首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The era of the cowboy really began after the Civil War. During this decisive war the Texas cattle had roamed undisturbed in the
The era of the cowboy really began after the Civil War. During this decisive war the Texas cattle had roamed undisturbed in the
admin
2010-07-24
48
问题
The era of the cowboy really began after the Civil War. During this decisive war the Texas cattle had roamed undisturbed in the wild, breeding freely on the plains and greatly increasing in number. By the end of the war, however, Texas was filled with wild cattle. The people in the mushrooming cities of the East and in the Middle West wanted more meat for their diet and local farmers could not keep up with their demands. Therefore, the need for the cowboy emerged from the demands of the people and the nature of the culture.
These men were handy with tools and knew how to handle a horse. Some of them discovered the use of rope to catch cattle and developed the lariat (套索). Their life was not an easy one. In winter, they watched over the herds and in the springtime they selected cattle for market often driving herds of them hundreds of miles to the nearest town. The cattle were then sold to buyers and the routine would start all over again.
His workday was long beginning before sunrise and lasting well into the night. His best friend was his horse and he spent most of his waking hours in the saddle. His speech was a mixture of Spanish and English and at night by a campfire he wove his speech into songs about life on the prairie.
A great boon to the life of the cowboy was the building of the railroads which connected eastern cities to those out West. In 1866, when the Kansas and Pacific railroad reached the small dusty village of Abilene in Kansas, the life of the cowboy was connected to the rest of the country. Hundreds of small cow towns grew up along the old trails which led the cattle to market, and thus the west became integrated into the economic life of the country.
Today the life of the cowboy is quite different from those early days after the Civil War. Helicopters rather than horses are now used to round up the cattle and modern technology used in the ranches has made the cowboy’s life less formidable(难对付的). Yet, the legends which surround him continue to make his image as the masterful hero of the Wild West.
How do cowboys round up cattle in the West now?
选项
A、Using modern technology.
B、Using long ropes.
C、Using horses.
D、Using helicopters.
答案
D
解析
题干问的是现在牛仔怎样集拢牛群.注意时间与行为的具体限制。由原文定位处可以推断D Using helicopters. 与原文相符,故为答案,注意rather than“而不”的含义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SKN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Software(ofcomputers),isalsocalledcomputerprograms,whichreferstoinstructionsthatcausethehardware—themachines—to
A、Theyshouldshowboththegoodandbadsidesofthehouse.B、Themanshouldtakeasmanypicturesaspossible.C、Theyarebett
A、Inaschool.B、Atthepostoffice.C、Inacourtroom.D、Inarestaurant.C
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmustdie,butpeoplenowlivelongerthanthey【C1】____
A、Inthepark.B、Betweentwobuildings.C、Inhisapartment.D、Underahugetree.D
Mosteconomistsbelievethatadvertisinghasapositiveimpactontheeconomybecauseitstimulatesdemandforproductsandserv
Technologyisanothergreatforceforchange.Inpart,technologyhascausedthepopulationexplosion;manyofuswon’tnowbea
Technologyisanothergreatforceforchange.Inpart,technologyhascausedthepopulationexplosion;manyofuswon’tnowbea
Allthatwereallyneedtoplotoutthefutureofouruniverseareafewgood【B1】______.Thisdoesnotmeanthatwecansitdown
A、About100yearsago.B、About200yearsago.C、InNapoleon’stime.D、Quiterecently.A细节题。考查是否听懂Hardtoimaginehowitwasbui
随机试题
患者,女性,65岁。因阵发性胸闷8年,持续胸痛8小时收入院。入院时血压为130/90mmHg,诊断为急性前壁心肌梗死。上述患者出现频发室性早搏,伴短阵室性心动过速,此时最恰当的处理应是
A.白及B.仙鹤草C.棕榈炭D.血余炭E.炮姜具有杀虫功效的药物是()
河流水文调查中一般需要考虑的指标有()。
2014年11月30日,某企业“坏账准备——应收账款”科目贷方余额为30万元,12月31日,相关应收账款所属明细科目借方余额为500万元,经减值测试,该应收账款预计未来现金流量现值为410万元。不考虑其他因素,该企业2014年12月31日应确认的资产减值损
根据我国宪法和法律规定,下列选项中属于民族自治地方的是()。
股东代表诉讼是指当公司的合法权益受到不法侵害而公司却息于起诉时,公司的股东即以自己的名义起诉,所获赔偿归于公司的一种诉讼制度。根据上诉定义,以下情形可以提起股东代表诉讼的是:
在两种互补品之间,其中一种商品价格上升,会使另一种商品的需求量()。
学生上完体育课后回到教室,有15人喝了饮水机里的纯净水,其中5人很快产生了腹泻。饮水机里的纯净水马上被送去检验,检验的结果不能肯定其中有造成腹泻的有害物质。因此,喝了饮水机里的纯净水不是造成腹泻的原因。如果上述检验结果是正确的,则以下哪项对上述论证的评价最
Generallyspeaking,aBritishiswidelyregardedasaquiet,shyandconservativepersonwhois【C1】______onlyamongthosewithw
在数据库中,产生数据不一致的根本原因是
最新回复
(
0
)