首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A solid majority of technology experts and stakeholders participating in the fourth Future of the Internet survey expect that by
A solid majority of technology experts and stakeholders participating in the fourth Future of the Internet survey expect that by
admin
2022-11-13
50
问题
A solid majority of technology experts and stakeholders participating in the fourth Future of the Internet survey expect that by 2020 most people will access software applications online and share and access information through the use of remote server networks, rather than depending crucially on tools and information housed on their individual, personal computers. They say that cloud computing will become more dominant than the desktop in the next decade. In other words, most users will perform most computing and communicating activities through connections to servers operated by outside firms.
Among the most popular cloud services now are social networking sites (the 500 million people using Facebook are being social in the cloud, webmail services like Hotmail and Yahoo mail, microblogging and blogging services such as Twitter and WordPress, video-sharing sites like YouTube, picture-sharing sites such as Flickr, document and applications sites like Google Docs, social-bookmarking sites like Delicious, business sites like eBay, and ranking, rating and commenting sites such as Yelp and TripAdvisor.
Most of those surveyed noted that cloud computing will continue to expand and come to dominate information transactions because it offers many advantages, allowing users to have easy, instant, and individualized access to tools and information they need wherever they are, locatable from any networked device. Some experts noted that people in technology-rich environments will have access to sophisticated-yet-affordable local networks that allow them to "have the cloud in their homes".
Many of the people who agreed with the statement that cloud computing will expand as the Internet evolves said the desktop will not die out but it will be used in new, improved ways in tandem with remote computing. Some survey participants said they expect that a more sophisticated desktop-cloud hybrid (混合物) will be people’s primary interface with information. They predicted the desktop and individual, private networks will be able to provide most of the same conveniences as the cloud but with better functionality, overall efficiency, and speed. Some noted that general-purpose in-home PC servers can do much of the work locally via a connection to the cloud to tap into resources for computing-intensive tasks.
Meanwhile, a number of people said cloud computing presents difficult security problems and further exposes private information to governments, corporations, thieves, opportunists, and human and machine error, etc.
Survey participants noted that there are also quality of service and compatibility hurdles (障碍) that must be crossed successfully before cloud computing gains more adopters. Among the other limiting factors the expert respondents mentioned were: the lack of broadband spectrum to handle the load if everyone is using the cloud; the variability of cost and access in different parts of the world and the difficulties that lie ahead before they can reach the ideal of affordable access anywhere, anytime; and complex legal issues, including cross-border intellectual property and privacy conflicts.
What’s the author’s main purpose in writing this passage?
选项
A、To announce the ending of the desktop time.
B、To indicate the problems of cloud computing.
C、To point out the future of desktop applications.
D、To state the coming of the cloud computing era.
答案
D
解析
本题考查作者意图。需从全文角度作答。主旨大意题。本文的主题显然是云计算,虽然作者在文章的最后指出了云计算进一步发展仍有需要解决的问题,但主要还是强调云计算将主导信息交流领域。因此D“指出云计算时代的到来”符合题意,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RPR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyfocusonthemselves.B、Theyareperfectionists.C、Theyareafraidofeverything.D、Theyaresensitivetopeople’sopinion
A、Beingpersuasive.B、Beingpressure-proof.C、Beingintelligent.D、Beingfunandproactive.D
A、Itmakesusmorelonely.B、Itmakesusimpolite.C、Itplaysimportantrolesinourlives.D、Ithasbecomeadistraction.D
A、Bytakingpartinspecificactivities.B、Bydoingmoreexercise.C、Bygivingbookstoyourfriends.D、Byeatingnutritiousfoo
A、Americangovernment.B、Politicalsystem.C、Politicalelection.D、Governmentandpolitics.A演讲者提到,搬到堪萨斯州后,开始教授自己最喜欢的科目:美国政府(Ame
A、Itmaydoharmtohisfellowemployees.B、Itmaydispleasehisimmediatesuperiors.C、Itmayadverselyaffecthisfuturecaree
A、Itwassomethingheapologizedforlater.B、ItwasridiculedbytheNewYorkTimes.C、Itwasaforty-nine-yearplan.D、Itwas
A、Shelikestravellingandmeetingvariouskindsofpeople.B、Sheenjoystheprocessofhelpingothers.C、Shehasgottenaquali
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
A、Theeconomygrowth.B、Thenewequipment.C、Theindustrialization.D、Thesalespromotion.C
随机试题
下列古诗中涉及的历史事件,按先后顺序排列正确的是:①千寻铁锁沉江底,一片降幡出石头②剑外忽传收蓟北,初闻涕泪满衣裳③千载琵琶作胡语,分明怨恨曲中论④江东弟子多才俊,卷土重来未可知
排出黑便的疾病一般为
可经胎盘感染的寄生虫有
X线机按主电路工作形式分类有
甲是汇票的出票人,乙、丙、丁为依次背书人,戊从丁处取得该汇票.为持票人。乙在背书时在票面记载“不得转让”字样;丙是限制民事行为能力的人。在戊提示付款遭到拒绝后,他可以采用的救济方法是下列哪项所述方法?()
如图所示,水平河床上有一溢流水坝,坝段长为L,通过流量为Q时,坝上游水深为H,溢流水坝下游收缩断面水深为hc,求水流对坝体的作用力。应用动量方程来求解这一问题时,下面的求解过程中,错误的是()。
甲房地产开发公司(以下简称“甲公司”)于2013年10月10日通过拍卖方式拍得位于北京城区的一块建设用地,2013年10月15日,甲公司与北京市土地管理部门签订《建设用地使用权出让合同》,2013年10月21日,甲公司缴纳了全部土地出让金,2013年11月
蒙台梭利认为合乎科学的教育的基本原则是,给儿童创设一个()的教育环境。
项目论证一般分为机会研究、初步可行性研究和详细可行性研究三个阶段。以下叙述中(32)是正确的。
Thefollowingquestionspresentasentence,partofwhichorallofwhichisunderlined.Beneaththesentence,youwillfindfiv
最新回复
(
0
)