首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Both the number and the percentage of people in the United States involved in nonagricultur-al pursuits expanded rapidly during
Both the number and the percentage of people in the United States involved in nonagricultur-al pursuits expanded rapidly during
admin
2014-04-23
88
问题
Both the number and the percentage of people in the United States involved in nonagricultur-al pursuits expanded rapidly during the half century following the Civil War, with some of the most dramatic increases occurring in the domains of transportation, manufacturing, and trade and distribution. The development of the railroad and telegraph systems during the middle third of the nineteenth century led to significant improvements in the speed, volume, and regularity of shipments and communications, making possible a fundamental transformation in the production and distribution of goods.
In agriculture, the transformation was marked by the emergence of the grain elevators, the cotton presses, the warehouses, and the commodity exchanges that seemed to so many of the nation’s farmers the visible sign of a vast conspiracy (阴谋,共谋) against them. In manufacturing, the transformation was marked by the emergence of jobber (批发商,做零工者), the wholesaler, and the mass retailer. And there appeared the new factory system which consisted of the changed organization and complexity of factories as well as the mass scale of the plants. These changes radically altered the nature of work during the half century between 1870 and 1920.
To be sure, there were still small workshops, where skilled craftspeople manufactured products ranging from newspapers to cabinets to plumbing fixtures (配件,设备). There were the sweatshops in city tenements (廉价公寓), where groups of men and women in household settings manufactured clothing and cigars on a piecework basis. And there were factories in occupa-tions such as metalwork where individual contractors presided over what were essentially handicraft proprietorships (所有权) that coexisted within a single building. But as the number of wage earners in manufacturing rose from 2. 7 million in 1880 to 4. 5 million in 1900 to 8. 4 million in 1920, the number of huge plants like the Baldwin Locomotive Works in Philadelphia burgeoned, as did the size of the average plant. (The Baldwin Works had 600 employees in 1855, 3 000 in 1875, and 8 000 in 1900). By 1920, at least in the northeastern United States where most of the nation’s manufacturing wage earners were concentrated, three-quarters of those worked in factories with more than 100 employees and 30 percent worked in factories with more than 1 000 employees.
What can be inferred from the passage about the agricultural sector of the economy after the Civil War?
选项
A、New technological developments had little effect on farmers.
B、The percentage of the total population working in agriculture declined.
C、Many farms destroyed in the war were rebuilt after the war.
D、Farmers achieved new prosperity because of better rural transportation.
答案
B
解析
本题是一道根据具体细节推断类问题。问从文章中我们可以推断出美国内战后农业发展如何。根据文章第一段第一句,在美国内战后的半个世纪中,参与非农业工作的人口数量和人口比例都大大地增加了,增长最快的是交通业、制造业、贸易和产品分销业这些领域。由此我们可推断出仍然从事农业的人口比例下降。因此,本题的正确答案应是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S7XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Theearthiswitnessinganurbanrevolution,aspeopleworldwidecrowdintotownsandcities.In1800onlyfivepercentofthew
Anewstudysuggeststhatcontrarytomostsurveys,peopleareactuallymorestressedathomethanatwork.Researchersmeasured
ThereislittlereasontobelievethattheUnitedStateswill______fromitsstatedgoalofregimechangeinIraq.
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid1860’stot
VeterantracktrainerJohnsonisscathinginhis______oftheleadersoftheI.O.C.,"Thesepeoplearemegalomaniacs.Theyare
Althoughofcoursethereareexceptions,itseemsreasonablyclearthatincertaincountries—Rwanda,Somaliaandpartsofthefo
Whatwillmanbelikeinthefuture—in5,000oreven50,000yearsfromnow?Wecanonlymakeaguess,ofcourse,butwecanbes
Theconstructionof______andtheoriesreflectsthescientists’interpretationofwhathasbeenobserved.
WhydidBellLabsappointacommitteetoinvestigatesomeoftheclaimsmadebyitsscientists?
考试在学习过程中发挥另外一个重要作用一一考试证明学习者在一种语言中是否熟练。通过语言考试远不止是激励了自己在语言方面的自尊。如果你想到英语国家去念大学,或者想找一份需要英语技能的工作,通过语言考试就至关重要。
随机试题
关于地毯面层地面施工工艺的说法,正确的是()。
静电危害是由静电电荷或静电场能量引起的。静电通常是引发生产企业发生大规模火灾爆炸的重要原因之一。下列关于静电特性的说法中,正确的是()。
学生的“向师性”和“模仿性”的心理特征决定了教师的劳动具有()
下列属于治疗饮食的是()
《公司法》为保护公司的债权人,设立了系列强制性的规则。以下各项中,哪些属于这样的规则?( )
关于房地产估价报告的说法错误的是()。
在存货中,对于种类繁多,数量较大、金额不大的存货,也应由注册会计师亲自盘点。()
所谓自律,就是自我约束,指在没有人现场监督的情况下,通过自己要求自己,变被动为主动,自觉地遵循法律法规,拿它来约束自己的一言一行。在下列关于自律的重要性论述中,说法不正确的是()。
设函数则当x→0时,f(x)是().
Laurawantstositbythewindow.
最新回复
(
0
)