首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Target the 18 to 26 year-old age group. B、Sell tennis rackets. C、Carry more athletic shoes. D、Work out a more appealing slogan
A、Target the 18 to 26 year-old age group. B、Sell tennis rackets. C、Carry more athletic shoes. D、Work out a more appealing slogan
admin
2010-09-25
42
问题
W: Sam, could you review the results of the survey on leisure sporting activities again? We need to plan out our proposal for this Friday’s business meeting.
M: Sure, I’ve summarized the results in the handout, broken down by consumer age groups and sporting activities. The survey was administered to 550 men and women between the ages of 18 and 55 years old, and the results have been compiled in the following age groups: 18 to 26, 27 to 35, 36 to 45, and 46 to 55. According to the results, the most active group involved in sporting activities are those between 18 and 26 years old, followed by those 36 to 45 years old.
W: I see.
M: As far as particular sports are concerned, people in these two groups cited jogging as their favorite recreational sport followed by skiing, tennis, swimming, and cycling.
W: And what about these groups broken down by gender?
M: Oh, thanks for bringing that up. Men appear to be slightly more active than women in the 18 to 26 year-old age group, but women seem more active in the other three groups.
W: Hmm. Based on what you have said, I think we should consider targeting the 18 to 26 year-old age group more in the future. I also feel we should consider expanding our line of athletic shoes, particularly jogging and tennis footwear. We also have to come up with a more appealing slogan aimed at this age group.
M: I see what you mean. However, when these results are compared with the survey carried out three years ago, we can see a growing trend among older consumers those t4, I mean 46 to 55 who are becoming more conscious and concerned about staying fit. I believe this trend will continue, so we should focus on this group instead.
W: I see your point. Well, let’s meet again on Wednesday to iron out more of the details of this proposal.
选项
A、Target the 18 to 26 year-old age group.
B、Sell tennis rackets.
C、Carry more athletic shoes.
D、Work out a more appealing slogan.
答案
B
解析
信息明示题。女士在听完男士说明的调查结果之后表示,在未来应该考虑更多地面向18岁到26岁的顾客群,还应考虑扩张运动鞋生产线,特别是慢跑鞋和网球鞋,还应该以该顾客群为目标想出一个更有吸引力的口号,故排除A、C、D。其中并没有提及卖网球拍,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RJz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hisparents.B、Thedoctor.C、ProfessorBrown.D、DeanWilliams.B语义推断题对话中女士提到填完申请表格之后,男士需要让医生签字确认,由此可以判断离开女士的办公室后男士将去见医生。
Manypeoplenowadayshavemuscularproblemsintheneck,theshouldersandtheback
TheWorldHealth【B1】______saysavianinfluenzacouldbecomeaworldwidethreatunlessgovernmentsactnowtostopit.Officials
A、Findhisglasses.B、Situpstraight.C、Finishhisproject.D、Getenoughrest.D事实细节题对话中提到男士由于要完成天文学课的一个课题不得不熬夜。因此最近无法得到足够的休息。
A、One.B、Four.C、Five.D、None.D细节辨别题女士回答说昨天虽然有四个人打来电话,但并没有人来拜访。
A、Abusstation.B、Anairport.C、Asuperhighway.D、Atrainstation.B细节判断题本题的关键词是jets,因此可以判断飞机场离他们的新家较近。
Povertyexistsbecauseoursocietyisanunequalone,andtherearepowerfulpoliticalpressurestokeepitthatway.Anyattemp
Povertyexistsbecauseoursocietyisanunequalone,andtherearepowerfulpoliticalpressurestokeepitthatway.Anyattemp
A、Whattheman’splansarefortonight.B、Whythemandoesnotwanttoplaytennis.C、Whytheydonothavetimetoplaytennisa
随机试题
传感器一般由敏感元件、转换元件和()三部分组成。
中年男性,主诉全口牙酸痛,牙合面磨平,咀嚼无力,有耳部疼痛,来院就诊。检查:面下1/3短,牙列完整,全口牙广泛过度磨耗并超过生理范围。牙合面探硬,无变色,多处过敏点,咀嚼肌及关节有压痛,偶有关节弹响。除上述已有的检查外,重点补充检查
建设工程监理单位的服务对象是( )。
国有企业改造为公司制企业时,在评估基准日与建账日之间可能发生盈亏。下列各企业中,应享有或承担此盈亏的是()。
下面属于无效合同的是()。
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orangeorred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist,aleader,anactivepemonwhoenjo
inversion
radionavigation
设矩阵Am×n,r(A)=m<n,Em为m阶单位矩阵,下述结论中正确的是().
在数据管理技术发展的三个阶段中,数据共享最好的是
最新回复
(
0
)