首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The poetry of Gwendolyn Brooks has been praised for deepening the significance of personal and social experiences so that these
The poetry of Gwendolyn Brooks has been praised for deepening the significance of personal and social experiences so that these
admin
2011-04-26
59
问题
The poetry of Gwendolyn Brooks has been praised for deepening the significance of personal and social experiences so that these experiences become universal in their implication. She has also been praised for her "sense of form, which is basic and remarkable". Many of her poems are concerned with a Black community named Bronzeville, on the south side of Chicago. Her literary skill makes Bronzeville more than just a place on a map. This community, like all important literary places (Robinson’s Tilbury Town and Masters’ Spoon River, for example), becomes a testing ground of personality, a place where the raw material of experience is shaped by imagination and where the joys and trials of being human are both sung and judged. The qualities for which Brooks’s poetry is noted are (as one critic has pointed out) "boldness, invention, a daring to experiment, and a naturalness that does not scorn literature but absorbs it".
Her love for poetry began early. At the age of seven, she "began to put rhymes together", and when she was thirteen, one of her poems was published in a children’s magazine. During her teens she contributed more than seventy-five poems to a Chicago newspaper. In 1941 she began to attend a class in writing poetry at the South Side Community Art Center, and several years later, her poems began to appear in Poetry and other magazines. Her first collection of poems. A Street in Bronzeville was published in 1945. Four years later, Annie Allen, her second collection of poems, appeared. In 1950, Annie Allen was awarded a Pulitzer prize for poetry. A novel, Maud Martha, about a young Black girl growing up in Chicago, published in 1953, was praised for its warmth and insights. In 1963, her Selected Poems appeared.
The main subject of the passage is Gwendolyn Brooks’s ______.
选项
A、personal background
B、literary achievements
C、hometown
D、childhood
答案
B
解析
本文的主题是格温德林·布鲁克斯的文学成就。第一段主要写人们对格温德林·布鲁克斯文学成就的赞扬。第二段详细地列举了她所发表的作品并指出她获得了普利策诗歌奖。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RE6O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Readtheinformationaboutthecommunicationofinformationinbusiness.ChoosethecorrectwordtofilleachgapfromA,BorC
Readthearticlebelowaboutproblemsindonginternationaltrade.Foreachquestion23-28ontheoppositepage,choosethe
Send$30forcatalog.Refundableagainstpurchase.
Readthearticlebelowaboutpersonalhobby.Foreachquestion(23-28)ontheoppositepage,choosethecorrectanswer.Markonel
•Readthearticleaboutthefutureoftheairlineindustry.•Choosethebestwordtofillineachgap,fromA,BorC.•Fore
TheGreek’sloftyattitudetowardscientificresearch—andthescientists’contemptofutility—wasalongtimedying.Foramill
When,intheageofautomation,mansearchesforaworkertodothetedious,unpleasantjobsthatareimpossibletomechanize,h
Imaginethepsychologicalimpactuponafoeofencounteringsquads’ofseeminglyinvinciblewarriors______armorand______sup
从20世纪中叶起,各国政府对科学技术的重视引起了各级教育机构的响应,理论科学和应用科学的巨大进步也激起了人们学习自然科学的兴趣,科学技术因此而有了飞速的发展。但与此同时,人们忽视了对人文科学和社会科学的学习,公民对道德观念和社会准则在生活中的意义缺乏认识。
Thereisnodoubtthatthe______ofthesegoodstotheothersiseasytosee.
随机试题
会计科目编号设计的作用有
简述制造业企业核算产品生产成本应遵循的要求。
销售净利率是()比率之一。
甲与乙系高中同学,毕业后一起到南方某城市打工,但发现南方钱并不好挣。某日,甲乙两人商量到某别墅区有钱人家里盗窃。然后两人就到该市郊区的别墅区,甲在门口望风。乙进门寻找财物,但发现保姆在里间做家务,此时,保姆将该房间在里面锁上。乙大怒,用匕首将该房间撬开,朝
(2010年)一平面简谐波在弹性媒质中传播时,某一时刻在传播方向上一质元恰好在负的最大位移处,则它的()。
沥青混凝土路面施工工艺要求中,对SMA和OGFC等嵌挤型混合料不宜小于集料公称最大粒径的()倍。
根据预算法律制度的规定,乡、民族乡、镇预算的调整方案应当提请本级人民代表大会审查和批准。()
一平行板电容器的两极板与一电压恒定的电源相连,极板水平放置,间距为d,一带电粒子P静止在电容器上部空间中。若在电容器中水平插入一厚度为d1(d1<d)的不带电的金属板N,在N全部插入电容器后(如图4所示),下列关于金属板所处位置与粒子加速度α的叙述正确的是
Fromherwordswerealizedthatshewasreallylookingforwardto______us.
Lookatthelistbelow.Forquestions6-10,decidewhichkindofservice(A-H)eachpersonontheoppositepageneeds.Foreachqu
最新回复
(
0
)