首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There are so many restaurants in London. B、There are so many delicious foods in London. C、The life in London is diverse and co
A、There are so many restaurants in London. B、There are so many delicious foods in London. C、The life in London is diverse and co
admin
2013-01-22
56
问题
M:Lisa, do you think we make too much use of tinned and frozen food in Britain?The supermarkets here are full of them,aren’t they? (19)Perhaps that is why our food is not very tasty.as you may have found out already.
W:But frozen foods are convenient and handy.aren’t they? Just think of all tile tedious work we would have to do in the kitchen if it weren’t for frozen foods and the like.
M:Yes.that’s true! (20)But you spend much more time cooking and preparing meals in your country than we do in Britain.don’t you?
W:Yes.I suppose we do.You make less fuss about food than we do.In my own country,we have two big meals a day,that is,lunch and dinner,and we spend a lot of time preparing them.(21)Here in Britain,you have only one big meal a day, apart from breakfast and lunch snack, and you spend much less time preparing it.
M:Yes,but we’re just as fond of good and delicious food as you are.
W:Well, you certainly don’t show it!
M:We do fuss about our meals sometimes,and remenber,we like to eat out on special occasions,such as weekend evenings.birthday parties and other celebrations.London is full of foreign restaurants where you can get all the exotic dishes of the world.You must come out with us one evening,Lisa.
W:Thank you very much,I’d love to.That’s what I like about London.(22)There’s always so much to see and do!I think I made a wise decision when I chose to live and study in London.
选项
A、There are so many restaurants in London.
B、There are so many delicious foods in London.
C、The life in London is diverse and colorful.
D、The people here are very friendly.
答案
C
解析
细节推断题。本题是本对话的最后一一题。根据题文同序原则,答案应出现在后半部分。录音最后不难听到女士说她很喜欢伦敦,因为有许多可看和可做的事,由此推断伦敦的生活比较丰富多彩。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RXI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicofChildrenObesity.Youshouldwriteatleast150
A、Atthegym.B、Inthepark.C、Onthestreet.D、Atarestaurant.B选项均为表示地点的介词短语表明,本题可能考查某件事情的发生场所。对话中女士提到,Iplannedtogotothe
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggest.Womenwhoaremarried
12ThingsI’veLearnedFromTravelingAroundtheWorldforThreeYearsOnMarch13,2007,Ihandedoverthekeystomyhouse
A、Shewillgivehimthereceiptlater.B、Themanshouldmakehisowncopies.C、Shehasnotgottheman’scopiesready.D、Theman
HardworkhasbeenanimportantpartoftheAmericanbelieffromthenation’sbeginning.TheAmericanideathathardworkwasto
Childrenhavebeensaidtohavebrain-injuredchildsyndrome,hyperactive(极度活跃的)childsyndromeandattention-deficitdisorder
Americanculturehasbeenenrichedbythevaluesandbeliefsystemsofvirtuallyeverypartoftheworld.Theonevaluethat
Worldleadersneedtotakeactionontheenergycrisisthatistakingshapebeforeoureyes.Oilpricesare【C1】______anditlook
Worldleadersneedtotakeactionontheenergycrisisthatistakingshapebeforeoureyes.Oilpricesare【C1】______anditlook
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)