首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) How they toiled and sweated to get the hay in! But their efforts were rewarded, for the harvest was an even bigger success t
(1) How they toiled and sweated to get the hay in! But their efforts were rewarded, for the harvest was an even bigger success t
admin
2021-09-13
34
问题
(1) How they toiled and sweated to get the hay in! But their efforts were rewarded, for the harvest was an even bigger success than they had hoped.
(2) Sometimes the work was hard; the implements had been designed for human beings and not for animals, and it was a great drawback that no animal was able to use any tool that involved standing on his hind legs. But the pigs were so clever that they could think of a way round every difficulty. As for the horses, they knew every inch of the field, and in fact understood the business of mowing and raking far better than Jones and his men had ever done. The pigs did not actually work, but directed and supervised the others. With their superior knowledge it was natural that they should assume the leadership. Boxer and Clover would harness themselves to the cutter or the horse-rake and tramp steadily round and round the field with a pig walking behind and calling out "Gee up, comrade!" or "Whoa back, comrade!" as the case might be. And every animal down to the humblest worked at turning the hay and gathering it. Even the ducks and hens toiled to and fro all day in the sun, carrying tiny wisps of hay in their beaks. In the end, they finished the harvest in two days’ less time than it had usually taken Jones and his men. Moreover, it was the biggest harvest that the farm had ever seen. There was no wastage whatever; the hens and ducks with their sharp eyes had gathered up the very last stalk. And not an animal on the farm had stolen so much as a mouthful.
(3) All through that summer the work of the farm went like clockwork. The animals were happy as they had never conceived it possible to be. Every mouthful of food was an acute positive pleasure, now that it was truly their own food, produced by themselves and for themselves, not doled out to them by a grudging master. With the worthless parasitical (寄生的) human beings gone, there was more for everyone to eat. There was more leisure too, inexperienced though the animals were. They met with many difficulties—for instance, later in the year, when they harvested the corn, they had to tread it out in the ancient style and blow away the chaff with their breath, since the farm possessed no threshing machine—but the pigs with their cleverness and Boxer with his tremendous muscles always pulled them through. Boxer was the admiration of everybody. He had been a hard worker even in Jones’s time, but now he seemed more like three horses than one; there were days when the entire work of the farm seemed to rest on his mighty shoulders. From morning to night he was pushing and pulling, always at the spot where the work was hardest. He had made an arrangement with one of the cockerels to call him in the mornings half an hour earlier than anyone else, and would put in some volunteer labor at whatever seemed to be most needed, before the regular day’s work began. His answer to every problem, every setback, was "I will work harder!"—which he had adopted as his personal motto.
(4) But everyone worked according to his capacity. The hens and ducks, for instance, saved five bushels of corn at the harvest by gathering up the stray grains. Nobody stole, nobody grumbled over his rations, the quarrelling and biting and jealousy which had been normal features of life in the old days had almost disappeared. Nobody shirked—or almost nobody. Mollie, it was true, was not good at getting up in the mornings, and had a way of leaving work early on the ground that there was a stone in her hoof. And the behavior of the cat was somewhat peculiar. It was soon noticed that when there was work to be done the cat could never be found. She would vanish for hours on end, and then reappear at meal-times, or in the evening after work was over, as though nothing had happened. But she always made such excellent excuses, and purred so affectionately, that it was impossible not to believe in her good intentions. Old Benjamin, the donkey, seemed quite unchanged since the Rebellion. He did his work in the same slow obstinate (顽固的; 倔强的) way as he had done it in Jones’s time, never shirking and never volunteering for extra work either. About the Rebellion and its results he would express no opinion. When asked whether he was not happier now that Jones was gone, he would say only "Donkeys live a long time. None of you has ever seen a dead donkey," and the others had to be content with this cryptic (神秘的;含义模糊的) answer.
What is the moral implied in the first two paragraphs?
选项
A、God helps those who help themselves.
B、All beings are created equal.
C、Facts speak louder than words.
D、Slow and steady wins the race.
答案
A
解析
推断题。由题干提示定位到原文前两段。第一段是整体叙述,提到动物们努力工作,所得到的收获也比预期的要多。第二段具体描写了动物们勤劳工作的场面,他们克服了不少困难,从指挥者到劳作者都很尽力,而且大家都没有偷吃,颗粒归公,可见,这两段主要说明的就是天道酬勤,故A为答案。前两段虽然提到了每个人都努力工作,没有人偷懒或偷吃,但是这两段的主要意思并不是要说明“众生平等”,故排除B;C“事实胜于雄辩”和D“慢工出细活”在文中并没有依据,故均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S1tK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PASSAGETWOHowcanwedescribethewriter’sattitudetowardemail?
PASSAGETWOWhatisthemainideaofthispassage?
A.recentB.capacityC.milestoneD.resourcesE.successF.checkedG.shoestringH.objectiveI.currentJ.recordK.monitor
PASSAGETHREEWheredoesthereadershipofthisarticlemainlycomefrom?
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?
(1)Thedaywasended—quitesuccessfully,sofarassheknew.TheTrusteesandthevisitingcommitteehadmadetheirrounds,and
(1)Thedaywasended—quitesuccessfully,sofarassheknew.TheTrusteesandthevisitingcommitteehadmadetheirrounds,and
A、Tomakeitbiggertobemoreappealing.B、Tomakeitsmallerandmoreappealing.C、Tohighlightit.D、Toshowcaseit.B推理题。Jas
随机试题
水下电焊应采用____电源。
患者,男,35岁。1周前感两胁肋胀痛,牵引肩背,触痛,拒按,厌食油腻,口苦咽干,尿少腹胀,舌苔黄腻,脉弦滑。问题1:本例最可能的辨证是
患者女性,51岁。糖尿病史2年,伴有高三酰甘油血症,宜选用
“登记账簿”时一般用蓝黑或碳素墨水满格书写,不得使用圆珠笔或铅笔,除会计制度允许外,也不得用红色墨水记账。()
按照现行车辆购置税的有关规定,下列说法正确的有()。
【2011年典型真题】活期储蓄的特点包括()。
一般资料:求助者,女性,48岁,某公司副经理。下面是心理咨询师与求助者的一段咨询对话:心理咨询师:您好!您希望在哪些方面得到我的帮助呢?求助者:我最近一段时间经常莫名其妙地紧张和担忧,在单位有时还控制不住自己的情绪对下属发脾气。心理咨询师:这种情况大概持续
智力主要包括_________、_________、注意力、思维力、想象力等。其核心是_________。
给定资料1.中国人讲究礼尚往来,逢年过节来往走动,互赠礼物,互祝安康,也是美好情谊的表达。特别是在结婚这样的喜事上更是讲究礼尚往来。操办婚礼无可厚非,但是动辄十几万甚至几十万的彩礼、几百几千的份子钱,亲朋好友连吃多天的婚宴酒席等大操大办、铺张浪费
南宋庆元年间,某地发生一桩“杀妻案”。死者丈夫甲被当地州府逮捕,受尽拷掠,只得招认“杀妻事实”。但在该案提交本路提刑司审核时,甲推翻原口供,断然否认杀妻指控。提刑司对本案可能做出的下列做法符合翻异别推制度规定的是()。
最新回复
(
0
)