首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A study of how older teenagers use social media has found that Facebook is "not just on the slide, it is basically dead and buri
A study of how older teenagers use social media has found that Facebook is "not just on the slide, it is basically dead and buri
admin
2023-01-04
90
问题
A study of how older teenagers use social media has found that Facebook is "not just on the slide, it is basically dead and buried" and is being replaced by simpler social networks such as Twitter and Snapchat. Young people now see the site as "uncool" and keep their【C1】________ live purely to stay in touch with older【C2】________among whom it remains popular.
Daniel Miller, who worked on the research, wrote: "Mostly they feel embarrassed even to be【C3】________with it" This year marked the start of what looks likely to be a【C4】________decline of what had been the most popular social networking sites. Young people are turning away in crowds and【C5】________other social networks instead,【C6】________ the worst people of all, their parents, continue to use the service.
"Where【C7】________parents worried about their children joining Facebook, the children now say it is their family that insists they stay there to【C8】________about their lives. Parents have worked【C9】________how to use the site and see it【C10】________a way for the family to remain connected.【C11】________, the young are moving on to cooler things. What appears to be the most important factor in a young person’s【C12】________to leave Facebook was【C13】________ that your mum sends you a friend request."
A study observed 16-to 18-year-olds in eight countries for 15 months and found that Facebook use was in decline. Instead, young people are turning to simpler services like Twitter, Instagram, Snapchat and WhatsApp which Professor Miller【C14】________were "no match" for Facebook【C15】________functionality.
"Most of the school children in our survey【C16】________ that in many ways, Facebook is technically better than Twitter or Instagram. It is more【C17】________, better for photo albums, organising parties and more【C18】________for observing people’s relationships," said Professor Miller, adding that "efficient isn’t always best" in【C19】________young users.
WhatsApp has overtaken Facebook as the number one way to send messages, say the researchers, while Snapchat has gained in popularity in recent months by allowing users to send images which "self-destruct" after a short period on the recipients phone in order to maintain【C20】________.
【C14】
选项
A、denied
B、consented
C、conceded
D、preceded
答案
C
解析
which引导的定语从句里提到“no match” for Facebook(无法与Facebook相媲美),下文又提到的Facebook is technically better than Twitter or Instagram相呼应,说明Facebook比同类产品好是不争的事实。由此可以推断出Professor Miller的态度应该是认可的,C项conceded有“承认”之意,符合原文的逻辑。A项denied表示“否认”,与下文的Facebook is technically better than Twitter or Instagram相违背。B项consented是不及物动词,一般与to搭配,表示“同意”。D项preceded表示 “领先,在……之前”,不能表明人的态度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RHMD777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Everyonewantstobeauthentic.Youwanttobetruetoyourself,notaslavishfollowerofsocialexpectations.Youwantto"liv
[A]Shopkeepersareyourfriends[B]Remembertotreatyourself[C]Sticktowhatyouneed[D]Livelikeapeasant
[A]Shopkeepersareyourfriends[B]Remembertotreatyourself[C]Sticktowhatyouneed[D]Livelikeapeasant
Mostmalesintheanimalkingdomdolittleparenting.Sometimes,though,parentalinvestmentbyamalepaysoff.Songbirdchicks
Mostmalesintheanimalkingdomdolittleparenting.Sometimes,though,parentalinvestmentbyamalepaysoff.Songbirdchicks
AstudyofhowolderteenagersusesocialmediahasfoundthatFacebookis"notjustontheslide,itisbasicallydeadandburi
AstudyofhowolderteenagersusesocialmediahasfoundthatFacebookis"notjustontheslide,itisbasicallydeadandburi
Rememberbooks?Theywerethosepiecesofpaperwithwordsprintedonthem【C1】________inbetweentwo,sometimes,【C2】________cove
随机试题
椎动脉起源于
Afterthefirst10shortstoriesinhernewcollection,AliceMunroinsertsasingleparagraphonanotherwiseblankpage,under
患者,男性,76岁。反复晕厥伴抽搐2天来院。既往无胸痛、发绀、水肿及气短史。入院血压180/80mmHg,心率45次/分,律齐,可闻及大炮音。心电图示:P波与QRS波无关,QRS波规律整齐。其反复晕厥伴抽搐的原因最可能的是
龈上牙石是
国务院《关于进一步实施东北地区等老工业基地振兴战略的若干意见》提出,重点建设三个服务外包示范城市,分别是()。
教师要关注()学生的全面发展。
在古代,男子成年后对年龄都有专门的代称,其中五十岁叫作()。
皮亚杰将个体的认知发展分为以下四个阶段:感知运动阶段、____________、具体运算阶段和形式运算阶段。
炎热的夏天,蜻蜓经常贴着水面飞行,尾部不时触到水里,溅起朵朵水花,这就是“蜻蜓点水”,对此正确的解释是()。
下列项目中,不会影响当期损益的是()
最新回复
(
0
)