首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One hundred new bookstalls that will sell newspapers as well as books have been making their debut on city streets since Saturda
One hundred new bookstalls that will sell newspapers as well as books have been making their debut on city streets since Saturda
admin
2011-01-14
53
问题
One hundred new bookstalls that will sell newspapers as well as books have been making their debut on city streets since Saturday morning.
The newsstands are part of the city’s efforts to improve the appearance of streets and neighborhoods. The newsstands’ design, featuring large glass window, will help the customers to see what is on sale at a glance.
An electrical screen on the newsstands will announce immediately the arrival of. the latest papers. There will be 1,000 newsstands by the end of the year. The newly formed company will manage the stalls. According to sources from the company, over 80 percent of the people hired to operate the stands will be recruited from laid-off workers. This means the project will help ease the city’s unemployment pressure, sources said.
All recruited will undergo a training programme and be dressed in green uniform. Municipal Vice Party Secretary Gong Xueping said the installation of the 100 stands was just the first step towards the objective of setting up 1,000 stands in the city by the end of the year.
He said the creation of the stalls would be of particular significance to the enhancement of the city’s spiritual civilization. He also made some suggestions regarding the location, design and construction of the new stands and the renovation of the existing newsstands.
The newsstands are made of large glass windows to______.
选项
A、beautify the streets
B、differ from other shops
C、let the customers browse through and find what they want
D、reduce the expenses of the construction
答案
C
解析
本题考查推理能力。根据文章第二段The newsstands’design…will help the customers to see what is on sale at a glance.可知答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SN5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whenapersoniscuriousaboutsomething,itmeansheis【B1】initandwishestoknowsomethingaboutit.Wecansayhehascur
Whichofthefollowingcanbethebesttitleforpart1?IfyouwanttojointheEnglishSalon,youshouldatleast_______
Whathasthemanjustbeenoffered?
Whatshouldthestudentsbringwiththemtotheexam?
Itisnotdifficultforapersonto________abadhabit.
Becauseadultshavereachedfullgrowth,theyprobably__________.OnegoodwaytogetvitaminDisto__________.
Thebesttitleforthistextshouldbe______.Accordingtothetextwecanimaginethat______.
Howdothewriter’sfriendsfeelaboutthedelayofhistrip?Whatmadethewriterstartdoubtingthepossibilityofthetrip?
Everythingseemsallright,______?
随机试题
下列说法正确的是()。
女,1岁,体重9kg,因发热、腹泻2天入院。精神萎靡,皮肤弹性差,眼窝明显凹陷,四肢冰凉,尿极少扩容后补充累积损失量的输液速度,一般为每小时每千克体重
手的功能位是
影响关节灵活性和稳定性的因素不正确的是
下列结构中不属于肺的是
药物在和生物大分子作用时,以可逆的键合方式结合的有()。
用于检测的设备为了提供有效的结果,必须要求设备达到()。
城镇道路路基填料可用()。
收集的临床资料的来源不包括()。
图6—3所示为一个局域网的连接图,每个计算机的IP地址和物理地址见表6—1。一个IP数据包的源地址和目的地址分别是192.168.48.19和192.168.48.21,为了发送该IP包,源主机应该先发送什么帧?该分组的以太网帧的源地址、目的地址各是
最新回复
(
0
)