首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thous
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thous
admin
2014-03-21
46
问题
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thousand cost only $18 on average, according to estimates by Barracuda Networks, a network security company. Yet these friends won’t meet you for drinks after work. In fact, they don’t even exist. They are pixels on a screen.
A large share of social-media followers of the biggest companies are not human, believes Marco Camisani Calzolari, an entrepreneur and professor at Milan’s ILUM University. In a recent study he quantified the proportion of computer-generated fans or inactive users following big brands on Twitter. To decide whether a follower is human, Mr. Camisani Calzolari used various criteria, including the number of posts from a fan’s Twitter account and the use of correct punctuation in tweets. According to this research, by June 2011 nearly half of Twitter followers of computer maker Dell—about 700, 000—were bots.
Some politicians also seem to have many fake followers. Mitt Romney, the former Republican presidential candidate, became the focus of media attention when his Twitter following swelled by 17% in a single day in July. On close inspection, a significant proportion of Mr. Romney’s followers appeared to be fake profiles. In Italy Beppe Grillo’s Five Star Movement lost the driving force when Mr. Camisani Calzolari made a similar claim about the followers of the comedian-turned-politician.
There is no indication that any of the companies mentioned in Mr. Camisani Calzolari’s paper have bought followers—rogue bots often attach themselves to people and brands without payment. But some firms do buy a social media following. Fake profiles are at the centre of a very vibrant and growing underground economy, says Barracuda Networks. On eBay, the e-commerce site, for instance, the firm’s researchers have found 20 sellers offering to set up such profiles.
For start-ups a strong social media following can boost business. A small mom-and-pop shop struggling to sell its goods can look like a booming upstart thanks to a swollen Twitter account, or an artificially high number of Facebook likes. For major international companies, a small number of followers in the early stages of engagement with social media can be embarrassing at best and damaging to brand perception at worst. Buying crowds of fans— even if they aren’t engaged with the brand—can give an artificial boost to a business.
For now, the trick works. "Normal people don’t know yet that there is this black market. Most have total trust that a brand’s followers are real, " says Mr. Camisani Calzolari. But brands are already finding diminishing returns. When everybody has a large following, the impact is much diminished. And consumers are starting to cotton on to sharp practices. "The number of followers is a superficial measurement unless they are engaged, " argues Carly Donovan of Ogilvy Action, an arm of Ogilvy & Mather, the advertisement and public relations agency. Money can buy you friends—just not very good ones.
Which of the following is INCORRECT about Mr. Camisani Calzolari’s recent study?
选项
A、He investigated the followers of big brands on Twitter.
B、He compared computer-generated fans with inactive users.
C、He needed to judge whether a follower is real.
D、He used the number of articles posted as a research standard.
答案
B
解析
细节题。文章第二段第二句表明在最近的一项研究中,卡米萨尼-卡佐拉里量化了大品牌公司的推特账号所拥有的电脑生成粉丝或僵尸粉丝比例,而不是对这两种粉丝进行比较,所以[B]为本题答案。同理排除[A]“他调查了大品牌公司的推特网粉丝”;[C]“他需要判断粉丝是否是真的”和[D]“他把推文数作为研究的一个标准”在文中第二段第三句均有提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SFUK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographerscompareandcontrast【C1】______placesonthe
______isoftenthecasewithcaraccidents,mostofthedriversinvolvedhaveexceededthespeedoncetoooften.
RobertwouldcareiftheOlympicGameswereabolishedbecause_______.
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessmayb
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,(1)______anyendeavor—traveling,cooking,orattendingschool—th
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,(1)______anyendeavor—traveling,cooking,orattendingschool—th
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofa(n)(1)______shouldbemade
Thanksinparttotechnologyanditsconstantsoundingandringing,roughly41millionpeopleintheUnitedStates—nearlyathir
Womendriversaremorelikelytobeinvolvedinanaccident,accordingtoscientists.Researchers(1)______6.5millioncarc
ArecentBBCdocumentary,"TheTownThatNeverRetired",soughttoshowtheeffectsof(1)_____thestatepensionagebyputting
随机试题
一个时期某一阶层或某一行业的人群对文化问题所持的态度和看法,或在某一文化事象里所表现的意识形态,称作______。
A、2岁以下B、青壮年C、成年D、老年男性E、3~10岁儿童小肠套叠常见于
以下哪一种植物不属于川贝母的原植物
某项目现金流量表(单位:万元)如下:则该项目的净现值和动态投资回收期分别为()。
在进行预算定额人工工日消耗量计算时,完成单位合格产品的基本用工为22工日,超运距用工为4工日,辅助用工为2工日,人工幅度差系数为12%,则预算定额中人工工日消耗量为()工日。
某旅馆建筑高度为24m,设有空气调节系统、无楼层服务员以及客房、餐厅、仓库、办公室等功能用房,无高位水箱,但设有临时高压给水,3L/s的气压稳压设备,并设湿式自动喷水系统,且仅在走道上安装黄色玻璃球喷头。请结合案例。分析并回答以下问题:该旅馆的自动喷水
行政程序的主要制度包括()。
如果菜单项的名称为“统计”,热键是T,在菜单名称一栏中应输入
Besidesa_______knowledgeofbusinessadministration,candidatesmusthaveaminimumof2years’experienceforthisproject.
Theeconomystoppedshrinkingayearago,butAmerica’sunemploymentproblemisasbigasever.Theofficialjoblessratewas9.
最新回复
(
0
)