首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Philip has not been to this part of the library before. B、It was very quiet in the library. C、Philip fell off the ladder and m
A、Philip has not been to this part of the library before. B、It was very quiet in the library. C、Philip fell off the ladder and m
admin
2009-08-19
52
问题
The silence of the Reference Library was broken only by an occasional cough and now and then by the scarcely audible sound of pages being turned over. There were about twenty people in the room, most of them with their heads bent over their books. The assistant librarian who was in charge of the room sat at a desk in one comer. She glanced at Philip as he came in, and then went on with her work.
Philip has not been to this part of the library before. He walked around the room almost on tiptoe, afraid of disturbing the industrious readers with his heavy shoes. The shelves were filled with thick volumes: dictionaries in any languages, encyclopedias, atlases, biographies and other works of reference. He found nothing that was likely to interest him until he came to a small shelf out of his reach, so he had to fetch a small ladder in order to get one down. Unfortunately, as he was climbing down the ladder, the book he had chosen slipped from his grasp and fell to the floor with a loud crash. Twenty pairs of eyes looked up at him simultaneously, annoyed by his unaccustomed disturbance. Philip felt himself go red as he picked up his book, which did not seem to have been damaged by its fall.
He had just sat down when he found the young lady assistant standing alongside him. "You must be more careful when you are handling these books." she said severely. Satisfied that she had done her duty, she turned to go back to her desk. Then a sudden thought struck her. "By the way, how old are you?’ she asked Philip. "Thirteen." He told her. "You are not allowed in here if you’re under the age of fourteen, you know," the assistant said. "Didn’t you see the notice on the door?" Philip shook his head. He expected the assistant to ask him to leave. Instead, in a more kindly tone, she said, "Well, never mind. But make sure that you don’t disturb the other readers again, otherwise I shall have to ask you to leave."
选项
A、Philip has not been to this part of the library before.
B、It was very quiet in the library.
C、Philip fell off the ladder and made a loud noise.
D、The librarian was very kind to readers.
答案
C
解析
Which of the following statements is NOT tree according to the passage?
综合推断题。由文中第二段划线部分可知,菲利普并没有从梯子上摔下来,而是他手中的书掉了下来,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R5pK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itisknowntoeveryonethatnosmoking(permit)______inthelibrary.
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPublicLibraryCallingallwould-bewritersandbooklovers!Sharpenyour
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPublicLibraryCallingallwould-bewritersandbooklovers!Sharpenyour
NetLibraryisalibrarythatlendsoutdigitalbooks.Ittreatsadigitalbooklikeapaperbackcopy.Itchargeslibraryperbo
A、Heisnotsmart.B、Hedoesn’tgetalongwithothers.C、Hehassomementalproblems.D、He’snotresponsibleforhiswork.B女士问男
Specialwordsusedintechnicaldiscussion______.Thewriterofthearticlewas,undoubtedly______.
随机试题
低血容量性休克临床表现中的“5P”是指皮肤苍白、______、______、脉搏细弱、呼吸困难。
被称为“路易十五式”的18世纪法国艺术的是【】
血浆蛋白明显减少
相对密度是一种最科学、合理地评价粗粒土状态的方法,所以工程师航总是采用该指标评价粗粒土的状态。
(2008)一台并联于无穷大电网的同步发电机,在cosφ=1的情况下运行,此时,若保持励磁电流不变,减小输出的有功功率,将引起()。
某地拟建一公路,全长120km,项目沿线经过5个镇的10个村、2个工业区。所选路线跨越一级水源保护区、风景旅游区和一个自然保护区,跨过两条河流和两座山,周边还包括超高压变电站。沿线某些路段现有道路,将道路进行拓宽,标准路幅宽75m,主道双向八车道
()是判定是否构成操纵市场的关键因素。
(2016年)2015年3月4日,甲公司为履行与乙公司的货物买卖合同,签发一张商业汇票交付乙公司。汇票收款人为乙公司,由Q银行承兑,到期日为9月4日。7月9日,乙公司财务人员不慎将该汇票丢失,于当日同时申请挂失止付和公示催告。7月10日,法院通知Q银行停止
我国已经进入新时代,社会主义初级阶段主要矛盾的主要方面是()。
在众多的服务器中,(53)是最为重要的服务器。
最新回复
(
0
)