首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Few would dispute that the Lansley reforms of the National Health Service in England, embodied in the Health and Social Care Act
Few would dispute that the Lansley reforms of the National Health Service in England, embodied in the Health and Social Care Act
admin
2022-11-01
55
问题
Few would dispute that the Lansley reforms of the National Health Service in England, embodied in the Health and Social Care Act 2012, failed. More than 500 pages long, and often opaquely expressed, the legislation stripped control of the NHS from national and local government, and thus from the public, creating a large new bureaucracy to manage healthcare, drive competition and build a regulated internal market. Coming amid fierce spending austerity, the reforms were often seen as the enabler of a program of cuts and privatization. "I could and should have stepped in earlier," David Cameron admitted in his autobiography.
Disastrous though the reforms have been, and clear though the case is for replacing them, a new attempt at reorganization would be destabilizing without strong support within the NHS that it can be implemented sympathetically. Matt Hancock embarked on such an attempt on Thursday, in his Integration and Innovation white paper. His proposals are unquestionably aligned with the goal that NHS England has been advocating to improve integrated care in the past two years. But Mr. Hancock will have to make a strong case over the coming weeks if the public is to be persuaded that this reorganization is the right priority in health policy.
That’s because the context is at least as tough today as it was in 2010-11. The NHS is in the middle of the biggest public health crisis it has ever faced. Staff are exhausted
and there are large numbers of vacancies. Waiting lists for essential interventions are alarmingly lengthening—nearly quarter of a million people are now waiting more than 12 months for treatment. The care crisis is getting worse and there is no clear plan for reform and financing. The economy is on life support, with public money likely to be very tight for years.
Exactly why this is the right or necessary time to launch a structural reorganization of the NHS is not obvious. Higher spending seems a much more immediate and practical response. Mr. Hancock says that lessons from the pandemic point towards the need for new approach. That may well be true. Covid has cruelly exposed some of the multiple fragmentations in the health service—not just between health and care, but between proactive and reactive health services, between hospitals and general practitioners, and between physical and mental health.
It is true that the Covid-19 crisis shows the need for better integration. This is something for which NHS England has been pressing, in the form of what it calls integrated care systems. But the largest single example of the current fragmentation—the relative neglect of care homes in relation to hospitals—will remain unaddressed until there is a proper spending programme, which forms no part of the white paper.
David Cameron is mentioned in Paragraph 1 to show__________.
选项
A、his approval to the Health and Social Care Act 2012
B、his regret for not having taken intervention measures
C、his deep concern about the sales of his autobiography
D、his failure to predict the fate of the Lansley reforms
答案
B
解析
根据:David Cameron和Paragraph 1定位到第一段最后一句。该句提到:“I could and should have stepped in earlier,”David Cameron admitted in his autobiography. (“我本可以,也应该早点介入,”大卫.卡梅伦在自传中承认。)这说明卡梅伦表达了一种后悔,未能在兰斯利对NHS的改革中及时介入,采取正确的措施,以致造成了不好的后果,故选项[B]与文章相对应,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S0MD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thebiggestsuccessofthefossilfuelindustry’sdecades-longcampaigntopushdoubtaboutclimatescienceisthatitforcedth
Thebiggestsuccessofthefossilfuelindustry’sdecades-longcampaigntopushdoubtaboutclimatescienceisthatitforcedth
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
Everyonewantstobeauthentic.Youwanttobetruetoyourself,notaslavishfollowerofsocialexpectations.Youwantto"liv
A.HelptodetectasuspectB.DiscoverthepotentialhealthproblemsearlierC.RevealtheunknownsofthefamilyD
AstudyinCyberpsychology,Behavior,andSocialNetworkingsuggeststhatartificialintelligenceholdsapromisingfutureinhe
[A]Bepresent[B]Justsayit[C]Askforanopinion[D]Findthe"metoo"s[E]Name,places,things[F]S
[A]Enteringinternationalmarkets[B]Satisfyingglobalcustomers[C]Loweringpricesbymanufacturingoverseas[D]
CitiesintheAmericanstatesofCalifornia,WashingtonandMassachusettsareconsideringbansorlimitsontheuseofnaturalg
随机试题
含毒性药物及贵重药物散剂制备药物量比例差别大的散剂制备
下列各项中,属于有限责任公司董事会行使的职权是()。
包销与房地产居、代理的区别有()。
()是利用建筑物内已有的设施进行逃生的正确做法。
背景材料:某高速公路上下行分离式隧道,洞口间距40m,左线长3216m,右线长3100m,隧道最大埋深500m,进出口为浅埋段,Ⅳ级围岩。洞身地质条件复杂,地质报告指出,隧道穿越地层为三叠系底层,岩性主要为炭质泥岩、砂岩、泥岩砂岩互层,且有瓦斯设
李清照:易安体下列选项中与这组词在逻辑关系上最为贴近,相似或匹配的是()。
国土资源直接反映一个国家的综合国力。()
在一个烟雾弥漫的早晨。农夫老张划着船逆流而上。突然间,他看见一条小船顺流直冲向他。眼看小船就要撞上他,他高声大叫:“小心!小心!”但是船还是直撞过来,他的船严重受损。于是他暴跳如雷。开始向对方怒吼。但是,当他仔细一瞧,才发现原来是条空船,因此气也消了。谈谈
SupposeyouareguidingagroupoftouristsaroundafamousscenicspotcalledFairylandIsland.Youaretointroducethefollow
AccordingtoNobel’sfamouswill,theinterestonhisfundwillbe______tofivepeoplewhohavemadegreatcontributionstoma
最新回复
(
0
)