首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Modern Sun Worshippers People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or religious shrines. Others are
Modern Sun Worshippers People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or religious shrines. Others are
admin
2009-06-15
42
问题
Modern Sun Worshippers
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or religious shrines. Others are looking for culture, or simply want to have their pictures taken in front of famous places. But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it. Residents of cities like London, Copenhagen, and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short, and much of the rest of the year in the rain. This is the reason the Mediterranean has always attracted them. Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean resorts and beaches for their vacation. They all come for the same reason: sun!
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries. Italy’s 30,000 hotels are booked solid every summer. And 13 million people camp out on French beaches, parks, and roadsides. Spain’s long sandy coastline attracts more people than anywhere else. 37 million tourists visit yearly, or one tourist for every person living in Spain.
But there are signs that the area is getting more tourism than it can handle. The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth. And with increased tourism, it’s getting worse. The French can’t figure out what to do with all the garbage left by campers around St. Tropez. And in many places, swimming is dangerous because of pollution.
None of this, however, is spoiling anyone’s fun. The Mediterranean gets more popular every year with tourists. Obviously, they don’t go there for clean water and solitude. They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches. They don’t even mind the pollution. No matter how dirty the water is, the coastline still looks beautiful. And as long as the sun shines, it’s still better than sitting in the cold rain in Berlin, London, or Oslo.
选项
A、they want to see historic remains or religious spots.
B、they are interested in different cultural traditions and social customs.
C、they would like to take pictures in front of famous sites.
D、they wish to escape from the cold, dark and rainy days back at home.
答案
D
解析
第一段首先在主题句中指出人们外出旅行的原因是多种多样的,然后以some和others举出一些例子,最后以转折连词but点出作者要着重描述的欧洲游客对阳光特殊的追求及其原因。选项A、B、C均属于作者列举的一般游客感兴趣的事物,只有D项才是欧洲游客旅行的动机,所以选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RUGd777K
本试题收录于:
职称英语综合类基础题库职称英语分类
0
职称英语综合类基础
职称英语
相关试题推荐
TheEffectsofGlobalWarmingonWeatherTherearehiddenfactorswhichscientistscall“feedbackmechanisms”.Nooneknow
InvestmentandConsumptionInvestmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigation,publicservicesandtransport
ElectricBackpackBackpacksareconvenient.Theycanholdyourbooks,yourlunch,andachangeofclothes,leavingyourhand
BiologicalIdentificationTechnologiesWhenapersonwalks,themovementofhishead,trunk,andlimbs(肢体)areallreflecte
Themostcrucialproblemanyeconomicsystemfacesishowtouseitsscarceresources.
Bydescribingatypicalsituationofalostdriverontheroad,theauthorintendto______.Withoutsignalsfromnavigationsa
TheauthorcouldnotgotosleeppartlybecauseGladiatorwasthenameof
ThepassagetellsusthatLondon’sfirstLightRailSystem______ThetrainsontheDLRarecontrolledby______
WhichofthefollowingisNOTtrueoftheJapanese?InJapan,thenewspaperscollectedbychildren
Thetravelerswerereadytoenjoythespectaculartidalwaveswhensuddenlyathickfogcameupandobscuredthewholescene.
随机试题
心源性休克最为多见的病因是【】
任意管段的总水头线、测压管水头线、位置水头线之间的关系,( )是正确的。
为加强河道、湖泊防护,确保畅通,对其管理的原则是()。
张某是国内某科技公司的技术工程师,2015年取得的收入情况如下:(1)每月取得基本工资收入6000元、独生子女补贴30元、地区津贴200元。(2)12月,取得全勤奖2000元,另从任职公司低价购买房屋,支付购买价款90万元,已知房屋的公司购置原价为12
下列开发活动属于内部培训与开发的有()。
1972年,( )和艾泼斯坦合作出版了《任务中心个案工作》一书,具体讲述在有限的时间内实现由服务对象自己选定的明确目标的任务中心模式。
英国资产阶级革命开始的标志性事件是()。
根据专利法规定,确定发明专利保护范围的依据是()。
時代とともに種々の機械が発明された。
Allsocialanimalscommunicatewitheachother,frombeesandantstowhalesandapes,butonlyhumanshavedevelopedthelangua
最新回复
(
0
)