首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the Caucasus (高加索) region of the Soviet Union, nearly 50 out of every 100,000 people live to celebrate their 100th birthday,
In the Caucasus (高加索) region of the Soviet Union, nearly 50 out of every 100,000 people live to celebrate their 100th birthday,
admin
2013-01-20
40
问题
In the Caucasus (高加索) region of the Soviet Union, nearly 50 out of every 100,000 people live to celebrate their 100th birthday, and many don’ t stop at 100. By comparison, in America only 3 people in 100,000 reach 100. But these Soviet old people aren’t alone. The Pakistani Hunzas, who live high in the Himalaya Mountains, and the Vilcabambans of the Andes Mountains (安第斯山脉) in Ecuador(厄爪多尔) seem to share the secret of long life too.
These peoples remain healthy in body and spirit despite the passage of time. While many older persons in industrial societies become weak and iii in their 60s and 70s, some Soviet Georgians, aged 110 to 140, work in the fields beside their great grand children. Even the idea of aging is foreign to them. When asked, "At what age does youth end?" most of these old people had no answer. Several replied, "Well, perhaps at age 80." The very youngest estimate was age 60.
What accounts for this ability to survive to such old age, and to survive so well? First of all, hard physical work is’ a way of life for all of these long-lived peoples. They begin their long days of physical labor as children and never seem to stop. For example, Mr. Rustam Mamedov is 142 years of age. He remembers his life experiences: The Crimean War of 1854; the Turkish War of 1878; the Bolshevik Revolution in 1917. His wife is 116 years old. They have been married for 90 years. Mr. Mamedov has no intentions of retiring from his life as a farmer. "why? What else would I do?" he asks. Oh, he’s slowed down a bit. Now he might quit for the day after 6 hours in the field instead of 10.
All these people get healthful rewards from the environment in which they work. They all come from mountainous regions. They live and work at elevations of 5,000 to 12,000 feet (1,660 to 4,000 meters) above sea level. The air has less oxygen and is pollution free. This reduced oxygen environment makes the heart and blood vessel system stronger.
Another factor that may contribute to the good health of these people is their isolation. To a great extent, they are separated from the pressures and worries of industrial society.
Inherited factors also play some role. Most of the longest lived peoples had parents and grand parents who also reached very old ages. Good family genes may, therefore, be one factor in living longer.
Finally, although these three groups don’t eat exactly the same foods, their diets are similar. The Hunzas, Vilcabambans, and Soviets eat little animal meat. Their diets are full of fresh fruits, vegetables, nuts, grains, cheese, and milk. They never eat more food than their bodies need.
It is clear that isolation from urban pressures and pollution, clean mountain air, daily hard work, moderate diets, good genes, and a youthful approach to life all contribute to the health and remarkable long life of all these people.
The description of Mr. Rustam Mamedov is ______.
选项
A、an example of a typical long lived people with a lot of hard physical work
B、an example of long lived people with remarkable memory
C、an explanation of why he is still healthy
D、an explanation of what way of life we should take
答案
A
解析
文章第三段开始介绍导致健康长寿的因素,文章提及Rustam Mamedov是在说明第一个因素的时候: First of all, hard physical work is a way of life for all of these long-lived peoples.(首先,对所有长寿之人来说艰辛的体力劳动足他们的一种生活方式)。而Rustam Mamedov就是如此,而且他只是这些长寿之人中的一员,因此本题的最佳选项应该是A项而非其他。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SBu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Heisstandinginlineforagoldmedal.B、Hegotagoldmedalbecausehewasthebest.C、Nobodyisbetterthanhimatgetting
______(没有可靠的证据说明)thatpeoplecancontroltheirdreams.
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Manypeople______(理所当然地认为)marriageisthegoalofeveryyoungwoman’sinmostthought.
A、Theyareshortofhands.B、Themanneedsmorechances.C、Theywillnothiremorepeople.D、Themanwillhaveachancetotake
UniversitiesmustdealbetterwithcomplaintsWithstudentcomplaintsatarecordhigh,universitieswillhavetoraisetheirga
UniversitiesmustdealbetterwithcomplaintsWithstudentcomplaintsatarecordhigh,universitieswillhavetoraisetheirga
UniversitiesmustdealbetterwithcomplaintsWithstudentcomplaintsatarecordhigh,universitieswillhavetoraisetheirga
随机试题
简析第二次世界大战爆发的原因。(四川师范大学2013年历史学基础真题)
具有噻唑烷二酮结构的药物有
球后视神经炎不包括
下列费用中,()属于企业财务费用。
[2007年第57题]计算机房对建筑装饰装修基本的特殊要求是:
( )是指当事人在其活着时通过选择遗产筹划工具和制定遗产计划,将拥有或控制的各种资产或负债进行安排,从而保证在自己去世或丧失行为能力时尽可能实现个人为其家庭(也可能是他人)所确定目标的安排。
用人单位应当建立职工名册备查。职工名册应当包括()。
冬天,在四周围都是山地的这里,看见太阳的日子真是太少了。今天,难得雾是这么稀薄,空中融融地混合着金黄的阳光,把地上的一切,好像也照上一层欢笑的颜色。我走出了这黝暗的小屋,我扬着脖子,张开了我的双臂,恨不得要把谁紧紧地拥抱起来。由一条小径
下列叙述中正确的是
[A]SetaGoodExampleforYourKids[B]BuildYouKids’WorkSkills[C]PlaceTimeLimitsonLeisureActivities[D]Talkabout
最新回复
(
0
)