首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing
admin
2018-04-04
43
问题
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing ships were small and rolled heavily in rough seas, so most of the passengers were seasick.
There were no toilets, and the spaces below deck where passengers had to stay during gales were often not more than 5 foot high. Water was scarce and the little water they got was brown and smelt terrible.
Food was a problem, too—there was only salted meat, ship’s biscuits and cheese, but the cheese was so hard that sailors often made buttons out of it for their jackets and trousers. There were no vegetables or fruit, so the people on board often fell ill.
The sailors, however, were a bit better off than the passengers. They each had a bottle of beer a day, and they needed. The work they had to do was hard and dangerous. Courage was needed, for the heavy sails had to be set and taken down in all kinds of weather, and quite often sailors were swept overboard in a gale. Almost the worst thing about the voyages was the time they took up to 70 days for the journey across the Atlantic. Not surprisingly, everybody was overjoyed when they at last approached land and stepped ashore. But some ships never arrived.
The working condition of the sailors was very hard. ______.
选项
A、They often had to set the sails in bad weather
B、So they had less courage
C、They were happy to be swept overboard in a strong wind
D、A 70-day-journey across the Atlantic was their happiest thing
答案
A
解析
文章最后一段提到船员们不管在什么样的天气下,都必须挂风帆和降帆,经常被大风吹到甲板上,工作十分辛苦,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SlCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
SpeakerA:I’dliketocashthistraveler’scheck,please?SpeakerB:________
17thcenturysailingshipsweresmallandrolledheavilyinroughseas,somostofthepassengerswereseasick.(Passage2)
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______inthelasttwentyyears.Themainchangehasbeen【C2】_
随机试题
自其不变者而观之,则物与我皆无尽也,而又何羡乎?(《前赤壁赋》)自其不变者而现之:___________
Themeetingwillbeginat9:00accordingtothe______.
患者女性,25岁。因面色苍白、头晕、乏力1年余,近1个月伴心慌就诊。结婚半年,月经初潮14岁,7天/27天,末次月经半月前,近2年月经量多,半年来更明显。贫血貌,皮肤黏膜无出血点,浅表淋巴结不大,巩膜不黄染,口唇苍白,舌乳头正常,心肺无异常,肝脾不大。化验
震颤是指()。
李某是一位知名作家,2015年取得以下收入:(1)3月出版一部小说取得稿费50000元;(2)7月将境内一处住房出租,租赁期限1年,月租金4000元,当月发生修缮费1200元(不考虑其他税费);(3)8月应邀出国访问期间,举办明清文学历史讲座,国外主
甲集团公司是ABC会计师事务所的常年审计客户,主要从事化工产品的生产和销售,A注册会计师负责审计甲集团公司2013年财务报表。资料一:甲集团公司有两个子公司和一个联营企业,相关情况如下:资料二:A和B注册会计师在审计过程中注意到如
如图,在三棱锥A—BPC中,AP⊥PC,AC⊥BC,M为AB中点,D为PB中点,△PMB为正三角形。(1)证明DM∥平面APC;(2)平面ABC⊥平面APC;(3)BC=4,AB=20,求D—BCM的体积。
下列叙述正确的是______A.通过“我的电脑”图标可以浏览和使用所有的计算机资源B.“我的电脑”是一个文件夹C.“回收站”用于存放被删除的对象,置入“回收站”中的对象在关机后自动消失D.用户可以在桌面上创建文件夹或快捷方式
DearManager,Iamwritingtoyoutocomplainabouttheserviceinyourhotel.Ihadaterriblestayinroom2532ofOrange
Whatwastheambitionofaneleven-year-oldboy?Theambitionofhimistobe______.
最新回复
(
0
)