首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For millions of years before the appearance of the electric light, shift work, all night cable TV and the Internet, Earth’s crea
For millions of years before the appearance of the electric light, shift work, all night cable TV and the Internet, Earth’s crea
admin
2010-05-09
55
问题
For millions of years before the appearance of the electric light, shift work, all night cable TV and the Internet, Earth’s creatures evolved on a planet with predictable and reassuring 24-hour rhythms. Our biological clocks are set for this daily cycle. Simply put, our bodies want to sleep at night and be awake during the day. Most women and men need between eight and eight and a half hours of sleep a night to function properly throughout their lives. (Contrary to popular belief, humans don’t need less sleep as they age.)
But on average, Americans sleep only about seven and a half hours per night, a marked drop from the nine hours day averaged in 1910. What’s worse, nearly one third of all Americans get less than six hours of sleep on a typical work night. For most people, that’s not nearly enough.
Finding ways to get more and better sleep can be a challenge. Scientists have identified more than 80 different sleep disorders. Some sleeping disorders are generic. But many problems are caused by staying up late and sleeping in, by traveling frequently between time zones or by working nights. Dr. James. F. Jones at National Jewish Medical and Research Center in Denver says that sleep disorders are often diagnosed as other discomforts. About one third of the patients who referred to him with possible chronic fatigue syndrome actually have treatable sleep disorders. "Before we do anything else, we look at their sleep," Jones says.
Sleep experts say that most people would benefit from a good look at their sleep patterns, "My motto (座右铭) is ’sleep defensively’," says Mary Carskadon of Brown University. She says people need to carve out sufficient time to sleep, even if it means giving up other things. Sleep routines—like going to bed and getting up at the same time every day—are important. Pre-bedtime activities also make a difference. As with Elsneer, who used to suffer from sleeplessness, a few lifestyle changes—avoiding stimulants and late meals, no exercising before bedtime, but relaxing with a hot bath—yield better sleep.
According to the author, many sleeping disorders are caused by ______.
选项
A、bad eating habits
B、pre-bedtime exercises
C、improper sleep patterns
D、chronic fatigue syndrome
答案
C
解析
细节推理题。根据第三段第四句“But Many Problems are caused by staying up late and sleeping in,…”可知,导致睡眠问题的主要因素应该是不合理的睡眠方式。A、B两项都是不良方式的一种;D项是慢性疲劳,它与睡眠问题有关,但不是原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SnKK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theman’sarticlewaswrittenterribly.B、Theman’sarticlewascompletelyoffthepoint.C、Theman’sarticlewasnotaccepted
GriffithworkedforafirmthatspecializedineconomicdevelopmentinWashingtonD.C.becausesheneededmoneytopayforherd
A、Aboutfourmillion.B、Aboutsevenmillion.C、Aboutfivemillion.D、Aboutsixmillion.DAccordingtoasurvey,howmanyBritish
Spendingtimeinabookshopcanbemostenjoyable,whetheryouareabook-loverormerelygotheretobuyabookasapresent.Y
Whatwillhappeninthemiddleofthe21stcentury,ifweconsumeresourcesmuchfasterthantheirreplacement?Inwhatwayis
A、Jogging.B、Tennis.C、Cycling.D、Swimming.BWhichsportwascitedasthethirdmostpopular?综合推断题。男士指出,在体育运动上表现最为活跃的两组人最喜欢的休闲运
Iknownothingabouttheaccident__________(除了我在报上看到的以外).
A、1930--1965.B、1945--present.C、1930--present.D、1965--present.BWhendidtheauthorlive?四个选项为年份时间;因此判断出本题考查的是时间方面。文章开头的第一句
A、Itschemicalelementsmustbestudied.B、Itstemperaturemustbelowered.C、Bigspaceshipsmustbebuilt.D、Itsatmospheremus
InanefforttomakeupforsomeoftheglaringlimitationsofIQtests,researchershavebeguntodevelopnewwaystomeasuret
随机试题
简述做好幼小衔接工作的主要方法。
稽留热多见于_______、_______等。
源皮距的描述正确的是
支付已宣告分派的现金股利时,所有者权益减少。()
根据税收征收管理法律制度的规定,下列关于税务行政复议管辖的表述中,不正确的是()。
“_________造字”的传说在战国时期已经广泛流传。《淮南子.本经》中记载:“昔者_______作书,而天雨粟,鬼夜哭。”《说文解字序》中记载:“________之初作书,盖依类象形,故谓之文。其后形声相益,即谓之字”。()(两南大学2010翻
下列关于EDI的描述中,错误的是()。
HumanintelligenceandtheIQscalesusedtomeasureitonceagainarebecomingthefocusoffierydebate.Asargumentrages
"LayersofSocialClass"Takentogether,income,occupation,andeducationaregoodmeasuresofpeople’ssocialstanding.U
Mymistakeinjudgment______thefailure,
最新回复
(
0
)