首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Rescuers have found the bodies of over 130 people killed in two ferry disasters in Bangladesh. The accidents happened during a s
Rescuers have found the bodies of over 130 people killed in two ferry disasters in Bangladesh. The accidents happened during a s
admin
2013-12-03
26
问题
Rescuers have found the bodies of over 130 people killed in two ferry disasters in Bangladesh. The accidents happened during a storm that hit the country on April 21. Hundreds more are missing or feared dead.
The two ferries sank in different rivers near the capital city of Dhaka as strong winds and rain hit the South Asian country. The government has since banned all ferries and other boats from travelling at night during the April-May stormy season.
One of the ferries, MV Mitali, was carrying far more people than it was supposed to. About 400 passengers fitted into a space made for just 300, police said the second ferry carried about 100 passengers. "The number of deaths is certain to rise," said an official in charge of the rescue work. "No one really knows how many people were on board or how many of them survived." Ferries in Bangladesh don’t always keep passenger lists, making it difficult to determine the exact number of people on board. Besides the ferry accidents, at least 40 people were killed and 400 injured by lightning strikes, falling houses and trees and the sinking of small boats.
Storms are common this time of year in Bangladesh, as are boating accidents. Ferry disasters take away hundreds of lives every year in a nation of 130 million people. Officials blame these river accidents on a lack of safety measures, too many passengers in boats and not enough checks on weather conditions. Ferries are a common means of transport in Bangladesh. It is a country covered by about 230 rivers. Some 20,000 ferries use the nation’s waterways(水路)every year. And many of them are dangerously overcrowded(过渡拥挤). Since 1977, more than 3,000 people have died in some 260 boating accidents.
The two ferry disasters occurred______.
选项
A、at noon.
B、in the morning.
C、at night.
D、in the afternoon.
答案
C
解析
文章中没有一个句子直接提供了两次渡船失事发生的时间的信息。但是第三段间接地传递了这方面的信息:政府自此后禁止所有的渡船和其他船只在四五月的暴风季节夜航。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RChi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Visualimpairment(视觉障碍)carrieswithitareducedorrestrictedabilitytotravelthroughone’sphysicalandsocialenvironmentu
Revengeisoneofthosethingsthateveryoneenjoys.Peopledon’tliketotalkaboutit,though.Justthesame,thereisnothing
Providingfirst-classserviceisoneofthetacticstheairlineadoptstoattractpassengers.
Whatpartdoesthefemaleseahorseplayinhavingbabies?Whichfactdoestheauthorwantthereadertoremembermost?
Parentscannomorebefriendstotheirchildrenthanteacherscanbetotheirstudents.Fortheessenceoffriendshipisrecipr
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
Oneofthemostwidelydiscussedsubjectsthesedaysisenergycrisis.Automobiledriverscannotgetgasoline;homeownersmayno
Variousmeasuresintendedtofacilitateeconomicrecoveryintheaffectedareahavebeensuggested.
Highschoolsteachersusedtojudgestudents______academicperformancealone.
随机试题
胃脘冷痛喜按,吐清水,口淡不渴,舌淡嫩,脉沉迟无力,宜诊为
用等离子弧焊焊接铝、镁合金时,应采用——作为电极。
骨髓取材“不佳”是指
A.普济消毒饮B.萆薢渗湿汤合五神汤C.牛蒡解肌汤或银翘散D.龙胆泻肝汤或化斑解毒汤E.犀角地黄汤合黄连解毒汤
房地产估价的估价时点原则要求估价结果是在由()决定的某个特定时间的价值。
根据《水利水电工程施工测量规范》SL52—2015。施工测量工作应包括的内容有()。
保证期间是指()主张权利的期限。
与财务业绩评价相比,非财务业绩评价的优点有()。
你们正在举办房屋拆迁听证会,持反对意见的人情绪激动,场外的人要求进场,场面十分紧张。作为会议协调人,你会怎么处理?(国考面试真题)
根据上述描述,图5-12中类Customer的属性是(1);类Person的属性是(2)。(1)A.客户标识B.姓名、住宅电话、E-mailC.客户标识、办公电话、职位D.姓名、住宅电户、办公电话、E-mail、职位
最新回复
(
0
)