首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It was going to have roughly the effect of a neutron bomb attack on high streets and shopping malls. The buildings would be left
It was going to have roughly the effect of a neutron bomb attack on high streets and shopping malls. The buildings would be left
admin
2017-12-07
55
问题
It was going to have roughly the effect of a neutron bomb attack on high streets and shopping malls. The buildings would be left standing but the people would vanish. Such was the superior efficiency of selling things via the Internet that brick-and-mortar stores would be unable to compete on price, choice or even service. Book and music sellers had already been "Amazoned". Soon web-based "category-killers", in everything from toys to pet supplies, would overwhelm their physical-world competitors. Shoppers would never be more than a mouse-click from the best deals. Traditional retailers, terrified of cannibalizing (同类相食 ) sales and destroying the value of their expensive properties, were already too late to meet the challenge. "In some categories," said Mary Meeker, a seer (预言家) of the Internet at Morgan Stanley, "it’s already game over."
These are convenient beliefs for anyone justifying some e-commerce share prices, but they are already mostly wrong. The reasons should surprise no one. The Internet is not a dominant technology but rather a network of people. It is a rich and highly flexible means of communicating that is rapidly achieving pervasiveness because more and more people find it easy and convenient to use. But it is those people’s preferences that will count; and for most people, shopping is more than just a means to an end. Even if the Internet provided a perfectly efficient way to shop it would not provide a satisfactory alternative to the physical enjoyment of sniffing a ripe melon, say, or trying on a cashmere sweater.
Of course, some products, such as music and banking, can be distributed electronically with success and cost saving. But most purchases cannot be reduced to digital code. And distributing physical goods is cumbersome (笨重的) and expensive. Behind even the most exciting user interface there are old-fashioned warehouses and lorries, customers who decline to sit at home waiting for purchases to arrive, and goods that must be re-wrapped and expensively returned. No wonder that the cost of getting goods to customers’ homes so often soaks up the notional price advantages of e-commerce.
What Internet shoppers have quickly realized is that the web is an addition to, and not a substitute for, their shopping habits. It is wonderful for gathering up-to-date information about products and prices. Cyber Dialogue, a research firm, estimates that in 1998 23m Americans sought information online, but then made their purchases offline, compared with only 17.7m who did the whole thing online.
The cost of goods delivery brings about the result that______.
选项
A、i distributing goods becomes troublesome and expensive
B、the notional price advantages of e-commerce are eliminated
C、old-fashioned warehouses and lorries have to be still in use
D、goods must be wrapped again and expensively returned
答案
B
解析
本题实际上是考查对第3段末句中的soak up的理解。根据该句开头的No wonder可以推断,本句讲到运送成本对电子商务价格优势将产生负面的影响。而结合上文说到的仓储和运输问题,以及商品要重新包装等问题,可以推断这些问题使电子商务原先应有的价格优势都消失殆尽了,因此,soak up可理解为eliminate,即B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R7U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeopl
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywouldprefertogobyland,sea,orair.Hardlycananyon
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertytheycreateandown.Intellectualproperty【C1】______f
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertytheycreateandown.Intellectualproperty【C1】______f
Drought,tsunami,violentcrime,financialmeltdown—theworldisfullofrisks.Thepoorareoftenmost【C1】______totheireffect
Drought,tsunami,violentcrime,financialmeltdown—theworldisfullofrisks.Thepoorareoftenmost【C1】______totheireffect
Aresmarterkidssmartenoughtoavoidalcoholanddrugs?Fordecades,scientistshaddocumentedthatthosewithlowerIQandle
Onelunchtime,MayWardwasdoinghershoppinginalocalsupermarket,whenshesuddenlyslippedandfell.Shewasbadlyshaken
随机试题
Itmaybesointheory,butnowwillitwork______?
在主动脉瓣区或主动脉瓣第二听诊区闻及舒张期柔和叹气样杂音,而且前倾坐位较清晰,应该考虑为_____________。
二期梅毒的皮疹是下列哪一种
A、牙冠形态B、牙根形态C、桥体面形态D、连接体形态E、桥体龈面形态与固定义齿自洁作用有关的形态是
下列意识障碍表现中,哪项与颅内血肿关系最为密切
在记录实施审计程序的性质、时间安排和范围时,注册会计师应当记录测试的具体项目或事项的识别特征。若被审计单位按年对订购单依次编号,则下列对识别特征的表达恰当的是()。
某一数字显示器由7段发光二极管组成,通过各二极管的亮灭来显示数字。若用“1”表示亮,“0”表示灭,按左图所示的字母先后顺序对各二极管的亮灭状态编码,右图中数字“9”所对应的编码是()。
若x0是方程的解,则x0属于区间()。
Whatwillthewomando?
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)