首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Federal government. B、Students’ parents. C、The school administrators. D、The Teachers’ Association. A短文提到:有联邦拨款支付这些课外辅导老师的费
A、The Federal government. B、Students’ parents. C、The school administrators. D、The Teachers’ Association. A短文提到:有联邦拨款支付这些课外辅导老师的费
admin
2018-09-15
50
问题
Teams of teachers and school administrators from at least fourteen American cities are at a conference in Washington. The American Federation of Teachers, a labor union, holds the Quest conference every two years. This year, one of the subjects is a tutoring program that provides extra help to students in Rochester, New York. The Rochester City School District was one of five in the nation recognized by the government for their tutoring programs. Tutoring is big business in the United States these days. There are private learning centers where parents can take their children after school. Test preparation companies are also doing well. One reason for all this tutoring is the growing competition for places at top universities. Another influence is the government’s federal education law, called No Child Left Behind. The law requires services like free tutoring for poor students at schools that fail to meet educational goals for three years. There is federal money to pay the tutors. But the No Child Left Behind law does not say who must do the tutoring. It can be a private company or local teachers. The law does say, however, that the provider must have shown a record of effectiveness in helping students learn. In Rochester, the tutoring is provided by a teachers union, the Rochester Teachers’ Association.
19 What organization is the host of the Quest conference?
20 What is one of the reasons that tutoring becomes popular in the United States?
21 Who will pay the tutors in the program?
选项
A、The Federal government.
B、Students’ parents.
C、The school administrators.
D、The Teachers’ Association.
答案
A
解析
短文提到:有联邦拨款支付这些课外辅导老师的费用。A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RN47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Howtoimproveyourreasoningability.B、Whyclassicalmusicispopularwithmathstudents.C、Thedifferencebetweenclassical
A、Histravelingexperiences.B、Hisknowledgeoflanguages.C、Hispolicy-makingability.D、Hishard-working.B男士说他会法语和德语,这意味着他擅长在
A、HelikesSwedenbetterthanEnglandB、Heprefershotweathertocoldweather.C、HevisitsLondonnearlyeverywinter.D、Heis
A、Improvethebatteriesofelectriccars.B、Increasethenumberofelectriccars.C、Designanewdeviceforelectriccars.D、Loo
A、Manycountriesdislikeit.B、Allcountriesobserveit.C、ItbeganwiththeAmericans.D、ItbeganwiththeRomans.D短文提到,在元月一日庆
BackinthecarefreedaysoftheNoughtiesboom,Britain’syoungstersweresweptalongbythebuy-now-pay-latercultureembraced
A、Heiscurious.B、Heiswarm-hearted.C、Heisimpatient.D、Heisabsent-minded.D男士说在水还冷的情况下,怎么沙子会那么热,女士问他是不是在Brock教授物理课讲解比热的讲座
A、Itwasstressful.B、Itwascolorful.C、Itwaspeaceful.D、Itwasboring.A题目询问作者过去的生活是怎样的。说话人说“过去我有一份压力很大的工作”,故选A。
Worriedaboutprescriptiondrugs?Howtoweighyourrisk?[A]WhenthepainrelieverVioxxwaswithdrawnfromtheworldwidemark
Worriedaboutprescriptiondrugs?Howtoweighyourrisk?[A]WhenthepainrelieverVioxxwaswithdrawnfromtheworldwidemark
随机试题
下列关于皮肤黏膜消毒剂进行卫生许可检验时的有关内容中,不正确的是
A.劣药B.假药C.残次药品D.仿制药品E.特殊管理药品
设备验收阶段的监理工作主要有( )。
电气设备安装施工时要认真阅读设备的(),进行检查接线,通电调试及运行验收。
A公司2×19年1月取得B公司30%有表决权股份,能够对B公司施加重大影响。假定A公司取得该项投资时,B公司各项可辨认资产、负债的公允价值与其账面价值均相等。2×19年8月20日,B公司将其账面价值为800万元的商品以1000万元的价格出售给A公司,A公司
国际金融危机的成因不包括()。
阅读下面材料,完成下列5题。甲:王实甫之词如花间美人。铺叙委婉,深得骚人之趣。极有佳句,若玉环之出浴华清,绿珠之采莲洛浦。(朱权《太和正音谱》)乙:《西厢记》的崔张故事乃千古佳传,人物也很美,无论是张生________情之美,莺莺_____
(97年)设则y"|x=0=________.
人与人之间的差别在于他们对待事物的不同态度。有人按照事物的颜色、大小、外形来区分事物,有人根据事物内在的特点、因果关系来区分事物。有人可能更关注事物之间的内在区别,而忽略了事物之间一些外在的差异。对待事物的不同态度决定了人们处理问题的不同方法。
【B1】【B3】
最新回复
(
0
)