首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why aren’t the University, Colleges and Institutes just called "University"? The simpler answer is that, with a few exceptions,
Why aren’t the University, Colleges and Institutes just called "University"? The simpler answer is that, with a few exceptions,
admin
2017-04-21
73
问题
Why aren’t the University, Colleges and Institutes just called "University"? The simpler answer is that, with a few exceptions, the University Colleges and Institutes do not usually award all their own degrees. 【R1】______
University Colleges and Institutes tend to be much smaller than typical British universities.【R2】______Typically, the present University Colleges and Institutes have developed and grown from Teachers’ Colleges.【R3】______Then they started to offer other courses and degrees, broadly comparable to any university, the only difference being that these institutions do not normally provide degrees in such subjects as Law, Engineering, and Medicine.
【R4】______In terms of the courses and subjects offered, there is likely to be an emphasis on those subjects that are closely associated with the School curriculum — Arts or Humanities subjects. Teacher education itself, of course, almost certainly remains as a strong component of the whole array of courses taught by a University College or Institute. Professional training for the classroom is something which these institutions have specialized in since their foundation, and no University is likely to do it better. 【R5】______
Perhaps, there is virtue and merit in what is small: sheer size, especially if it means a loss of what is most human and personal, is not something to be sought of its own sake. 【R6】______
Lectures and tutors have to be well qualified because they teach degree courses that are in every way equal in standard to those taught at Universities. 【R7】______
Quality assurance is guaranteed. International recognition and comparability with all other British degrees are not in question. 【R8】______
A. The particular strengths of the University Colleges and Institutes lie in their somewhat particular origins.
B. At least some of the degrees, especially at postgraduate level, are likely to be awarded by a large university with which the college or institute is associated.
C. But it is not only a matter of size, but also their origins that make them somewhat different from Britain Universities, old or new.
D. Until about 20 years ago in most cases, they would have been exclusively concerned with the professional training of teachers.
E. So, parents, students, and sponsors need have no doubt about the quality or standing of the degrees that the Colleges award.
F. Also associated with the smaller institutions’ origins is their strong continuing pastoral tradition and care for the individual student.
G. So what else should students, parents, and sponsors worry?
H. The relatively small University Colleges and Institutes have all the facilities and equipment of the bigger Universities.
【R1】
选项
答案
B
解析
第1段开头首先提出一个问题:为什么学院不能称为大学?紧接着就回答说,简单的答案是因为除了少数情况外,学院都不能授予学位。而句B则提到至少一些学位,特别是研究生学位是由学院所附属的大学授予的。句B与第1段的前两句在语意上是相关的,句B与“The simpler answer is…their own degrees.”构成了递进关系,进一步说明了大学在授予学位方面要优于学院,因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/St9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
Readthefollowingarticleandanswerquestions9~18onthenextpage.Happy75thBirthday,SocialSecurit
Readthefollowingarticleandanswerquestions9~18onthenextpage.Happy75thBirthday,SocialSecurit
Tradeiscentraltohumanhealth,prosperityandsocialwelfare.【R1】______Examplesoftradeindailylifearesoabundanttheys
Tradeiscentraltohumanhealth,prosperityandsocialwelfare.【R1】______Examplesoftradeindailylifearesoabundanttheys
Tradeiscentraltohumanhealth,prosperityandsocialwelfare.【R1】______Examplesoftradeindailylifearesoabundanttheys
1.ItisbecauseofhisplaysthatShakespeareisnowconsideredthegreatestEnglishwriterinhistory.Theerainwhichheliv
1.ItisbecauseofhisplaysthatShakespeareisnowconsideredthegreatestEnglishwriterinhistory.Theerainwhichheliv
随机试题
男性,32岁。饮酒后中上腹持续性:疼痛6小时,并逐渐加剧,向肩、背部放射,伴恶心、呕吐。查体:P118次/分,BP90/75mmHg,急性面容,表情痛苦,全腹压痛,尤以中上腹为著,轻度肌紧张和反跳痛,肝区未触及肿块。外周血WBC15×109/L,中性粒细胞
晕动病发病的主要原因是
甲、乙、丙拟设立一有限合伙企业,甲、乙为普通合伙人,丙为有限合伙人,下列不可以作为丙的出资的是:()
某—场地平面草图如图3—19所示,拟建建筑地上9层、地下3层,每层面积相同。其容积率(不含地下)为:[2006年第29题]
一般来说,分散学习优于集中学习。()
Weweretoldthattherewereabout20foreignstudents______Chineseintheschool,andmost______werefromGermany.
社会监督是公安机关以外的公民对公安机关及其人民警察执法活动的监督。()
我国已进入老龄化社会,老年人消费市场随之增大,一些不法商家盯上了“银发市场”,并进行欺诈活动。如果请你面向社区老年人进行防欺诈宣传,你准备怎样开展工作?
实践和认识活动中的中介是指()
设:x=x(t),y=y(t)(α<t<β是区域D内的光滑曲线,即x(t),y(t)在(α,β)内有连续的导数且x’2+y’2(t)≠0,f(x,y)在D内有连续的偏导数.若P0∈是函数f(x,y)在上的极值点,证明:f(x,y)在点P0沿的切线方向的方向
最新回复
(
0
)