her part in Cleopatra -- the highest pay received by any star up to that time.
Elizabeth Taylor is a legend of our time. Like Velvet Brown in National Velvet, she has been lucky. She has beauty, fame and wealth. But she is also a hard worker. Taylor seldom acts in movies any more. Instead, she puts her time and efforts into her businesses, and into helping others -- several years ago, she founded an organization that has raised more than $40 million for research and education.
33.Why didn’t the producers let Taylor play the part of Velvet at first?
34.What did Elizabeth Taylor and Velvet Brown have in common?
35.To what did Elizabeth Taylor devote herself in her later life?
选项
A、They were both famous actresses.
B、They were both popular all their lives.
C、They were both rich and kind-hearted.
D、They were both successful when very young.
答案
D
解析
选项均以They were both开头表明,本题考查They共同的特点,听音时注意They指代谁。短文中提到“像《玉女神驹》中的Velvet Brown一样,泰勒也拥有美貌、名气和金钱。”前面在介绍这部片子时说到Velvet Brown是个young girl,综合可知她们年轻时都很成功,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Qqo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、1:50.B、1:55.C、2:00.D、2:05.A综合推断题。男士问快车是否是2:05开车,女士回答说是1:55开,还差五分钟了,由此可知,现在是1:50。
AprilFools’Special:History’sHoaxesHappyAprilFools’Day.Tomarktheoccasion,NationalGeographicNewshascompiled
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis【B1】______dropstonearbalanceattheageofmaturity,andamong
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis【B1】______dropstonearbalanceattheageofmaturity,andamong
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis【B1】______dropstonearbalanceattheageofmaturity,andamong
Foraboutthreecenturieswehavebeendoingscience,tryingscienceout,usingsciencefortheconstructionofwhatwecallmod
Letussupposethatyouaminthepositionofaparent.Wouldyouallowyourchildrentoreadanybooktheywantedtowithoutfi
BorninNorthCarolinain1862,WilliamSidneyPorter,thismasterofshortstoriesismuchbetterknownunderhispenname"O.
A、Physics.B、Mathematics.C、Environmentalscience.D、Lifescience.A预览选项可知,本题就学科进行提问。本题询问男孩在哪个科目比女孩得分更高。短文中的相关信息Boysscoredbett
随机试题
破产债权申报期限自()起计算。
简述国家垄断资本主义的主要形式。
患者肖某,女,49岁,糖尿病酮症酸中毒,尿糖阳性。患者呼气有
A.肺活量B.用力肺活量C.每分通气量D.功能残气量E.肺泡通气量一次最大吸气后,尽力尽快呼气所能呼出的最大气量是
影响进度的不利因素中,( )是最常见和最重要的影响因素。
在浇筑混凝土之前,应进行钢筋隐蔽工程验收,验收内容包括( )。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
蒙代尔一弗莱明模型中,当资本完全不流动时,国际收支平衡线BP的移动()
数据库系统的数据独立性是指()。
A、130.B、3,900.C、13,000.D、1,300.D短文第二段明确提到Onaverage,eachemailuserreceived1,300spammessageslastyear。
最新回复
(
0
)