首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On November 16th a number of well-known musicians were on hand to help mark the launch of Google’ s new online music service. Al
On November 16th a number of well-known musicians were on hand to help mark the launch of Google’ s new online music service. Al
admin
2020-12-14
66
问题
On November 16th a number of well-known musicians were on hand to help mark the launch of Google’ s new online music service. Although the internet giant is not planning to snap any necks, it would dearly like to break the vice-like grip that Apple has on the $6.3 billion a year digital-music business thanks to the success of its iTunes online store and devices such as the iPod. But doing so will not be easy.
Google’s decision to launch its own music store is the latest firing in a wider conflict being waged by the giants of the tech world. Like spiders spinning vast webs, Apple, Amazon and Google are doing their best to create huge "ecosystems" of tightly linked electronic devices and online services that trap consumers and discourage them from switching to rivals’ offerings. Digital music has a special place in these systems because of its popularity and because Apple has shown that it can be a money-spinner too.
Hence Google’s determination to take on Apple and Amazon, which is also developing an online-music business of its own. Earlier this year, Google launched Music Beta, a service limited to the American market that lets consumers upload songs to a digital "locker" on its servers and then listen to them on any PC with a web connection or any mobile device using the search firm’s Android operating system. This service will form part of the company’s broader Google Music offering. Another element of this is a new online music store that will be put in the Android marketplace.
Although it is a latecomer to the music market, Google hopes other bits of its ecosystem will help close the gap with its big rivals. In particular, it is betting that the rapid spread of Android devices will create a huge audience, and it will use its social network, Google, to help to drive sales: users who buy individual songs or entire albums from Google’ s digital store will be able to let their friends on Google play the same music once without having to pay for it. Google is also offering some songs from bands such as The Rolling Stones and Coldplay free in a bid to get people to try its new service.
These advantages are not to be sniffed at. But they cannot disguise several weaknesses in Google’s strategy. The biggest weakness of these is that it has been unable to strike deals with all of the companies that dominate the music industry. The firm has signed agreements with Universal Music Group, EMI Group(which Universal has just signed a deal to buy)and Sony Music Entertainment, but has been unable to do so with Warner Music Group.
What can be inferred from the last paragraph?
选项
A、Google has no advantage.
B、There are still some difficulties.
C、There are weaknesses in its strategy.
D、Google will not succeed.
答案
B
解析
推断题。题干直接提到最后一段,我们从这一段可以看到But they cannotdisguise several weaknesses in Google’s strategy,后面紧接着讲了它存在的缺陷,所以可以推断出还有一些困难需要克服,B符合。A项Google has no advantage与These advantages are not to be sniffed at相矛盾.不正确。C项There are weaknessesin its strategy不属于推断的内容。文中只是讲存在的问题,不表示谷歌的产品没优势,所以D项也不准确。因此,正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SwP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、NowmoreAmericanparentsaredoingso.B、MoreAmericancollegestudentsstudyChinese.C、Chinahasbecometheworld’slargest
A、Thedirectorprobablyisn’tabletomakeanexception.B、Thedirectorprobablywon’tseeher.C、Thedirectorusuallyisn’tver
A、ChangetheeditingruleofWikipedia.B、Learnaboutthebreakingnews.C、MakesureWikipediaisreliable.D、Makechangestoan
A、Itlimitsthenumberoftopicsitcancover.B、Itisanewkindofencyclopediaaboutbooks.C、Itisaveryfamousnot-for-pro
A、About40.B、Almost200.C、Over240.D、Morethan72.B根据原文,Smithsonian展览展出了约200件JosephCornell的作品,所以答案为B。
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyfuncti
A、Wearbeautifulclothestoattracttheaudience.B、Preparethepresentationforatleastonemonth.C、Speakasloudlyasyouca
A、Preparingaspeechwellinadvance.B、Ignoringtheaudience’sreaction.C、Beingconfidentontheplatform.D、Learningthemain
Movingfarmorequicklythanmanyhadthoughtlikelyorpossible,lawmakersinthe10-memberHouse-Senatecommitteeannouncedth
TheFrontierHeritageTheImpactoftheAmericanFrontier[A]AlthoughAmericancivilizationtookoverandreplacedthe
随机试题
《企业破产法》第31条规定,法院受理破产申请前一年内,管理人可以请求法院撤销的涉及债务人财产行为的有
常见的与静脉导管相关的感染主要有_______、化脓性血栓性静脉、_______及隐性静脉内感染。
郑某,女,16岁。发作性喉间痰鸣、气促10年,因受寒复发2天。现症见呼吸急促,喉中哮鸣有声,胸膈满闷如塞,咳嗽痰少,咯吐不爽,面色晦滞带青,口不渴,形寒怕冷。舌苔白滑,脉浮紧。查体:双肺满布哮鸣音。宜选用方
呃逆的基本治法是
以下哪种情志异常,可导致心悸、惊恐不安等症状
利益返还请求权的性质是()。
2008年10月,A市B房地产开发公司准备利用A市城市规划区内的C地块,开发建设商品房。通过合法手续,取得了这块土地使用权。另外,该项目建设过程中,经批准,使用临时用地一块。在该项目实施过程中,需要A市人民政府规划行政管理部门审批的证件包括(
对于地表水环境质量标准中氨氮可以采用的测定方法是()。
建设期利息的计算公式为______。
下列各项中,应计入存货实际成本中的有()。
最新回复
(
0
)