首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Word-of-mouth advertising turns out to be insincere. B、Traditional advertisements are unconvincing. C、Everyone loves tradition
A、Word-of-mouth advertising turns out to be insincere. B、Traditional advertisements are unconvincing. C、Everyone loves tradition
admin
2013-09-26
49
问题
Tonight, I’ll be specifically talking about word-of-mouth advertising. As we all know, billions of dollars are spent on advertising every year.
Well,(33)do you prefer to buy products recommended by an advertiser or your friends? Personally, I prefer the latter, because I trust my friends. So, word-of-mouth advertising happens when a person tells another person about a good experience with a product or service. That second person then tells another friend, family member, or colleague. By contraries, traditional advertisers talk about how good their products are. Usually, they say things like, "Studies show that our products are the best," or "Everyone loves our products," but it can sound insincere or unconvincing. And some statistics also prove that word-of-mouth advertising is more reliable and effective.
According to a new study from NOP World, 93% of people believe word of mouth is the most reliable way to find out information about products and services. 70% of people are affected by it. 37% will buy it or try it, 24% will consider it and merely 9% will avoid it.
So, it’s obvious that word-of-mouth advertising has many advantages like high credibility, low costs, great reach and high efficiency. Do you agree with me? And the main reasons for the wide popularity of word-of-mouth advertising are also apparent.(35)Socializing and networking have now made people closer and closer. So relatives and friends are simply accessible over the net.
33. What does the author say about purchasing products?
34. What can we learn from the new study of NOP World?
35. What is the main reason for the wide popularity of word-of-mouth advertising?
选项
A、Word-of-mouth advertising turns out to be insincere.
B、Traditional advertisements are unconvincing.
C、Everyone loves traditional advertisers’ products.
D、Most people believe in word-of-mouth advertising.
答案
D
解析
文章中提到,NOP World的最新研究表明,有93%的人认为口头广告是获取产品信息和服务的最可靠的途径,70%的人会受到口头广告的影响。由此可知,大多数人是相信口头广告的,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/So27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Americanculturehasbeenenrichedbythevaluesandbeliefsystemsofvirtuallyeverypartoftheworld.Theonevaluethat
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,naturalsciencesorsciencesdealingwithnaturalworld,and
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythmsincertainvulnerablepeople.Previousstudies
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythmsincertainvulnerablepeople.Previousstudies
A、Herpriorschooling.B、Herage.C、Herresidence.D、Herdrivingrecord.C男士说:“我们只需要登记住址:有姓名和住址的电话账单就可以了。”故答案为C。所有选项都很简短,表面上提供不了
A、Requiredtextbooks.B、Usedbooks.C、Booksona"suggestedreadings"list.D、Children’sbooks.A细节题。浏览选项可知,问题与书有关。对话开头男士就说道,真不敢
A、Jointcustody.B、Visitationrights.C、Allproperties.D、Estatepayments.B细节题。浏览选项可知此题考查细节。男士问女士Areyougoingtogivehimjoin
TheLoveofaRobotCancomputerseverreallybelikeus,andifnot,whynot?Thesimilaritiesareobvious.Wecanbothwor
A、Lethimwinatennisgame.B、Helphimfinishhishistoryproject.C、Givehimsomemedicineforhisstomach.D、Lendhimherhis
随机试题
传感器一般由敏感元件、转换元件和()三部分组成。
下列关于胸骨角的描述,正确的是()
根据《消费税暂行条例》规定,纳税人将自产自用应税消费品用于连续生产应税消费品时()。
甲企业为增值税一般纳税人,2017年10月发生下列经济业务:(1)购进油漆,用于装饰本企业办公楼,取得的普通发票上注明金额4000元。(2)购进办公用复印纸,取得的增值税专用发票上注明价款3000元。(3)购进生产用原材料,取得普通发票,支付价税合计
幼儿的理智感明显发展起来的年龄是()
在国际关系的表述中有一个常用的词汇叫“西方国家”,关于这个概念,正确的理解应该是()
以下几种说法,正确的是()
卫星旅行社组织了美国、香港、台湾、新加坡等旅游者推出中华环视旅行活动。其中有些人游览中国西部,而有些人游览中国东北,所有游览中国东北的人都游览中国西部,而所有没有游览中国西部的人都是新加坡人。上述陈述最能支持以下哪项结论?
太学
Everyoneinthefamilycamedownwiththediseasebecauseitwascontagious.
最新回复
(
0
)