首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When the giant Indian technology-services firm Infosys announced last November that it would open a design and innovation hub in
When the giant Indian technology-services firm Infosys announced last November that it would open a design and innovation hub in
admin
2020-01-09
74
问题
When the giant Indian technology-services firm Infosys announced last November that it would open a design and innovation hub in Providence, the company’s president said one of the key reasons he chose Rhode Island was its strong network of higher-education institutions: Brown University, the Rhode Island School of Design, and the Community College of Rhode Island.
In a higher-education system that is often divided between two-and four-year colleges and further segregated between elite and nonelite institutions, it’s not often that a community college is mentioned in the same breath as an Ivy League campus. Nor is a two-year college seen as a training ground for jobs in the so-called creative economy, which include industries such as design, fashion, and computer gaming that typically require bachelor’s degrees.
But the Community College of Rhode Island, New England’s largest two-year college with more than 15,000 students, is working hard to change the tired image of two-year institutions as places for high-school graduates who can’t hack it on four-year campuses or for the unemployed trying to figure out what’s next. Led by Meghan Hughes, a relatively new president with an academic background in art history, the college is overhauling its approach to workforce development by better aligning programs with the state’s economic priorities than is currently the case.
" Like many colleges, we tended to be more reactive and slower to respond to training needs," said Julian Alssid, who started last summer as vice president of workforce development. The college would typically wait for displaced workers to come to the campus to receive retraining instead of intervening before they were laid off. It had advisory groups of employers to provide guidance on certificates and degrees , but they met infrequently, so it would take months or sometimes years to tweak existing programs or start new ones.
Now, the college is in the process of reorganizing its continuing-education division to build ongoing partnerships with companies to keep it current on industry trends and operate training programs responsive to and in sync with the labor market. The alliance with Infosys is a good example of this new strategy as the college works with the company to figure out how the school can help in recruiting and training 500 workers who will make a median salary of $79,000.
The problem with many existing workforce-training programs, Alssid said, is that employers, colleges, and local workforce boards responsible for doling out federal funds " all operate separately, calcified in their own silos. " In this new economy, he added, " those worlds will blend together. "
What would Rhode Island usually do?
选项
A、It would be very active to respond to training needs.
B、It would wait for displaced workers to come to the campus to receive retraining.
C、It would intervene before the workers were laid off.
D、It would often provide workers with guidance on certificates and degrees.
答案
B
解析
细节题。根据选项定位到第四段。[A]“回应培训需要非常积极”,这与原文的slower to是矛盾的,因此错误;[C]“在他们被解雇之前进行干预”,该选项在原文中位于instead of“而没有”之后,说明这是他们没有做到的,因此错误;[D]“他们经常给学生提供证书和学位的指导”也不对,因为原文说了他们不经常碰面;只有[B]“学院通常会等待流离失所的工人来到校园接受再培训”是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QzY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
StudythefollowingdrawingcarefullyandWriteanessayinwhichyoushould:1)describethedrawing,2)interpretthemeaning
Theword"this"(Paragraph1)probablyrefersto______.Itisimpliedthatthemainimpactthatgenetransferbetweencropsan
Theauthorthinksthatpullfactors______.People’sdecisionstomigratemightbeinfluencedbyallthefollowingEXCEPT____
Youstillneedsomesubstantialexamples______supportofyourargument,orfewpeoplewillbelieveinyouridea.
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
IthasbeenawretchedfewweeksforAmerica’scelebritybosses.AIG’sMauriceGreenberghasbeendramaticallyoustedfromthef
EveryspringmigratingsalmonreturntoBritishColumbia’sriverstospawn.Andeveryspringnewreportsdetailfreshdisasters
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
随机试题
髋关节后脱位可出现的并发症是
请论述周作人散文的内容和艺术成就。
A.预防褥疮、肢体置功能位及被动关节运动,呼吸训练及排痰训练和防止泌尿系感染B.肌力训练、床上全面锻炼,坐位练习、轮椅训练,站立和步行训练,作业疗法C.痉挛、性功能障碍和疼痛D.运动功能障碍和姿势异常E.早期发现,早期康复,康复与游戏及教育
吗啡急性中毒引起的呼吸抑制,首选的中枢兴奋药是
这家麻制品厂的成立( )。清算组的职权主要有( )。
保险活动所特有的内在功能是()。
某投资项目达产年份的经营成本为11232万元(含增值税进项税额),其中:其他制造费用192万元,其他管理费用480万元,其他营业费用288万元,若产成品最低周转天数为15天,该项目达产年份流动资产中的产成品为()万元。
下列各项中不属于劳动者报酬的是()。
资产评估的基本方法有()
AlthoughJackisanEnglish,hecanspeak______fluently.
最新回复
(
0
)