首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the seventeenth century was closely related to the making and
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the seventeenth century was closely related to the making and
admin
2017-09-04
47
问题
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the seventeenth century was closely related to the making and using of bricks. There were several practical reasons why bricks became important to the colony. Although the forests could initially supply sufficient timber, the process of lumbering was extremely difficult, particularly because of the lack of roads. Later, when the timber on the peninsula had been depleted, wood had to be brought from some distance. Building stone were also in short supply. However, as clay was plentiful, it was inevitable that the colonists would turn to brick-making.
In addition to practical reasons for using brick as the principal construction material, there was also an ideological reason. Brick represented durability and permanence. The Virginia Company of London instructed the colonists to build hospitals and new residences out of brick. In 1662, the Town Act of the Virginia Assembly provided for the construction of thirty-two brick buildings and prohibited the use of wood as a construction material. Had this law ever been successfully enforced, Jamestown would have been a model city. Instead, the residents failed to comply fully with the law. By 1699, Jamestown had collapsed into a pile of rubble with only three or four habitable houses.
Which of the following was NOT a reason for using bricks in construction?
选项
A、Wood had to be brought from some distance.
B、There was considerable clay available.
C、The lumbering process depended on good roads.
D、The timber was not of good quality.
答案
D
解析
通读短文可知,D项叙述并没有在原文中出现。原文只说“伐木极为困难”(the process of lumbering extremely difficult)并没说“木材质量差”。故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RciC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
Nowadaysmostpeopledecidequite【61】whatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【62】whenwewerefif
Nowadaysmostpeopledecidequite【61】whatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【62】whenwewerefif
ItwasAnn’sfirstexperienceofflying.Shehadalwaysbeenafraidofheightsandsowaspreparedtobefrightened.Onlythe
ItwasAnn’sfirstexperienceofflying.Shehadalwaysbeenafraidofheightsandsowaspreparedtobefrightened.Onlythe
TheUnitedStatesandCanadaarelandsof______exceptfortheIndians,whoaretheonlytruenatives.
W:AmanfromAT&Twouldliketotalkwiththemanageronthenewproject.Issheavailable?M:______
随机试题
灰口铸铁钎焊后,焊缝的组织为()。
患者,女性,69岁,不慎在左腿外展状态下坐倒,造成左侧股骨颈骨折,行走困难,被收入院,拟行皮牵引治疗。对皮牵引正确的处理措施是
《关于促进乡村旅游可持续发展的指导意见》提出乡村旅游建设的主要目标是:到()年,基本形成布局合理、类型多样、功能完善、特色突出的乡村旅游发展格局。
近年来,微信评选活动盛行,一些微信公众号经常挂出孩子的信息和照片,让大家进行评选,许多孩子家长发动亲友指名给自己的孩子投票。对此,有人认为好,也有人认为不好。你怎么看?
根据以下资料,回答下列问题。2012年,浙江省全年社会消费品零售总额13546亿元,比上年增长13.5%,扣除价格因素,实际增长11.4%。其中,城镇消费品零售额11409亿元,增长13.8%;乡村消费品零售额2137亿元,增长12.2%。分行业
近年来。为了缩小我国居民在收入分配方面存在的差距,党和政府做出了巨大努力,如提高个税起征点、提高国家扶贫标准和城乡低保补助水平等,这些举措体现了:
吉尔福特认为创造性的主要心理成分是()
在拼音输入法中,输入拼音“zhengchang”,其编码属于()。
A、HeisapplyingtoauniversityinEngland.B、Heisconsultingafemaleprofessor.C、HeisstudyinginaBritishuniversity.D、
A、itcannotbedestroyedB、itsheartwasnotremovedC、mostinternalorganswereremovedD、itwasmadewithadifferenttechniqu
最新回复
(
0
)