首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Recently, the United Nations scientific panel studying climate change declared that the evidence of a warming trend is " unequiv
Recently, the United Nations scientific panel studying climate change declared that the evidence of a warming trend is " unequiv
admin
2013-08-22
49
问题
Recently, the United Nations scientific panel studying climate change declared that the evidence of a warming trend is " unequivocal(清楚明白的)", and that human activity has "very likely" been the driving force in that change over the last 50 years. The last report by the group, the Intergovernmental Panel on Climate Change, in 2001, had found that humanity had "likely" played a role.
The addition of that single word "very" did more than reflect mounting scientific evidence that the release of carbon dioxide(二氧化碳)and other heat-trapping gases from smokestacks, tailpipes and burning forests has played a central role in raising the average surface temperature of the earth by more than 1 degree Fahrenheit since 1900. It also added new momentum(动力)to a debate that now seems centered less over whether humans are warming the planet, but instead over what to do about it. In recent months, business groups have banded together to make unprecedented(空前的)calls for federal regulation of greenhouse gases. The subject had a red-carpet moment when former Vice President Al Gore’s documentary, An Inconvenient Truth, was awarded an Oscar? and the Supreme Court made its first global warming-related decision, ruling 5 to 4 that the Environmental Protection Agency(EPA)had not justified its position that it was not authorized to regulate carbon dioxide.
The greenhouse effect has been part of the earth’s workings since its earliest days. Gases like carbon dioxide and methane(甲烷)allow sunlight to reach the earth, but prevent some of the resulting heat from radiating back out into space. Without the greenhouse effect, the planet would never have warmed enough to allow life to form. But as ever larger amounts of carbon dioxide have been released along with the development of industrial economies, the atmosphere has grown warmer at an accelerating rate: Since 1970, temperatures have gone up at nearly three times the average for the 20th century.
The latest report from the climate panel predicted that the global climate is likely to rise between 3.5 and 8 degrees Fahrenheit if the carbon dioxide concentration in the atmosphere reaches twice the level of 1750. By 2100, sea levels are likely to rise between 7 to 23 inches.it said, and the changes now underway will continue for centuries to come.
What is the prediction from the latest report of the climate panel?
选项
A、If the carbon dioxide concentration doubles, global temperature may rise 8 degrees Fahrenheit.
B、Sea levels are likely to rise in this century as a result of global warming.
C、Sea water is likely to rise between 3.5 and 8 degrees Fahrenheit in about 100 years.
D、The changes of climate will come centuries later.
答案
B
解析
根据题干关键词the latest report定位到原文最后一段最后一句:By 2100,sea levels are likely to rise between 7 to 23 inches…可知到2100年,海平面将会上升,B)项符合原文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Rc07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Reviewthedetailsofallherlessons.B、Comparenoteswithhisclassmates.C、Talkwithherabouthislearningproblems.D、Foc
A、Thesoilhasbeenoverworked.B、Theclimateiscold.C、Theweatheristoodry.D、Thesoilissandy.A
A、Feelingbetternow.B、Stayinginahospital.C、Talkingabouttheman’smother.D、DoinganoperationonapatientC
Anotherperson’senthusiasmwaswhatsetmemovingtowardthesuccessIhaveachieved.Thatpersonwasmystepmother.Iwas
A、Heisafraidofgettingstrokesandheartattacks.B、Heisanxioustogobacktowork.C、Hedoesn’twanttobehospitalized.D
A、Helikesitverymuch.B、Hedislikesthefirstpartofit.C、Heisnotconcernedaboutit.D、Heisnotsurewhetherhelikesi
A、Atahotel.B、Inaschool.C、Atabookingoffice.D、Inarestaurant.CW:Singleorreturn?M:Single,please.W:Secondsingle
A、Languages,mathematicsandliterature.B、History,physicsandlanguages.C、Chemistry,languagesandmathematics.D、Science,la
Onedayapoliceofficermanagedtogetsomefreshmushrooms.Hewassopleased【C1】______whathehadboughtthathe【C2】______
A、Heisaliberal.B、Heisaconservative.C、Heisneitheraliberalnoraconservative.D、Heiseitheraliberaloraconservat
随机试题
下列关于行政法分类正确的判断是()。
建设中国特色社会主义必须从实际出发,当前中国最大的实际是()
交叉感染指的是
关于死刑案件的证明对象的表述,下列哪些选项是正确的?(2011年卷二74题,多选)
具有“后退向下,强制切土”特点的土方施工机械是()。
西南某一经济相对贫困、交通又不很发达的地区,已完成规定的勘探和部分矿井初步设计工作。其中新建一个1.2Mt矿井,因为井筒地质钻孔资料充分,且岩性条件也比较好,井筒施工工程很快就完成。根据井筒尚未到底前施工所揭示的岩层条件,设计单位选定了开拓水平的位置,并设
契约型基金的法律依据为()。Ⅰ.《信托法》Ⅱ.《公司法》Ⅲ.《证券法》Ⅳ.《证券投资基金法》
契约型基金依据()成立。
收购人通过协议方式在一个上市公司中拥有权益的股份在(),按照上市公司收购权益披露的有关规定办理。
预防“裸官”贪腐,关键在于()。
最新回复
(
0
)