首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
"Print is dead" was a common refrain a couple of years ago. The costly print advertisements that kept magazines and newspapers a
"Print is dead" was a common refrain a couple of years ago. The costly print advertisements that kept magazines and newspapers a
admin
2013-09-16
52
问题
"Print is dead" was a common refrain a couple of years ago. The costly print advertisements that kept magazines and newspapers alive were migrating to the web, where they earned only pennies on the dollar. To publishers, it felt as if a hurricane was flattening their business. But as the storm has cleared, a new publishing landscape has emerged. What was once a fairly uniform business—identify a group of people united by some shared identity or passion, write stories for them to read and sell advertising next to the stories has split into several different kinds.
Hard news is perhaps the hardest to make profitable. It is increasingly instant, constant and commoditized. With rare exceptions, making money in news means publishing either the cheap kind that attracts a very large audience, and making money from ads, or the expensive kind that is critical to a small audience, and making money from subscriptions. Both are cutthroat businesses; in rich countries, many papers are closing. But among magazines there is a new sense of optimism. The Association of Magazine Media reports that magazine audiences are growing faster than those for TV or newspapers, especially among the young.
Unlike newspapers, most magazines didn’t have large classified-ad sections to lose to the internet, and their material has a longer shelf life. Above all, says David Carey, the boss of Hearst Magazines, they represent aspirations: "they do a very good job of inspiring your dreams". People identify closely with the magazines they read, and advertisers therefore love them: magazines remain essential for brand-building.
Once, digital ads would have been scant comfort. On the web they are typically worth a small fraction of what they were in print. But tablets, such as Apple’s iPad, could change this. They have been around for only two years and most magazine subscriptions on them for less than a year; the MPA suggested measurement standards for advertising on tablets only in April. Yet already there are signs that advertisers are accepting higher rates on tablets than on the web, because magazines on tablets are more like magazines in print; engrossing, well-designed experiences instead of forests of texts and links.
But the wiser publishers are finding ways to rely less on advertising. They are looking to make more not only from subscriptions but also from other sources. Spurred by necessity and enabled by technology, magazines innovate in ways they never dreamed of a few years ago.
What else a magazine can do besides sell copies depends on its audience and subject matter. Many are turning themselves from mere carriers of ads into marketing-services companies, giving their advertisers a range of new ways to reach readers. Travel magazines’ websites can track if their readers end up buying the holiday packages they write about, and take a cut. "I count that as advertising," says Mr Kallen, a large German publisher. "What many people call advertising…is definitely declining, but advertising in the broader sense isn’t. "
Which of the following would be the best title for the text?
选项
A、Print: Dead or Reborn?
B、Publishers: Where to Go?
C、Advertisement; the Future Lies in Tablets
D、Magazines; A New Sense of Optimism
答案
D
解析
本文第一段指出,印刷业已形成新格局。第二段进一步指出,杂志业展现出乐观前景。第三、四段解释杂志形势大好的原因。第五、六段进一步指出杂志出版商正在致力于增加收入渠道。可见,“杂志形势大好”是本文论述的主题,[D]选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S6O4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtotheurbanconstructionprogram,oldbuildingsthatare______repairshouldbeblownup.
OurcivilizationisAsocommonplacetousBthatrarelyCwestoptothinkaboutDitscomplexity.
Ifyoususpectthattheillnessmightbeserious,youshouldnot______goingtothedoctor.
Loveisprobablythebestantidepressantthereisbecauseoneofthemostcommonsourcesofdepressionisfeelingunloved.Most
Fordecades,apocalypticenvironmentalists(andothers)havewarnedofhumanity’simminentdoom,largelyasaresultofourunsu
Fordecades,apocalypticenvironmentalists(andothers)havewarnedofhumanity’simminentdoom,largelyasaresultofourunsu
InAugust,environmentalistsinthePhilippinesvandalizedafieldofGoldenRice,anexperimentalgrainwhosegeneshadbeenmo
InAugust,environmentalistsinthePhilippinesvandalizedafieldofGoldenRice,anexperimentalgrainwhosegeneshadbeenmo
InAugust,environmentalistsinthePhilippinesvandalizedafieldofGoldenRice,anexperimentalgrainwhosegeneshadbeenmo
随机试题
简述我国流动人口行政管理的具体内容。
以下选项中不属于政府间转移支付特点的是
钢筋混凝土受弯构件的破坏属于_________破坏性质。
设二重积分的积分域D是x2+y2≤1,则(1一x2—y2)dxdy等于()。
Studentswithfinancialproblemsaretroubledbyhightuition______.
大定风珠所含的“三甲”药物是指()
A.张仲景B.刘完素C.喻昌D.朱丹溪E.李中梓“逆流挽舟法”出自哪个医家()
共箱封闭母线安装定额中综合考虑了高架式布置和_________布置。
教师职业的特殊要求是必须具有()。
在大型游乐公园里,现场表演是刻意用来引导人群流动的。午餐时间的表演是为了减轻公园餐馆的压力;傍晚时间的表演则有一个完全不同的目的:鼓励参观者留下来吃晚餐。表面上不同时间的表演有不同的目的,但这背后,却有一个统一的潜在目标,即以下哪一选项作为本段短文的结束语
最新回复
(
0
)