首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Human needs seem endless. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat; when a manager gets a new sports
Human needs seem endless. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat; when a manager gets a new sports
admin
2015-10-30
24
问题
Human needs seem endless.
When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat; when a manager gets a new sports car, a big house and pleasure boats dance into view.
The many needs of mankind might be regarded as making up several levels. When there is money enough to satisfy one level of needs, another level appears.
The first and most basic level of needs involves food. Once this level is satisfied, the second level of needs, clothing and some sort of shelter , appears. By the end of World War II , these needs were satisfied for a great majority of Americans. Then a third level appeared. It included such items as automobiles and new houses.
By 1957 or 1958 this third level of needs was fairly well satisfied. Then, in the late 1950s, a fourth level of needs appeared: the "life-enriching" level.
While the other levels involve physical satisfaction, that is, the feeding, comfort, safety, and transportation, this level stresses mental needs for recognition, achievement, and happiness.
It includes a variety of goods and services, many of which could be called "luxury" items. Among them are vacation trips, the best medical and dental care, and recreation. Also included here are fancy goods and the latest styles in clothing.
On the fourth level, a lot of money is spent on services, while on the first three levels more is spent on goods. Will consumers raise their sights to a fifth level of needs as their income increases, or will they continue to demand luxuries and personal services on the fourth level?
A fifth level would probably involve needs that can be achieved best by community action. Consumers may be spending more on taxes to pay for government action against disease, ignorance, crim, and prejudice. After filling our stomachs, our clothes closets, our garages, our teeth, and our minds, we now may seek to ensure the health, safety, and leisure to enjoy more fully the good things on the first four levels.
Which of the following is NOT related to "physical satisfaction"?
选项
A、A successful career.
B、A comfortable home.
C、A good meal.
D、A family car.
答案
A
解析
本题答案对应于文章的第四段,第四段第三行说physical satisfaction包括食物、舒适、安全感、交通工具,在B、C、D中都有体现。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/StYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Somepsychologists(心理学家)maintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperformedinthebrainalone,butthatone’smuscles
Nooneknowsexactlyhowmanydisabled(残废的)peoplethereareintheworld,butestimatessuggestthefigureisover450million
Thereareadvantagesanddisadvantagesto【21】AsianandWesterneducationalmethod.Forexample,oneadvantage【22】theeducationi
AyoungpairofpandasisexpectedtosettleintheirnewhomeintheAtlanta’sZooto-morrow,tileBeijingYouthDailyreporte
Dannywasjusttiredaboutthewaythingsweregoing.HismomcametotheschoolandwentonandonaboutRickJackson.Itseeme
Woodsmen,huntersandtrackerslearnedtofollowandreadthe【21】left,behind【22】animals,men,natureandtime.Theirabilityto
Woodsmen,huntersandtrackerslearnedtofollowandreadthe【21】left,behind【22】animals,men,natureandtime.Theirabilityto
______thePLAmenthevillagerswouldnothavesurvivedtheflood.
Theangrywomansatinthestationoffice."Therailwayshouldpayme$12."ShesaidtoHarry,themanwho【21】theticket."Myti
Theangrywomansatinthestationoffice."Therailwayshouldpayme$12."ShesaidtoHarry,themanwho【21】theticket."Myti
随机试题
下述哪项关于梅毒的叙述是正确的
继发性痛经和不孕并存的患者多见于以下哪种疾病
A急性单纯性阑尾炎B急性化脓性阑尾炎C坏疽性阑尾炎D穿孔性阑尾炎E阑尾周围脓肿病变仅限于阑尾黏膜或黏膜下层的是
A.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板减少B.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板正常C.APTT正常、PT延长、BT延长、血小板正常D.APTT延长、PT延长、BT延长、血小板正常E.APTT延长、PT正常、BT正常、血小板正常过敏
患者,男,40岁,颅脑术后第3天,能在床上自行活动。现需用平车搬运患者行CT检查,护士帮助患者从床上挪动到平车上。护士协助患者从床向平车挪动的正确顺序是
1998年4月6日,在全球金融界享有盛誉的花旗银行宣布同专长于保险和投资业务的旅行者集团合并,合并涉及的资本总额达820亿美元,是当时世界上最大的金融合并案。花旗银行与旅行者集团合并后,将新公司定名为“花旗集团”,但沿用旅行者集团的商标“一把小红
在一次大班数学的分类教学中,活动开始。老师出示了许多动物的卡片,请小朋友们上来把他认为具有相同特征的动物放在一起,航航上来将狮子、老虎与羊放到一起,其他小朋友马上大叫起来:“不对,不对,老虎和狮子会把羊吃掉的。”航航迟疑了一会,把羊去掉,然后将乌龟与狮子、
某教学活动在开始前对学生学习的知识、技能以及情感进行预测。这是哪种评价?()
一家商场按下述方式促销商品:一年中任何时候,或者有季节性促销,或者有节日促销,或两者兼而有之。每一种促销都会持续一个月。在任何一个月,如果商场想要把某一类商品清仓,就宣布季节性促销;如果某个月份有节日并且仓库中仍有剩余商品,就宣布节日促销。不过,11月没有
ThepolicestoppedmetheotherdayasIwasdrivinghome,becauseIwasexceedingthespeed______.
最新回复
(
0
)