首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American y
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American y
admin
2009-04-23
41
问题
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American youngsters who had ever been close by during the birth of a baby and ever experienced the death of a family member.
Nowadays when people grow old, we often send them to nursing homes. When they get sick, we transfer them to a hospital, where children are forbidden to visit terminally-ill patients—even when those patients are their parents. This deprives the dying patient of significant family members during the last few days of the life and it deprives the children of an experience of death, which is an important learning experience.
Some of my colleagues and I once interviewed and followed approximately 500 terminally ill patients in order to find out what they could teach us and how we could be of more benefit, not just to them but to the members of their families as well. We were most impressed by the fact that even those patients who were not told of their serious illness were quite aware of its potential outcome.
It is important for family members, and doctors and nurses to understand these patients’ communications in order to truly understand their needs, fears and fantasies. Most of our patients welcomed another human being with whom they could talk openly, honestly and frankly about their trouble. Many of them shared with us their tremendous need to be informed, to be kept up-to-date on their medical condition and to be told when the end was near. We found out that patients who had been dealt with openly and frankly were better able to cope with the approach of death and finally to reach a true stage of acceptance prior to death.
选项
A、were quite unfamiliar with birth and death
B、had often experienced the fear of death as part of life
C、usually witnessed the birth or death of a family member
D、were often absent when a family member was born or dying
答案
C
解析
第二段段首的Nowadays与题干中的contemporary“当代的”意思相同。而当代美国人的老一辈也曾经是孩子,那么题干中的the elders of contemporary Americans指的就是第一段第一句中的children in the old days。因此此题考查的是对第一段内容的理解。第一段指出“在过去的岁月里,孩子对生和死是十分熟悉的,youngsters能见到baby的出生,也能见到家庭成员的死亡”,故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RZR7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theopportunitiestoknowmorepeople.B、Thefriendswhohavethesamevalue.C、Theplaceswherewefeelcomfortable.D、Theth
A、Listeningtomusic.B、Readingbooks.C、Doingexercise.D、Exchangingfamilynews.B
A、Havingagoodstarteveryday.B、Havingstrongself-confidence.C、Havingasenseofdirection.D、Havingspecialistknowledge.
ExerciseIsGoodforYourBodyandYourMindA)Thebenefitsofexercisearewidelyknown:ithelpsyoulivelongerandlowe
A、remainquitethesameB、becomeunpredictableC、changedramaticallyD、begreatlydamagedC解题关键在于对第4段第2句的理解。该句中的afundamentalsh
A、Studentscanlearnmorethroughwritingoncomputers.B、ItiseasierforstudentstosurftheInternetwhenwritingoncompute
A、Hisskillofmakingagoodresume.B、Hisattitudetohiscolleagues.C、Hisexpectingsalaryofthejob.D、Hisperformanceint
A、It’saflexibleplatformavailablebothonlineandoffline.B、Ithelpsmatchartistswithgrantsandfundingopportunities.C、
Fromthefirstparagraphweknowthatpresent-dayuniversitieshavebecome______.WhatdowelearnaboutSiliconValleyfromt
A、Themanisfondoftraveling.B、Thewomanisaphotographer.C、Thewomantookalotofpicturesatthecontest.D、Themanadmi
随机试题
葡萄牙殖民主义强行占领中国澳门半岛的时间是
高血压病非药物治疗的措施有()
铁蛋白和含铁血黄素贮存于
对金融机构的专项检查应至少一年或一年半进行一次。()
某企业现金收支状况比较稳定,预计全年需要现金7200000元,一次交易成本为225元,持有现金的机会成本率为10%。(一年按360天计算)运用最佳现金持有量确定的存货模式计算:最佳现金持有量。
为了加强对纳税人违法行为的经济制裁,城市维护建设税以纳税人实际缴纳的三税税额及其滞纳金金额为计税依据。()
孕期钙缺乏,可造成孕妇骨密度降低。()
建立“儿童之家”的教育家是()。
北宋工笔院体画的一个重要特征,就是挺拔的勾线功夫。工整而不板滞,劲健而有弹性,特别是对线条头尾部分的转折交待和呼应,更是此前的工笔画所___________的。填入划横线部分最恰当的一项是:
某中学对所有教职员工进行了常规体检。老师们对体检结果作了如下猜测:王老师:所有人的体检都合格了。丁老师:所有人的体检不会都不合格。赵老师:校长体检不合格。田老师:有人体检不合格。体检结果只有一个人的猜测与事实不符,以下哪项一定为真?
最新回复
(
0
)