首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reading is not the only way to gain knowledge of all the work in the past. There is another way which may be called experience.
Reading is not the only way to gain knowledge of all the work in the past. There is another way which may be called experience.
admin
2012-01-16
49
问题
Reading is not the only way to gain knowledge of all the work in the past. There is another way which may be called experience. College students will find that every craftsman (工匠) has something to teach and will generally teach gladly if they don’t look down on him. The information from the craftsman differs from that in textbooks and papers because that its theoretical part -- the explanations of why things happen -- is frequently quite strange. But the demonstration (示范) of what happens, and how it happens are correct even if they are in completely unscientific words. Presently the college students will learn, in this case also, what to accept and what to reject.
Another source of knowledge is the vast store of traditional practices handed down from father to son, or mother to daughter in old country customs. M1 this is very difficult for a college student to examine, for much knowledge and personal experience is needed here to separate good plants from wild grass. The college student should learn to realize and remember how much of real value science has found in this wide, confused wilderness and how often scientific discoveries existed in this area long ago.
In the last paragraph, the phrase "this wide, confused wilderness" refers to ______.
选项
A、personal experience
B、wild weeds among good plants
C、the information from the parents
D、the vast store of traditional practices
答案
D
解析
本题为词义辨析题。本题针对文章最后一句话“how much of real value scielice has found in this wide, confused wilderness”,此处的“wide, confLtsed wilderness”是一种比喻,说明传统技艺的驳杂,因此[D]为正 确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SO5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whataretheytalkingabout?
根据下列的信息,把EnglishXP介绍给消费者名称:EnglishXP特点:中国人自己的英文报纸出版:在北京出版,周一到周六出版,周末为商业周刊版内容:国内外新闻、商业新闻、旅游和体育新闻、许多图片效
Wheredoestheconversationtakeplace?
Howwouldyouunderstand"tablemanners"inthetitle?Thewriterwrotethetextbecausehehasnoticedthatgoodtablemanners
Thattownwasnolongerthesleepylittlevillage______.
Statuses(地位,身份)aremarveloushumaninventionsthatenableustogetalongwithoneanotherandtodeterminewherewe"fit"in
Whatistheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?
Themainideaofthefirstparagraphis______.Generally,thehosttellstheguestwhere______.
Gettingridofwrongmemoriesis______.Whenyouforgetsomethingtemporarily,youmay______.
PilotCabukwasatthecontrolseatcallingouthisclimbchecklistaftertakingoff.Keepinghimcompanyinthecopilot’sseat
随机试题
随着新税收改革法令的通过,低收入纳税人每年将平均减少100元到300元的财税负担。所以,税收改革有益于低收入纳税人。以下哪项如果为真,最严重地动摇了上述结论?
下列划横线的句子翻译错误的是【】
某实验室收到一个血标本,经离心后上层血清呈云雾状浑浊,其原因是
对病毒性肝炎的临床分型最有意义的依据是
炎性充血主要是指
作为债券结算的主要结算方式,全额结算的劣势是()。
下列关于合同成立条件的错误表述是()。
一个男人想结婚,但又怕结婚后要承担相应的责任义务。这时他面临的心理冲突是()。
阅读下文。回答106—110题。德国地理学家李希霍芬,首次提出“丝绸之路”这个概念,因为他通过考察,认为当时路上运输的主要货物是丝绸。尽管西域考古挖掘出一些丝织品,但这只说明“丝绸之路”确实运送过丝绸,而不能说明运送的主要物品是丝绸。今天“
《共产党宣言》发表以来160年的实践,特别是中国共产党人创造性地领导中国革命、建设和改革的成功实践告诉我们,马克思主义之所以能够成功的条件是
最新回复
(
0
)