首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Eddie was a carpet fitter, and he hated it. 【C1】______ ten years he had spent his days sitting, squatting, kneeling 【C2】_____
Eddie was a carpet fitter, and he hated it. 【C1】______ ten years he had spent his days sitting, squatting, kneeling 【C2】_____
admin
2010-01-10
48
问题
Eddie was a carpet fitter, and he hated it. 【C1】______ ten years he had spent his days sitting, squatting, kneeling 【C2】______ crawling on floors, in houses, offices, shops, factories and restaurants. Ten years of his life, cutting and fitting carpets 【C3】______ other people to walk on, 【C4】______ even seeing 【C5】______ . When his work was done, no one ever appreciated it. No one ever said "Oh, that’s a beautiful job, the carpet fits so neatly". They just walked all over it. Eddie was sick of it.
He was especially sick of it 【C6】______ this hot, humid day in August, 【C7】______ he worked to put the finishing touches to today’s job. He was just cutting and fixing the last edge on a huge red carpet which he had fitted in the living room of Mrs. Vanbrugh’s house. Rich Mrs. Vanbrugh, who changed her carpets every year, and always bought the best. Rich Mrs. Vanbrugh, who had never even given him a cup of tea all day, and who made him go outside when he wanted to smoke. Ah well, it was four o’clock and he had nearly finished. At least he would be able to get home early today. He began to day-dream about the weekend, about the Saturday football game he always played for the local team, where he was known 【C8】______ "Ed the Head" 【C9】______ his skill 【C10】______ heading goals from corner kicks.
【C9】______
选项
答案
for
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SXKd777K
本试题收录于:
BEC高级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC高级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Accordingtothewoman,whyhasthecompanygoneoveritsbudgetthisquarter?
Forabouthowlonghasthecompanybeeninbusiness?
WhatwilltheStonebarkCompanydoonMarch1?
A、 B、 C、 A(A)在做出肯定回答之后,又补充指出,不包括牙科治疗,故为正确答案。(B)与健康保险的内容无关,所以此项是错误的。(C)company一词重复出现。使用与health有关的单词sick,易造成误导,并
A、 B、 C、 D、 C图中描绘的是室外活动的场景,因此要多加留意人们的动作以及服饰。(A)桌上摆放着杯子,但是并没有人拿着杯子喝水。(B)注意不要一听到“坐着(besitting)”就认为此项是正确答案
Advertising:howtoensurethatadvertisementsappealtoconsumers
(Thecandidatechoosesonetopicandspeaksaboutitforoneminute.)A.Advertisements:theadvantagesofadvertisingB.Financ
Eddiewasacarpetfitter,andhehatedit.【C1】______tenyearshehadspenthisdayssitting,squatting,kneeling【C2】_____
Eddiewasacarpetfitter,andhehatedit.【C1】______tenyearshehadspenthisdayssitting,squatting,kneeling【C2】_____
Eddiewasacarpetfitter,andhehatedit.【C1】______tenyearshehadspenthisdayssitting,squatting,kneeling【C2】_____
随机试题
可用于防治狄斯蜂螨病的药物是
将小儿生理特点归纳为"稚阳未充,稚阴未长"的是提出小儿"五脏中肝常有余,脾常不足肾常虚。""心常有余而肺不足"的观点的是
《马丘比丘宪章》认为对于环境问题,可以在哪些方面采取措施?
根据《合同法》,下列关于定金的说法,正确的是()。
下列关于企业重组业务企业所得税处理陈述,不正确的是()。
作为有组织的宗教实体,道教创立于西汉。()
Theelectroniccomputeris______someofthetasksthatwereonceaccomplishedbyourownbrains.
A.forsometimeB.ofhercareerC.takingoverA.havebeen【T7】________moreresponsibilityinthebusinessworldB.hadshefo
Theterme-commercereferstoallcommercialtransactionsconductedovertheInternet,includingtransactionsbyconsumersandb
A、Englishfordoctors.B、Englishforlawyers.C、Englishforreporters.D、Englishforbusinessman.D短文的结尾处提到最受欢迎的ESP课程是商务英语,故选D。
最新回复
(
0
)