首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Among emblems of old age, a woman’s curved spine is one of the most powerful and haunting, at once both metaphor and augury.
(1)Among emblems of old age, a woman’s curved spine is one of the most powerful and haunting, at once both metaphor and augury.
admin
2019-05-24
24
问题
(1)Among emblems of old age, a woman’s curved spine is one of the most powerful and haunting, at once both metaphor and augury. It conjures up the crush of life’s passage. More terrible, it often heralds life’s end. For the humped back is often the most visible sign of osteoporosis, a progressive disease that leaves bones thin and brittle. Even so simple a motion as walking or sitting can collapse vertebrae and fracture wrists and hips. Those who suffer such breaks rarely recover their mobility. In America many wind up in nursing homes. One-quarter die within six months of a hip fracture.
(2)The sight of an elderly person with a stoop sets people to wondering, "will that happen to me?" Up to now, there has been no way to answer that question. Though osteoporosis afflicts, for example, about 25 million Americans, most of them women, the disease offers no early symptoms. Usually it is not diagnosed until after age 50, when a victim suffers a fracture. But that may soon change. Last week a term of Australian scientists reported that they have identified a single gene that appears to put people at very high risk of developing osteoporosis.
(3)The genetic studies are still preliminary, but if confirmed, they could lead to a simple screening test that would alert vulnerable people at a young age, early enough for them to take steps that could help ward off the disease. Says Dr. John Eisman, who led me grounding breaking research at the Garvan Institute of Medical Research in Sydney: "I envision a woman going in for a blood test, which will become as routine as a cholesterol check, to assess her bone density and risk for osteoporosis."
(4)In a report to Nature, the researchers announced mat they have found two versions of a specific gene mat are associated with varying bone density. One type, which they dubbed "b", is linked with stronger skeletons, and the other, labeled "B", with weaker ones. The gene itself directs construction of receptors(docking sites within the cell)for a form of vitamin D mat plays a crucial role in bone formation. Once vitamin D locks in, me receptors act as a sort of control tower, switching on and off other genes that regulate calcium absorption and me constant renewal of bone.
(5)Until about age 35, the body synthesizes new skeletal tissue faster than it dies. Then me balance reverses, with bone being lost faster than it is replaced. In osteoporosis, that normal wasting away reaches such a hazardous level that bones become fragile. They lose their usual spongelike appearance and are more like porous lace. While both men and women experience bone loss, women are much more susceptible to osteoporosis. Bone deteriorates faster after menopause, probably in part because of a sharp drop in levels of the hormone estrogen.
(6)According to the new research, the risk of osteoporosis depends heavily on which versions of the vitamin D receptor gene an individual inherits. Since each parent contributes a copy, a person’s genetic endowment can be bb, Bb or BB. The most severe threat occurs, says molecular biologist Nigel Morrison, of the Australian team, "When you inherit a double whammy of the low-bone-density form of the gene. Then you are at risk of having osteoporosis by age 65."
(7)Examining 311 women, the scientists discovered that those with the BB combination had spines fragile enough to fracture by about 18 years after menopause. Bb women reached this fracture threshold four years later, and those carrying bb genes not until 29 years after menopause.
(8)Like so many genetic discoveries these days, the new findings are likely to be a mixed blessing. A screening test could identify people at high risk of osteoporosis even at birth. That knowledge would provide relief for some parents and their offspring—and certain worry for others. But researchers stress that having the B form of the vitamin D receptor gene does not doom people to a severe case of the disease.
(9)In fact, bone density is determined about 75% by heredity and 25% by environmental factors. As a hedge against later bone erosion, children identified as vulnerable to osteoporosis will be urged to build up their bone density by increasing their calcium intake and exercising with weights. Those at high risk will also be strongly advised to shun cigarettes and alcohol, which speed up bone loss, and perhaps take vitamin D supplements and estrogen replacement pills after menopause. Eventually, researchers hope to develop new drugs that stimulate bone formation. "The whole business of genetic testing is clouded by things we can’t control," observes Morrison. "What is good is that, here, we can do something about the threat."
What is the relationship between the first and second paragraphs?
选项
A、The second leads to the topic based on the first.
B、The second provides a contrast to the first paragraph.
C、The first and the second coordinate to introduce the topic.
D、The second explains the first from another perspective.
答案
A
解析
第1段讲骨质疏松的症状及严重后果,基于此,第2段引出本文的主题,即遗传学研究的发展可能为骨质疏松症的预防和治疗带来新突破,选A。第2段由骨质疏松症的后果谈到对该症的诊断,未构成对比,排除B;视角虽有转换,但不是对第1段的解释,D也可排除;A、C均为合理选项,但C没有A表述具体,亦可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SzbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechangedeclaredthattheevidenceofawanningtrendis
Peopleineveryworkplacetalkaboutorganizationalculture,themysteriouswordthatcharacterizesaworkenvironment.Oneof
PASSAGETHREEWhatmighthappentothebigwheelstylepatients?
PASSAGETWOWhatdotheexamplesofAmericanCenturyInvestmentsandBain&CompanyinPara.5show?
(1)LondonissteepedinDickensianhistory.Everyplacehevisited,everypersonhemet,wouldbedrawnintohisimaginationand
PASSAGETWOWhyisithardtogetcigarettesoutofHollywood?
QuestionnaireDesignI.Clarifyyourstudygoal—Writedownyourstudygoalbefore【T1】_____【T1】______—Askquestionsthatdire
Letmeexplainsomeoftheseinmoredetail.First,facialexpression.Facialexpressionisapowerful【T1】______.Weallknow【T2
(1)Askedwhatjobtheywouldtakeiftheycouldhaveany,peopleunleashtheirimaginationsanddreamofexoticplaces,powerful
随机试题
小儿风热感冒与风寒感冒的鉴别要点有
在治疗性沟通的交谈阶段,护士提出问题时应注意的是()。
公安机关由于情况紧急,当场对公民赵某采取了限制人身自由的强制措施,则公安机关下列做法中正确的是:()
消费者在购买、使用商品时,其合法权益受到损害的,可以向销售者要求赔偿。销售者赔偿后,属于()的责任的,销售者有权向其追偿。
从企业的长期发展来看,试图满足同样的顾客需要,或是服务于同一目标市场的企业是()。
以下关于针式打印机、激光打印机和喷墨打印机的叙述中错误的有()。
酝酿效应【2016年-山西师大】
人生观的主要内容包括人生目的、人生态度和人生价值。人生目的回答人为什么活着,人生态度表明人应当怎样对待生活,人生价值判断什么样的人生才有意义。这三个方面互相联系、互相制约,其中居于核心地位的是()
Youmustletmehavetheannualreportwithout______byteno’clocktomorrowmorning.
Ⅰ.Plato’sideaofgoodnessandjusticeA.Agoodandjustsocietydependson【1】of3groupsofpeople:—workers—soldi
最新回复
(
0
)