首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With the development of society, more and more ordinary people are engaged in charity activities. Accordingly, a new form of cha
With the development of society, more and more ordinary people are engaged in charity activities. Accordingly, a new form of cha
admin
2020-09-23
60
问题
With the development of society, more and more ordinary people are engaged in charity activities. Accordingly, a new form of charity comes into being, that is, micro-charity, in which ordinary people can take actions or donate small amounts of money to express their kindness. What is your view on micro-charity?
Write a composition of about 200 words on the following topic:
My View on Micro-charity Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
My View on Micro-charity With the improvement of society and people’s living standards, more and more ordinary people are engaged in a new form of charity—micro-charity, which wins overwhelming support and benefits a lot of people. Micro-charity has emerged as a shining star in charity activities. It encourages ordinary people to explore those small demands of other people which are easily ignored. Besides, compared with the traditional form of charity, micro-charity is totally grassroot charity which relies on ordinary people. Furthermore, micro-charity not only encourages people to find others’ demands but also involves themselves in charity to express their love and kindness. With its new concepts, micro-charity has its own advantages. Firstly, it is quite a convenient and easy way for people to involve in charity since it lowers the threshold for charitable participation. Secondly, micro-charity can draw a lot of attention through microblog and other net platforms. Online charity information can be disseminated rapidly and widely. Lastly, it can put together all possible resources to solve problems, which makes charity sustainable. All these advantages make it possible to get people together, and, as a group, they can help others more easily and finally help our society make progress. To sum up, with its specific concepts and obvious advantages, micro-charity makes people see how easily they can achieve their personal value through performing good deeds instead of considering charitable work as reserved for the rich. In a word, micro-charity will surely help to make a better world.
解析
开头部分
开篇引出话题:随着社会的发展和人们生活水平的提高,一种新的公益形式——“微公益”应运而生,得到很多支持,并使很多人受益。
中间部分
1)阐述微公益的理念。首先指出微公益是公益事业的一种新形式,接着从三方面来阐述微公益的理念。
2)阐述微公益的优点。运用了总一分一总结构:用一句话过渡到微公益的优点。接着分别用Firstly,…,Secondly,…和Lastly,…从三个方面阐述微公益的优点。 3)最后,用一句话作为该部分的总结。
结尾部分
重申观点,对全文进行总结。该范文在结构上逻辑清晰,条理分明,论证有理有据,语言流畅自然,长句的使用体现了作者较好的语言功底。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RxCK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Childrenwhostayawayfromschooldo_______fordifferentreasons.
AllthefollowingsentenceshaveanobjectcomplementEXCEPT
Thecomputerrevolutionmaywellchangesocietyas_______asdidtheIndustrialRevolution.
GapYearAgapyearisaperiodoftime,usuallyan【T1】______year,whenastudent【T2】______fromformaleducation.Itisoft
A、Hardtogetaseat.B、Longtime.C、Toomanypassengers.D、Hightemperature.B本题考查事物特征。由句(2)可知,男士的妻子坐公交车上班,有时候很难找到座位,并且很拥挤也很热,故
A、Hehasbeenataxidriver.B、Heusedtobreakthetrafficrulesalot.C、Hestartedtodriveattheageof12.D、Hehasstoppe
EffectiveAssignmentsUsingLibraryandInternetResourcesI.Setting【T1】andmakingthemcleartostudents【T1】______—developing
A、15%.B、18%.C、20%.D、22%.A由句(5)可知,男士最终答应本次多付15%的船运费用,女士也表示同意,因此答案为A。
A.informationB.lawC.damageD.ensureE.secureF.initiallyG.particularlyH.agreementI.limitedJ.completelyK.profil
A、From6:30to9:00onTuesdays.B、From6:30to9:30onMondayevenings.C、From2:00to4:30onTuesdays.D、From2:00to4:30on
随机试题
吴女士,30岁,已婚,已生育。丈夫在外地工作,最近将探亲回家,拟用甲地孕酮(探亲片1号),正确口服方法是()
依法对药品生产过程进行的审查、许可认证、检查的监督管理活动是应持有与生产该药品相符的"药品生产许可证"和"药品GMP证书",且具有与生产该药品相适应的生产与质量保证条件的是
滑坡防治的工程措施类别主要有()。
关于个人汽车贷款展期说法正确的是()。
在社会工作行政过程中,()具备了评价社会政策的合理性和可行性的能力。
书法作品《兰亭序》是()的作品。
根据《中华人民共和国教育法》的规定,学校自主管理的基本依据是()。
机体对酸碱平衡的调节机制有
一切历史冲突的根源在于()。
设(X,Y)的概率分布为已知Cov(X,Y)=一,其中F(x,y)表示X与Y的联合分布函数.求常数a,b,c的值.
最新回复
(
0
)