首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Someone has calculated that by the time an American reaches the age of 40, he or she has been exposed to one million ads. Anothe
Someone has calculated that by the time an American reaches the age of 40, he or she has been exposed to one million ads. Anothe
admin
2013-06-02
45
问题
Someone has calculated that by the time an American reaches the age of 40, he or she has been exposed to one million ads. Another estimate is that we have encountered more than 600,000 ads by the time we reach the age of only 18. Now, of course, we don’t remember what exactly they said or even what the product was, but a composite message gets through: that you deserve the best, that you should have it now, and that it’s okay to indulge yourself, because you deserve the compliments, sex appeal, or adventure you are going to get as a result of buying this car or those cigarettes.
Our consumer-based economy makes two absolutely reciprocal psychological demands on its members. On the one hand, you need the "discipline" values to ensure that people will be good workers and lead orderly, law-abiding lives. On the other hand, you need the "enjoy yourself" messages to get people to be good consumers. One author was disturbed about the "enjoy yourself" side, but acknowledged that "without a means of stimulating mass consumption, the very structure of our business enterprise would collapse."
The interesting question has to do with the psychological consequences of the discrepancy between the dual messages. The "discipline" or "traditional values" theme demands that one compartment of the personality have a will strong enough to keep the individual doing unpleasant work at low wages, or to stay in an unhappy marriage, and, in general, to do things for the good of the commonwealth.
The "enjoy yourself" message, on the other hand, tends to encourage a very different kind of personality—one that is self-centered, based on impulse, and is unwilling to delay rewards. As an illustration, I can’t resist reciting one of my favorite ads of all time, an ad from a psychology magazine: "I love me. I’m just a good friend to myself. And I like to do what makes me feel good. I used to sit around, putting things off till tomorrow. Tomorrow I’ll drink champagne, and buy a set of pearls, and pick up that new stereo. But now I live my dreams today, not tomorrow."
So what happens to us as we take in these opposing messages, as we are, in fact, torn between the opposite personality types that our society seems to require of us? The result is anxiety, fear, and a mysterious dread. The fear of being sucked in and dragged down by our consumer culture is real: the credit card company is not friendly when you default on your bills. And we all know that the path of pleasure-seeking and blind acquisition is a recipe for financial ruin—for most of us, anyway—and that, in American society, them isn’t much of a safety net to catch you if you fall.
选项
A、pervasive
B、convincing
C、successful
D、impressive
答案
A
解析
根据第1段,一般美国人到40岁时,已经接触了100万条广告。另外一条估计是我们刚满18岁就接触了60万条广告。由此可见美国的广告的普遍深入程度,故正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/S967777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
IntheUnitedStates,itisrequiredthatallchildrenattendschool,publicorprivate,fortwelveyears.Thereare【B1】______t
IntheUnitedStates,itisrequiredthatallchildrenattendschool,publicorprivate,fortwelveyears.Thereare【B1】______t
IntheUnitedStates,itisrequiredthatallchildrenattendschool,publicorprivate,fortwelveyears.Thereare【B1】______t
A、Fuelcannotbetransportedtothenortheasternstates.B、Therearetoofewhousesinthenortheast.C、Peopleinthenortheast
"UnsolvedHistory"IfNASAengineersinventedatimemachinetomorrow,youcanbesurehistorianswouldbeshellingouttop
A、Totalkwithsomeoneorwithoneself.B、Tohavealongandgoodrelaxation.C、Todomoreaerobicexercises.D、Totakemoreant
A、Businessclass.B、Historyclass.C、Mathematicsclass.D、None.B本题问“Al害怕什么课?”文中提到Lily认为商贸课程使她倍受煎熬,而All也深有同感,说自己对文科感觉也是如此。而只有历
TelevisionhastransformedpoliticsintheUnitedStatesbychangingthewayinwhichinformationisdisseminated,byalteringp
Everyonehasamomentinhistory,whichbelongsparticularlytohim.Itisthemomentwhenhisemotionsachievetheirmostpower
A、Dotheassignmentstowardstheendofthesemester.B、Quitthehistorycourseandchooseanotheroneinstead.C、Droponecours
随机试题
关于骨关节结核的叙述,正确的有
关于膝关节前后正位成像技术标准的叙述,错误的是
牛皮癣肝经化火证常用下列何方治疗()
甲厂经乙厂许可,在某省独占使用乙厂的注册商标,后发现当地的丙厂也使用了该商标。经查,丙厂是经过外省对同一商标享有独占使用权的丁厂的违法许可而使用该商标的。甲厂的下列请求哪一个不能成立?
企业确认应交的营业税,可能借记的会计科目有()。
甲、乙、丙、丁四人今年分别是20、13、10、9岁。问多少年前,甲、乙的年龄和是丙、丁年龄和的3倍?()
简述教师在教学活动中的角色。
智育(2011年华中师大)
党的十八大以来全面从严治党要求加强党的政治建设、思想建设、作风建设和制度建设。其中。作为全面从严治党的长远之策、根本之策的是()
HowtoChooseFlooringMaterialsSource【L31】Therearesomeman-madematerialslike___________【L32】Beforebeingused
最新回复
(
0
)