首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Girls think they are cleverer, more successful and harder working than boys from as young as four, a study has found. Boys come
Girls think they are cleverer, more successful and harder working than boys from as young as four, a study has found. Boys come
admin
2017-12-08
40
问题
Girls think they are cleverer, more successful and harder working than boys from as young as four, a study has found. Boys come round to this view by the age of seven or eight and assume that girls will outperform them at school and behave better in lessons, research from the University of Kent shows.
The study—Gender Expectations and Stereotype Threat—argues that teachers have lower expectations of boys than of girls and this belief fulfils itself throughout primary and secondary school.
Girls’ performance at school may be boosted by what they perceive to be their teachers’ belief that they will achieve higher results and be more conscientious (勤奋的) than boys, the academics claim. Boys may underachieve because they pick up on teachers’ assumptions that they will obtain lower results than girls and have less drive.
"By seven or eight years old, children of both genders believe that boys are less focused, able and successful than girls—and think that adults endorse (认可) this stereotype," the academic Bonny Hartley said. "There are signs that these expectations have the potential to become self-fulfilling in influencing children’s actual conduct and achievement." Hartley said that while it was unacceptable to divide classes by the race of their pupils, this was not the case for gender. "In this way, it is widely acceptable to pitch the boys against the girls or ’harmlessly’ divide the class in this way for practical ease."
Jenny Parkes, senior lecturer at the Institute of Education, University of London, said there had been marked changes in girls’ achievement in the UK in the latter half of the 20th century, in part thanks to feminism’s influence on the way girls view themselves.
"This seems to be particularly the case for middle-class girls. Some studies have looked at how academic work is seen as ’feminine’ and so for some boys achieving highly at school risks being labelled as feminine," Parkes said.
"At the same time, this differs across different countries, ethnic and social class groups and from subject to subject. Adults do have an important role in helping children—whether they are girls or boys, high or low achievers—to have confidence in themselves as learners."
What can we learn from the last paragraph?
选项
A、Adults should be sure of themselves as learners.
B、Adults could contribute a lot to children’s learning.
C、Adults should pay all their attention to boys of low achievement.
D、All the countries have the same attitude to children’s learning.
答案
B
解析
文章最后一句提到大人在帮助孩子建立自信的方面起着至关重要的作用,B“大人可以对小孩的学习作出很多贡献”是合理的推断,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RAa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Domesticviolenceisaseriouscrimecausingserioussocialproblems.Itisviolenceathome,usuallythehusbandbeatinghiswi
CreativeCapitalismA)ThemainbuildingonDisney’sstudiolothassevenhugereplicas(复制品)ofSnowWhite’sdwarfsholdingupits
Acidrain,whichisaformofairpollution,currentlybecomesasubjectofgreatdebatebecauseofwidespreadenvironmentaldam
LivingwithParentsorNot?Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledLivingwithParentsorNot
A、Itisunhelpfultostudents’learning.B、Itisunhealthytostudents’upbringing.C、Itisbeneficialtoindependentchildren.
A、FirstSundayinJune.B、SecondSundayinJune.C、ThirdSundayinJune.D、DecidedbyeachPresident.C短文说,“父亲节是6月的第三个星期日”,据此判断
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericanssaidthatspendingextramoneyontravelduringthe
Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileortelephonerevolution.Verysoonyou’llbeabletorecord
Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileortelephonerevolution.Verysoonyou’llbeabletorecord
A、Replaceitsout-datedequipment.B、Improvethewelfareofaffectedworkers.C、Followgovernmentregulationsstrictly.D、Provid
随机试题
患儿女性,1岁2个月,主因“间断发热皮疹伴反复口腔溃疡5个月余,双膝关节饱满10天”。查体:心率128次/min,呼吸25次/min,神志清楚,精神反应好,前囟大小0.2cm×0.2cm,张力不高。呼吸平稳。双肘关节伸面、足跟可见散在淡红色斑丘疹。双眼睑无
心理评估的常用方法,不包括
A.氨溴索B.乙酰半胱氨酸C.可待因D.苯丙哌林E.右美沙芬具有旋光性,药用其右旋体的是
账套备份文件只能经过()功能处理后,才能打开。
下列利息支出,可以在企业所得税税前全额扣除的是()。
朱熹在《朱子全书.论学》中写道:“宽着期限,紧着课程;小立课程,大作功夫”。这里的“课程”指的是()。
下列古都中哪个被称为是“六朝古都”?()
WhatisEinstein’sgreatestcontributiontohumanbeings?
Moreparentsarenowchoosingtohomeschoolinsteadofsendingtheirchildrentopublicorprivateschools.Butwhatishomescho
A、Bothglobalwarmingandbelow-averagerainfall.B、Bothbelow-averagerainfallandnaturalclimatevariability.C、Globalwarmin
最新回复
(
0
)