首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Shortly after The Economist went to press, about 25,000 people were expected to turn up at the London Art Fair. Your corresponde
Shortly after The Economist went to press, about 25,000 people were expected to turn up at the London Art Fair. Your corresponde
admin
2021-02-21
77
问题
Shortly after The Economist went to press, about 25,000 people were expected to turn up at the London Art Fair. Your correspondent visited just before, as 128 white booths were being filled with modern paintings and sculptures. Dealers clutched mobile phones to their ears or gathered in small groups. They seemed nervous—as well they might be. "I can earn a year’s living in one fair," said one harried dealer while stringing up a set of lights.
Before 1999 London had just one regular contemporary art fair, remembers Will Ramsay, boss of the expanding Affordable Art Fair. This year around 20 will be held in Britain, mostly in the capital. Roughly 90 will take place worldwide. The success of larger events such as Frieze, which started in London, has stimulated the growth of smaller fairs specialising in craft work, ceramics and other things. Artl4, which started last year, specialises in less well-known international galleries, showing art from Sub-Saharan Africa, South Korea and Hong Kong.
One explanation for the boom is the overall growth of the modern-art market. Four-fifths of all art sold at auction worldwide last year was from the 20th or 21st century, according to Artprice, a database. In November an auction in New York of modern and contemporary art made $691m (£422m), easily breaking the previous record. As older art becomes harder to buy—much of it is locked up in museums—demand for recent works is rising.
London’s art market in particular has been boosted by an influx of rich immigrants from Russia, China and the Middle East. "When I started 23 years ago I had not a single non-Western foreign buyer," says Kenny Schachter, an art dealer. "It’s a different world now." And London’s new rich buy art differently. They often spend little time in the capital and do not know it well. Traipsing around individual galleries is inconvenient, particularly as galleries have moved out of central London. The malllike set-up of a fair is much more suitable. Commercial galleries used to rely on regular visits from rich Britons seeking to furnish their stately homes. Many were family friends. The new art buyers have no such loyalty. People now visit galleries mainly to go to events and to be seen, says Alan Cristea, a gallery owner on Cork street in Mayfair. Fairs, and the parties that spring up around them, are much better places to be spotted.
Some galleries are feeling squeezed. Bernard Jacobson runs a gallery opposite Mr Cristea. The changing art market reminds him of when his father, a chemist, was eclipsed by Boots, a pharmaceutical chain, in the 1960s. Seven galleries in Cork Street relocated this month to make way for a redevelopment; five more may follow later this year.
Yet the rise of the fairs means galleries no longer require prime real estate, thinks Sarah Monk of the London Art Fair. With an international clientele, many can work online or from home. Although some art fairs still require their exhibitors to have a gallery space, increasingly these are small places outside central London or beyond the city altogether. One gallery owner says few rich customers ever visit his shop in south London. He makes all his contacts at the booths he sets up at fairs, which might be twice the size of his store. "It’s a little like fishing," he explains.
"You move to where the pike is."
Which of the following is not true about art market according to Paragraphs 4 and 5?
选项
A、London’s art market boosted favorite mainly from overseas.
B、London’s new rich often spend multiple times in the capital and do not know it.
C、commercial galleries used to depend on regular from wealthy people.
D、people in recent years visit galleries for events and parties.
答案
B
解析
事实细节题。题目只是说明对应的段落在第四段和第五段,解决此题目的关键在于通读段落之后找到四个选项在文章中的位置,题目中出现了否定词not,所以在做题的时候是必须注意的,在第四段中And London’s new rich buy an differently. They often spend little time in the capital and do not know it well.(伦敦新富在购买艺术品的品位上有所不同。他们在成本方面所花费的时间较少,对此也就了解甚少。)B项则说明花费了较多的时间,意思刚好相反,故B项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SHY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Troublewasexpectedatthefootballmatch,sothepolicehadtobethere______.
Nowadays,wehavetechnologythat’simprovedsothatwecanbringpeoplebacktolife.Infact,therearedrugsbeingdeveloped
JohnDeweybelievedthateducationshouldbeapreparationforlife,thatapersonlearnsbydoing,andthatteachingmust_____
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Theword"disparity"(Paragr
Idon’tlikefootball,butsomepeopleare______aboutit,whichisbeyondmycomprehension.
Leadingdoctorstodayweighinonthedebateoverthegovernment’sroleinpromotingpublichealthbydemandingthatministersi
Writeanessaybasedonthefollowingtable.Inyourwriting,youshould1)describethetable,and2)giveyourcomments.
Writealettertoyourcompanyaskingforfivedaysleave,statingyourreason(s),andthewaystomakeupforit.Youshouldw
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
SupposeDoctorBrown,whoiswellknowntotheworldforhisachievementsinthefieldofmedicine,comestoyouruniversityas
随机试题
患者,女,54岁。面色胱白,时自汗出,恶风,经常患感冒,脉浮无力。用黄芪配伍哪几味药物治疗为佳()
三消辨证的根据是
以下属于益智性状特征的是()。
某村水塘上游有一家集体造纸厂。该厂已经经营近10年。污水一直排入水塘上游的河流。赵立国与余庆华合伙承包村里的水塘养虾。2016年5月,赵立国、余庆华二人向水塘投放虾苗2万尾。投放后赵、余二人精心管理,日夜看护。10天后,二人发现塘内有少量的死虾出现,当即捞
某实施监理的工程,在招标与施工阶段发生如下事件:事件1:招标代理机构提出,评标委员会由7人组成,包括建设单位纪委书记、工会主席、当地招标投标管理办公室主任,以及从评标专家库中随机抽取的4位技术、经济专家。事件2:建设单位要求招标代理机构在招
报表的单元名称是由()组成。
商品流通业态主要是指()。
一、给定资料1.“诚信”是中华民族优良道德传统的重要内容,千百年来,它已成为人与人之间、人与社会之间正常交往的重要道德规范。党和国家十分重视建设社会信用体系。我国“十五”计划明确提出要“大力倡导诚实守信的职业道德,加快建立健全社会信用制度”。2001
常用的电子支付方式包括______、电子信用卡和电子支票。
LifeConnectedwithComputerAftertoolongontheNet,evenaphonecallcanbeashock.Myboyfriend’sLiverpudlianaccent
最新回复
(
0
)