首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Who will select the Best Actress nominees for Academy Awards?
Who will select the Best Actress nominees for Academy Awards?
admin
2012-06-10
43
问题
Who will select the Best Actress nominees for Academy Awards?
M: Hey. Have you ever heard of Academy Awards, or Oscars?
W: Well, I should say I’ve done more than hearing of it. I know it quite well. Academy Awards or Oscars are given every year in the United States by the Academy of Motion F’icture Arts and Sciences for excellence in the creation and production of motion pictures. First presented in 1929, Oscars are among the film industry’s most desired prizes.
M: That seems very interesting. I wonder whether you know the principal categories for Academy Awards winners.
W: They include Best Picture, Best Director, Best Actor, Best Actress, Best Supporting Actor, Best Supporting Actress, Best Foreign Language Film, Best Special Effect, Best Sound, Best Musical Score, etc.
M: Oh, it seems quite inclusive.
W: But not many can get one during their whole life. And for most award categories, a maximum of five entrants are first nominated by the academy members who are in that particular field. That is, [1D] actors select actors; directors select directors and so on. From among these nominees, all academy members select the winner by secret ballot. The winners are publicly announced at a formal ceremony each spring.
M: Yeah. That’s really competitive, but what will each winner get? A certain amount of bonus?
W: No. Actually, [2A] a gold plated bronze human figure created by American sculptor George Stanley will be awarded to each winner.
M: Oh, I see. Thank you for your explanation. How do you manage to know all these?
W: Well, [3C]last semester I took a course in the history of films.
选项
A、A group of learned film producers.
B、A group of established directors.
C、A group of enthusiastic audience.
D、A group of well-known actors.
答案
D
解析
题目问的是奥斯卡金像奖的最佳女演员候选人由谁来评选,由对话中的actors select actors可知答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RtmK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Ifyouwantchildrentoworkhardyoumust______theirinterestsinsteadoftheirsenseofduty.
"WithincreasingdepthinChina’stalentbaseandanimprovingregulatoryenvironmentforRandD,weseeexcellentopportunitie
Whatdopeopleknowaboutearlydolls?
Ahistoryoflongandeffortlesssuccesscanbeadreadfulhandicap,but,ifproperlyhandled,itmaybecomeadrivingforce.Wh
Hemasthavehadanaccident,orhe______now.
Anotherbigissue______thenewrepublicistheproblemoftheeducationofitscitizens.
Ididn’tsayanythinglikethatatall.Youarepurposely______myideastoproveyourpoint.
TheUnitedStatesiswell-knownforits【C1】______ofmajorhigherhighwaysdesignedtohelpa【C2】______getfromoneplaceto
______thecenterofourplanetarysystemwasconsideredasheresybythechurchintheMiddleAges.
Whatdoesacitydowithan800-year-oldchurchwithnocongregation?Well,itcouldmakeliketheDutchandconvertitintoat
随机试题
不符合先天性眼睑缺损的临床表现的是
恢复力大小与下列哪项无关
三焦经的下合穴是
A.温中健脾B.养血健脾C.健脾安神D.健脾消食E.健脾止血健脾丸的功效是
仲裁委员会的仲裁裁决作出后,当事人应当履行。当一方当事人不履行仲裁裁决时,另一方可按有关规定向( )申请执行。
古代官署衙门卯时开始办公事,查点到班人员叫“点卯”。“卯时”指的是()。
中国的资源、地理环境、社会经济等特殊条件,都会影响中国的科技发展。在我与青年人接触中,许多青年人热心于世界科技的发展,他们有志成为世界学者、国际学者,对国际的重大问题给予极大的关注。为此,我要求他们多研究中国的重大问题。文中加点的“为此”的“此”所
蚕蛹:飞蛾
某国家领导人要在连续6天(分别编号为第一天,第二天,…,第六天)内视察6座工厂F、G、H、J、Q和R,每天只视察一座工厂,每座工厂只被视察一次。视察时间的安排必须符合下列条件:(1)视察F在第一天或第六天。(2)视察J的日子比视察Q的日子早。(3)视
Theonlywaytheycan_____politicalchangeisbyputtingmorepressureontheparty.
最新回复
(
0
)