首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
outline: (1) 大学生赚钱的好处 (2) 大学生赚钱可能带来的坏处 (3) 我对大学生赚钱的态度
outline: (1) 大学生赚钱的好处 (2) 大学生赚钱可能带来的坏处 (3) 我对大学生赚钱的态度
admin
2010-02-05
31
问题
outline: (1) 大学生赚钱的好处
(2) 大学生赚钱可能带来的坏处
(3) 我对大学生赚钱的态度
选项
答案
With the development of economy, more anti more colege students nowadays are beginning to make money. College students making money offers many advantages. First, it challenges students to learn more about the society. Second, it will enable students to buy whatever they need for their study with their own money. Moreover, it helps college students practice independence. While college students making money has many advantages, it also presents some disadvantages. For example, it will no doubt take up students’ time and affect their study. Besides, it does no good to their health, because they have to stay up often in order to catch up with their lessons if they don’t want to lag behind. Even worse, some students may ignore the seriousness of the law if they care for nothing but money. In my opinion, college students may make money at their leisure. But for those who always fail their exams, my advice is that they devote all their energy and time to study.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SpqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、I’mwelltoday.B、Mindyourstep.C、Mo,Iliketodoso.D、Yes,please.D本题考查对于提出请求的一般疑问句的回答。对此类问题的回答,一般用Yes,ofcourse/Sure/Ce
________thememberscooperatewell,theteamwillkeepwinninggames.
Wehavejustboughtalargequantityofhigh-qualitysportsshoes,andweareabletoofferthemtoyouattheveryreasonablep
A—AssembleJ—MembershipB—CustomersatisfactionK—PlaceorderC—DeferpaymentL—ReceiptD—Deli
Weshould________thegoalsanddesiresoftheclientsandtheirfamilymembers.
Dr.Richard,togetherwithhiswifeandthreechildren,(be)______toarriveinBeijingthisafternoon.
A、Gold.B、Blue.C、Brown.D、Black.DM:Ireallylikethisblacknecktie.W:Buttheblueorgoldonewilllookmuchnicerwithyo
TheBedouinpeoplethinkmosthighlyofpeoplewhoshowloyalty.Tothemloyaltydoesnotmeanthatoneisdevotedtoacountry,
DearManager,Afteraseriousconsideration,IhavedefinitelydecidedtoresignfromthedepartmenteffectivelyonSeptember
Dearsir,WethankyouverymuchforyourorderNovember3rd.Aftercarefulconsiderationonyourrequestanddiscussionof
随机试题
在市场经济条件下,利率水平的高低主要取决于()。
悬臂梁受载情况如图所示,在截面C上:
控制图的异常现象是指点子排列出现了( )等情况。
以下关于产业组织创新的说法不正确的是( )。
下列有关持续经营假设的说法中,不正确的有()。
阅读材料完成下列问题。《傅雷家书两则》原文1954年10月2日聪,亲爱的孩子。收到9月22日晚发的第六信,很高兴。我们并没为你前信感到什么烦恼或是不安。我在第八封信中还对你预告,这种精神消沉的情形,以后还是会有的。我是过来人,
最近一期的《瞭望新闻周刊》有文章称“消费就是爱国”,有关专家撰文加以嘲笑:我从来没有想到________的生活方式,居然会成为一种道德瑕疵。填入划横线部分最恰当的一项是()。
下列人员,享有选举权的是()。
物理安全技术包括机房安全和________。
Hewouldhavefinishedhiscollegeeducation,buthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
最新回复
(
0
)