首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
After the dotcom boom of the 1990s, the world is about to experience a boom in dots. Over 1,000 new generic top-level domain nam
After the dotcom boom of the 1990s, the world is about to experience a boom in dots. Over 1,000 new generic top-level domain nam
admin
2020-03-31
37
问题
After the dotcom boom of the 1990s, the world is about to experience a boom in dots. Over 1,000 new generic top-level domain names(gTLDs)are set to join the 22 existing ones, such as. com and . org, and the 280 country-specific ones, such as . uk, that now grace the end of web addresses. The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers(ICANN), the nonprofit organisation that manages the web’s address book, reckons this will boost competition and innovation. It will also increase the cost to businesses of protecting their brands.
Some of the new gTLDs, such as . guru and . sexy, will flatter owners’ egos. Others, such as . clothing and . photography, will be used by firms to tout their wares. Among the first to go live, on February 4th, was ".web" written in Arabic script. That made history: until now all generic top-level domains have been written in Latin lettering, meaning internet users with Arabic keyboards had to wrestle with ALT, CTRL and the like to type the last few letters of most websites’ names. Other gTLDs in scripts such as Chinese and Russian will follow in the coming months.
Firms including Apple, Ford and IWC, a watchmaker, have already applied to register their names as gTLDs. That will allow them to ensure they are not used by crooks or cybersquatters. Google, Amazon and others have applied for numerous gTLDs, including . app and . kindle, presumably because they want to use them and think they can make money by selling the right to use "second-level" domains(for example, economist, app), typically for $ 10—50 a year. Firms may also be keen to buy certain second-level domains to stop them falling into the wrong hands. Donuts, a company that has lodged hundreds of applications for gTLDs, has . wtfand . sucks on its list.
But there are costs to owning a gTLD. Firms must pay $ 185 ,000 to ICANN when applying for one, plus $ 25 ,000 for each year they use it. Deciding which ones to splash out on is tricky. New domains including . biz and . mobi have been added in the past, but have failed to put a dent in the wildly popular . com.
The avalanche of new domains may also confuse web users, who often get to their destinations via search engines rather than by typing web addresses into browsers. Greater choice and competition should eventually bring them benefits. But the transition may be . complicated.
We can conclude from the last two paragraphs that______.
选项
A、most gTLDs bring no benefit at all
B、it is vital to decide which gTLD to buy
C、many new domains made a hit in the past
D、web users rarely type letters into search engines
答案
B
解析
选项[A]对应最后一段第二句:Greater choice and competition should eventuallybring them benefits.显然,选项[A]的“bring no benefit at all”与之表述不符,因此选项[A]错误。选项[B]对应第四段第三句:Deciding which ones to splash out on is tricky.其中splash out表示“挥霍”,tricky表示“狡猾的,复杂的”。该句大意为:决定购买哪一个(域名)是复杂的。该项意为:决定购买哪个域名很重要。该项与原文信息基本一致,故正确。选项[C]对应第四段最后一句:New domains including.biz and.mobi have been added in the past,but have failed toput a dent in the wildly popular.com.其中“failed”一词提示我们这句话是否定的,而选项[C]的“过去许多新域名大获成功”显然与之相反,故该项错误。选项[D]对应最后一段第一句:…web users,who often get to their destinations via search engines rather than by typing web ad—dresses into browsers.大意为:互联网用户通常通过搜索引擎找到他们的网站,而不是在浏览器输入网址。该项则说:互联网用户很少在搜索引擎输入信息。显然两者表述不符,故该项错误。综上所述,答案为选项[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RB1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
It’snosecretthatmostofusdon’tgetenoughsleepandsufferforit.Ifyou’rebetweentheagesof16and64,【C1】______don’t
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessandsocialisolationareontherise,【C1】______manytocallitanepidemic.Inrecentde
Haveyoueverwonderedwhatourfutureislike?Practicallyallpeople【C1】______adesiretopredicttheirfuture【C2】______.Mos
TheUnitedStatesiswidelyrecognizedtohaveaprivateeconomybecauseprivatelyownedbusinessplay【C1】______roles.TheAmer
TheUnitedStatesiswidelyrecognizedtohaveaprivateeconomybecauseprivatelyownedbusinessplay【C1】______roles.TheAmer
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank【C1】______anewelectronicmarketforeconomicindicesthat【C2】______substanti
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank【C1】______anewelectronicmarketforeconomicindicesthat【C2】______substanti
天地造就了一个供人类居住的最好地方——2015年英译汉及详解Withinthespanofahundredyears,intheseventeenthandearlyeighteenthcenturies,a
[A]Thesortoffaultythinkingcalledmotivatedreasoningalsoblocksoursearchfortruthbutadvancesarguments.Forinstance,
JohnLeelikestotinkerwithvehicles:hisfour-wheel-driveresemblesatractormorethanacar."It’swatertight,"hesmiles.
随机试题
下列各项中,不属于沟通的具体形式的是()
音乐赏析:《梁祝》
某25岁女性,农民,发热1周后入院,体温39.7℃,精神稍差,表情淡漠,腹部6个压之褪色的淡红色斑丘疹,腹部不适,脾侧位可及,WBC4.1×109/L。此疾病的确诊依赖于()
1.背景某建筑设计院具备建筑、市政甲级设计资质,承担了某4D机场的跑道延长工程的工程总承包任务,工程总承包单位负责设计到行业验收综合管理,找了一家民航专业工程设计院设计,又找一家机场场道专业工程二级企业进行道面工程施工。2.问题该设计院能否承担该项
某制药厂(增值税一般纳税人)3月份销售抗生素药品117万元(含税),销售免税药品50万元,当月购入生产用原材料一批,取得增值税专用发票上注明税款6.8万元,抗生素药品与免税药品无法划分耗料情况,则该制药厂当月应纳增值税为()万元。
organizationalnetworkcorporateculturetalkingwithotherworkersmajorimpactA.by(68)______andthroughtheirexperienceso
Howdidthenameof"computervirus"comeintobeing?
Anarchaeologisthastopaymuchattentionto______detailsofanunearthedobject.
A、Aclerkattheairportinformationdesk.B、Aclerkattherailwaystationinformation.C、Apoliceman.D、Ataxidriver.A这里就只用听
Inoursociety,workisidentifiedwithajob;itisdoneforanemployerandformoney;unpaidactivitiesdonotcountaswork.
最新回复
(
0
)