首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because their work load is heavy. B、Because they have resisted growing up. C、Because they have many children. D、Because they a
A、Because their work load is heavy. B、Because they have resisted growing up. C、Because they have many children. D、Because they a
admin
2022-01-23
45
问题
I: Good evening, everybody. In this show, we are glad to have Alice Johnson to discuss with us her understanding of people in the 40s. Their worries and concerns. Well, Alice.
A: Good evening. Nice to meet you.
I: It is reported that this year, 4.7 million Americans — more than ever before and more than in the foreseeable future — will "celebrate" their 40th birthday. How do you view this phenomenon?
A: It will certainly have wonderful implications for Americans of all ages. It will help create a stronger economy, and a more stable society.
I: Really? Then how about people in the 40th themselves?
A: Their life, I am afraid, is bittersweet. On the one hand, they are healthier, better educated, and have more opportunities than previous middle-agers. But they are also more financially insecure than their parents or older siblings were at this age. They have resisted growing up more than any previous generation; they’ve had kids later and cosmetic surgery sooner. As a result, today’s 40s are facing an unprecedented time crunch. They are working harder at their jobs, rushing home to care for younger children and older parents, and still trying to squeeze in a little age-defying exercise.
I: Can you tell us something more about their health?
A: OK. Most people first realize that they’re not so young anymore when they hit their 40s. The belly laps over the belt, knees creak, and hair shades to gray. Vision becomes less acute, strength is sapped, and it’s harder to remember names. The sad reality is that this isn’t the start of aging. The physical decline begins much earlier, often in the 20s. Even more depressing is that these changes are normal.
I: That’s true. People in their 40th often have the above symptoms.
A: But there’s plenty of good news about turning 40 now. Today’s 40-year-olds are much healthier than their parents were at the same age. Deaths from heart disease in the 35-to-44 age group have dropped by more than 50 percent since the 1970s; cancer deaths, by one third. Forty-year-olds are much less likely to have high blood pressure. The result is that typical 45-year-olds take a little longer to remember someone’s name or where they put the car keys.
I: Is this a sign for Alzheimer’s?
A: Well, it isn’t so serious. Persistent cognitive problems in a 40-something are almost always the result of a treatable problem: depression, side effects of medication, or drinking too much.
1. According to Alice, how is the life of people in the 40s?
2. Why do 40s nowadays feel time-pressing?
3. Which one is NOT the symptom of 40s according to the interview?
4. Which one is NOT the good news of turning 40?
5. Which one is NOT the reason of persistent cognitive problems?
选项
A、Because their work load is heavy.
B、Because they have resisted growing up.
C、Because they have many children.
D、Because they are financially insecure.
答案
B
解析
推理题。询问原因。录音原文中提到:They have resisted growing up more than any previous generation;they’ve had kids later and cosmetic surgery sooner.As a result,today’s 40s are facing an unprecedented time crunch.由此可见现代中年人在年轻时比起他们的长辈更不愿意长大,他们推迟生儿育女的年龄,却忙着做整容手术。所以到了如今的40多岁的人面临时间紧迫的困境。答案是选项B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RsBK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
时代变了,像她这样一个经历了两种社会,大起大落,酸甜苦辣,极度变化的演员,一旦当她走出本来生活的小圈子,走出舞台,走进社会生活的深水里、激流中,以她异常敏感的眼睛、富有情感的心灵去观察生活、体会生活时,她发现那些纷至沓来的新鲜事物,根本来不及用电影去表现。
有些男人还在怀念昔日以男子为中心的年代。那时,他们下了班回家,热腾腾的晚餐已摆好在桌上,妻子儿女围上来问寒问暖;家中大事小事多由自己作主,因为男人作为一家之主承担了全家经济生活的来源。妇女走出家门就业后,男人的供养职责相对减小,在家庭的地位也变得不像从前那
A、Becauseitseffectmaylingerforalmost10hours.B、Becauseitdisturbsthewaypeoplefeelindaytime.C、Becauseitaccelera
DaydreamingI.DaydreamingcanbeharmfulbecauseitwasconsideredasA.awasteof【T1】______【T1】______B.a【T2】______ofne
DaydreamingI.DaydreamingcanbeharmfulbecauseitwasconsideredasA.awasteof【T1】______【T1】______B.a【T2】______ofne
“人们的生活越来越富裕,但却远不如以前那样快乐了”,这个现象似乎早已成为现代生活永恒的矛盾之一。一个可能的答案就潜藏在我们的心理因素中,即如何才能够满足。我们对于地位、财富的需求从来都不是孤立定位的,而是在与参照组——通常是那些我们自认为与其地位相当的人—
A、Fascinating.B、Tedious.C、Interesting.D、Valueless.B女士在听到男士说他的论文主题是香蕉史时大为惊讶,并用嘲讽的口吻挖苦男士,男士随后说:不像你想象的那么无趣啦!可推测女士起初认为男士的研究很无趣,选
A、Bothcandidates.B、Electoralinstitutions.C、TheUnitedNations.D、Notspecified.B细节理解题。本题考查受采访者认为应当由谁来对竞选过程中的欺诈问题负责。由“Webel
A、36%-24%.B、46%-34%.C、56%-44%.D、66%-54%.C细节辨识题。本题考查竞选结果。由“Thisisaflatmarginofvictoryatthemoment—56percentto44p
不同的人对退休持不同的态度。有些人认为退休后可享受晚年的生活。但真的退了下来,他们则有点失望。看到自己就要被抛到废物堆里,他们不甘认命,设法另找事干来发挥自己的余热,以继续得到收入。另一些人则对一生中这样一个重大变动早有准备。他们一生为工作操劳,现在筋疲力
随机试题
WS一250型焊机是()焊机。
在腰椎前后位片上,不能显示的是
不属于CT防护中常用的辐射剂量的是
A、质量B、质量保证C、质量控制D、质量管理E、全面质量管理指导和控制影像质量的一切活动的是
慢性复发性腮腺炎腮腺造影X线表现为
根据契约,对在代办股份转让系统中挂牌公司的信息披露行为进行监管、指导和督促是()的权力。
0,6,24,60,120,()
阅读下列说明和图,回答问题1~问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某城市的各国家公园周边建造了许多供游客租用的小木屋和营地,为此该城市设置了一个中心售票处和若干个区域售票处。游客若想租用小木屋或营地,必须前往中心售票处进行预定并用现金支付全额费
软件测试的基础是______。
A、Itprovidesplayingfieldsforthestudents.B、Itenableslearnerstobemoreindependent.C、Itoffersemploymentchancestot
最新回复
(
0
)