首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Living in a time when an ever-increasing number of news providers push a constant stream of headlines at us every day, people ca
Living in a time when an ever-increasing number of news providers push a constant stream of headlines at us every day, people ca
admin
2014-05-30
44
问题
Living in a time when an ever-increasing number of news providers push a constant stream of headlines at us every day, people cannot say they do not feel overwhelmed.
But what if it’s the ways we choose to read the news that make us feel overwhelmed? An interesting new study conducted by Avery Holton and Iris Chyi from the University of Texas looks at the factors that contribute to the concept of information overload.
They surveyed more than 750 adults on their digital consumption habits and perceptions of information overload. What the findings suggest, Holton said, is that the news platforms a person is using can play a bigger role in making him feel overwhelmed than the sheer number of news sources being consumed. So even if you read The Huffington Post and The New York Times in a day, you may not feel as drowned with news if you read on your phone instead of on your desktop. The more contained, or even constrained, a platform feels, the more it can contribute to people feeling less overwhelmed, Holton said.
That may also explain why people have feelings of being overwhelmed by Facebook, which, like reading on the web, can be a bottomless hole of stories, videos, and endless links. But it doesn’t explain why people in the survey had different feelings towards Twitter, which can also be a stream of links.
One possible explanation is whether you define yourself as a news fan. The survey asked people to report how much they enjoyed keeping up with the news—people who said they did had less of a perception of information overload. If you’re the type of person who wants to follow news during the day, it’s likely you have an established routine and a set of sites you check regularly. You also may not need as much context around the news. All of that would make Twitter a good source for you.
Conversely, if you’re more passive about following the news, you might need to make more of an effort to find the right sources or find background or contextual information, which could lead to feelings of being overloaded, Holton said. " Knowing what you’re looking for can decrease overload or perceptions of overload. So can constant engagement," he said.
What does Holton imply about information overload?
选项
A、It can be decreased by the sense of purpose.
B、It happens when one has no access to right sources.
C、It can be increased by constant engagement in the news.
D、It depends on the efforts one makes to find the news.
答案
A
解析
观点态度题。本题考查霍尔顿关于信息泛滥的看法。由定位句可知,霍尔顿提到,知道自己要找的是什么可以减少所需信息量或者减弱信息量过大的感觉,换言之,目的感可以减弱信息泛滥的感觉,故答案为A)。B)“当一个人没有获得正确新闻资源的渠道时就会感到信息泛滥”和D)“取决于找到新闻花费了多少精力”原文均未提及,故排除;C)“持续地关注新闻会更加感到信息泛滥”与原文意思相反,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RBv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PoorpeoplehaveI.Q.’ssignificantlylowerthanthoseofrichpeople,andtheawkwardconventionalwisdomhasbeenthatthisis
PoorpeoplehaveI.Q.’ssignificantlylowerthanthoseofrichpeople,andtheawkwardconventionalwisdomhasbeenthatthisis
A、Itisonlypreparedforchildrenfarawayfromtheirschool.B、ItinvolvesabusservicefromMiltontoImpingtonandback.C、
A、Puttingyourhandsonthetableallthetime.B、Makingnoisewhileeatinganykindoffood.C、Eatingyourmealsquicklyandcl
A、Namesomefamousadvertisersintheworld.B、Tellpeoplesomeindustryrevolutionstories.C、Showsomeadvertisementsduringt
EightEssentialLifeSkillsThatSchoolsCanTeachOurKidsIlearnedatanearlyagefrommymotherthattherewasmoreto
EightEssentialLifeSkillsThatSchoolsCanTeachOurKidsIlearnedatanearlyagefrommymotherthattherewasmoreto
A、Anindustrialtown.B、Agreenforest.C、Aremotevillage.D、Alesspollutedcity.D
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisacommon【B1】______inmanyEuropeancountriesandtheU
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)