首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A university degree. B、A foundation degree. C、An honours degree. D、University admission. B①从选项关键词degree可知,问题应该与学位有关。②问题问男士可以从基
A、A university degree. B、A foundation degree. C、An honours degree. D、University admission. B①从选项关键词degree可知,问题应该与学位有关。②问题问男士可以从基
admin
2021-02-26
61
问题
W: Hi, are you interested in doing a foundation course?
M: Well, I’m not sure actually.
W: That’s not unusual. Are you thinking about further study, or planning to go straight into a job?
M: I was always thinking I’d go to university, but the fees are so high now, I was looking for other options, something where I can be sure I’d get a job afterwards.
W: Yes, the money is a real problem now, isn’t it?
M: Yeah, that and the fact that I’m really not sure whether university courses really prepare you for any particular job. They’re too academic, not really very practical.
W: Well, it sounds as if one of our foundation courses might be the right thing for you. The fees are lower than university fees, and because the courses aren’t full time, you can work for two or three days a week, so you can earn and study at the same time. The other good thing is that you get real experience in the workplace where you can develop your employability skills. The teaching is also a lot more personal, with smaller class sizes, which means you get more attention.
M: So, do you get the same qualifications that you would at university?
W: You’d be working towards a foundation degree, not an honours degree like you would at a university, but you can progress onto an honours course if you successfully complete the foundation course.
M: I was thinking of going into business or management. Do you do courses in that?
W: Well, not as such, but we do offer a course in managing public services which might be of interest to you, especially as the public sector is one of the country’s biggest employers and it’s always looking for talented individuals. A lot of the skills you need for those departments are the same as those you’d need in business, so you can decide at a late date whether you want to work in a public or a private company.
M: Yeah? What does the course involve?
W: Well, there are a number of different modules you can take. The ones which might be of interest to you are, er..., this one-- "Organisational Behaviour".
M: What’s that about?
W: You’ll learn things like the theoretical and practical nature of organisations, such as how they are set up and structured. There’s another module called ’Managing People’ which teaches some principles and management techniques for leading groups of people.
M: This one looks interesting: "Applied Psychology for the Public Services." W: Yes, it is. It looks at how you can apply psychological factors like stress and memory to work in the public sector.
M: It looks like a really practical course. Can I take one of these information packs?
W: Sure, go ahead. Come back for more details any time!
This is the end of Conversation Two.
Questions 6-10 are based on Conversation Two.
6. What kinds of courses are the man looking for?
7. Which’s the merit of foundation courses according to the woman?
8. What can the man get if he completes the foundation courses?
9. What’s the course module "Managing People" about?
10. What will the man most probably do next?
选项
A、A university degree.
B、A foundation degree.
C、An honours degree.
D、University admission.
答案
B
解析
①从选项关键词degree可知,问题应该与学位有关。②问题问男士可以从基础课程得到什么学位。对话中男士问他是否可以获得与大学一样的学位,女士说基础课程攻读的是基础学位(foundation degree),而不是大学的荣誉学位(honours degree),因此B项正确,A项与C项错误。女士提到,完成基础课程后,男士可以选择继续进修荣誉课程(honours courses),但这并不意味着可以进入大学学习,所以D项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RYCK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Supportive.B、Neutral.C、Doubtful.D、Negative.B由句(1)可知,男士起晚了是因为他没有听到闹钟的声音。因此答案为B。
AmericanFamiliesI.TypesofAmericanfamilies—thetraditionalAmericanfamily:aworkingfather,a【T1】,【T1】________and
A、Conservative.B、Humorous.C、Considerate.D、Timid.A本题考查人物特征。由句(9)可知,女士说自己很保守,她觉得乔装打扮并不是她的风格。因此答案为A。
A、Sheenjoyeditalot.B、Shefreakedout.C、Shepanickedabit.D、Shefeltcalmandrelaxed.C本题考查人物特征。由句(3)可知,女士说她当时确实有点惊慌。因此C
A.completeB.useC.requiredD.proceduresE.permittedF.qualityG.consideredH.confusingI.determinedJ.alarming
PASSAGETWOWhatdoestheword"overwhelming"inthe3rdparagraphmostprobablymean?
Thecountrywasonthevergeofbecomingprosperousandsuccessful.Theunderlinedpartmeans______.
A:Areyougoingtoseeafilm?B:I’mnotsure.I______gofishinginstead.
Itwasn’tsomuchhisappearanceIliked_____hispersonality.
Itismostdesirablethathe______fortheinformationbyhimselfwithafewclicksonline.
随机试题
职业资格证书
()应用在电炉炼钢、大医院的手术室、地下矿井等。
橘皮的归经是
肾小球滤过率是指
某男,60岁,发作性四肢小关节肿痛,类风湿因子(+),以下哪项检查对类风湿性关节炎诊断重要()
用于治疗牙周炎的非甾体抗炎药不包括
某建筑物土建工程采用单价法编制施工图预算,有关预算资料如下:根据以上资料,回答下列问题:该工程的直接工程费为()万元。
旅游团因故提前离开,导游应通知下一站接待社,以免造成()。
下列不属于公安治安行政处置权中许可权力行为一项是()。
Humandevelopmentisbasednotonlyoninbornbiologicalstates,butalsoonpatternsoftosocialknowledge.
最新回复
(
0
)