首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Every year just after Christmas the January Sales start. All the shops reduce their prices and for two weeks, they are full of p
Every year just after Christmas the January Sales start. All the shops reduce their prices and for two weeks, they are full of p
admin
2017-09-04
18
问题
Every year just after Christmas the January Sales start. All the shops reduce their prices and for two weeks, they are full of people looking for bargains. My husband and I do not normally go to the sales as we don’t like crowds and in any case are short of money as we have to buy lots of Christmas presents.
Last year, however, I took my husband with me to the sales at the large shop in the center of London. We both needed some new clothes and were hoping to find a television set. When we got to Oxford Street, it was so crowded that we decided to split up and meet again at the underground station. So I left my husband and started looking around the shops. Unfortunately all the clothes were in very large sizes and so were not suitable for me. But I did buy a television at a very cheap price, so I felt quite pleased with myself.
When I arrived at the station, my husband was not there. So I sat down in a nearby cafe to have a cup of tea. I quickly finished my tea when I saw my husband and went out to meet him. He looked very happy. Then I saw he was carrying a large and heavy cardboard box. "Oh, dear!" I thought. Yes, we had no new clothes but two televisions. We shall not be going to the sales again.
In January________.
选项
A、lots of people go shopping for discount
B、people have a lot of money to spend after Christmas
C、all the shops close for a two-week Christmas holiday
D、people don’t have enough money to go looking for bargains
答案
A
解析
其中A项中的关键词为discount,它的意思是“reduction in price”(降价),与文章第一段中“All the shops reduce their prices.”的意思相一致,故A项是正确的。其他三个选项都不符合文章的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SMiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Everyfewweeks,outsidethemovietheatreinpracticallyanyAmericantowninthelate1910s,stoodthelife-sizedcard-boardf
_____youunderstandthisrule,you’havenofurtherdifficulty.
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
Haveyoueverdreamedoftravelinginspace?Itwasimpossibleahundredyearsago,norwasit50yearsago.Withthecomingof
Apieceofwritinggivinginstructionshasmuchincommonwiththeexplanationofaprocess,【36】itisaddressedtoadifferentr
Apieceofwritinggivinginstructionshasmuchincommonwiththeexplanationofaprocess,【36】itisaddressedtoadifferentr
Hewasmade______hisworkingbecauseofhispoorhealth.
TraincompaniesinTokyoaretakingactiontoreducethenumberofpeoplejumpinginfrontoftrains.Theyarefittingblueligh
Organicfoodhasnonutritionalorhealthbenefitsoverordinaryfood,accordingtoamajorstudy.ResearchersfromtheLond
随机试题
计算机病毒可以通过网络、光盘、移动硬盘进行传播。()
纤维组织玻璃样变性可发生于
正常人瞳孔直径为
中国甲公司与德国乙公司合同纠纷一案,甲公司按照合同中的仲裁条款向某仲裁委员会申请仲裁,仲裁庭经过审理并作出仲裁裁决后,甲公司不得以下列哪种理由申请撤销该涉外仲裁裁决?()
知识产权海关保护备案的有效期为7年。()
马斯洛的需要层次理论中,自主权、成就感等需要是指()。
以生产预算为基础编制的预算有()。
用于向国内外宣布重要事项或法定事项时所使用的文种是()。
Thedoctorpreferredtoresignratherthanbeaccusedpubliclyofinfamousconduct.
Educationofexceptionalchildrenmeansprovisionofspecialeducationalservicestothosechildrenwhoareeitherhandicappedo
最新回复
(
0
)