首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As a result of pollution, Lake Erie, on the borders of the U. S. A. and Canada, now does not have many living things. Polluti
As a result of pollution, Lake Erie, on the borders of the U. S. A. and Canada, now does not have many living things. Polluti
admin
2012-04-07
64
问题
As a result of pollution, Lake Erie, on the borders of the U. S. A. and Canada, now does not have many living things.
Pollution in water is not simply a matter of "poisons" killing large numbers of fish overnight.
Very often the effects of pollution are not noticed until many months or years later because the first organisms (生物) to be affected are either plants or planktons (浮游生物). These organisms are the food of fish, birds, and other creatures. When this food disappears, the fish and birds would die too. In this way a whole food chain can be wiped out, and it is not until dead fish and water birds are found at the river’s edge or on the sea shore that people realize what is happening.
Where do the substances that pollute the water come from? There are two main sources, sewage (生活污水) and industrial waste. As more detergent (洗涤剂) is used in the homes, more of it is finally put into our rivers, lakes and seas. Detergent harms water birds by breaking down the natural substances which keep their feathers waterproof. Sewage itself, if not properly treated, makes the water dirty and prevents all forms of life in rivers and the sea from receiving the oxygen they need. Industrial waste is even more harmful since there are more highly poisonous materials in it, such as copper and lead.
So, if we want to stop this pollution, the answer is simple. Sewage and industrial waste must be made clean before flowing into rivers and seas. It may be already too late to save some rivers and lakes, but others can be saved if the correct action is taken at once.
Pollution in water is noticed ______.
选项
A、when poisons are poured into water
B、when a great many fish and birds die
C、when the first organisms are affected
D、as soon as the balance of nature is destroyed
答案
B
解析
细节题。文章第二段提到“it is not until dead fish and water birds are found at the river’s edge or on the sea shore that people realize what is happening”,意思是“人们只有在湖畔及海边发现死鱼、死鸟时,才意识到污染的存在”,所以答案是[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Szwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Onenightahotelcaughtinfire,andthetwopeoplewhowere【S1】______stayinginitranoutontheirnightclot
Let’strytodoourworkwith______moneyand______people.
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Peopleenjoyseeingthemoviesbecausethey______.
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Whichofthefollowingispeople’snormalresponsetothemovies
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?WhydoesBrendanthinkhemightretireearly?
MoneyandLoveWhentheRomanticMovementwasstillinitsfirstfavor,itwasacommonmatterofdebate【B1】peopleshould
SirJohnSulstongotaNobelPrizeforMedicinebecausehehas______.Peoplemightbeseriouslyillifthecellsintheirbody
--Heisanxioustoknowtheresultoftheexamination.--Butitwillsoon______toeveryone.
随机试题
关于深Ⅱ度烧伤,下列哪项是错误的【】
李某,32岁,初孕妇,宫内孕39周,于昨天晚上感觉腹部一阵阵发紧,每半个小时一次每次持续3~5秒钟,今天早上孕妇感觉腹部疼痛,每5~6分钟一次,每次持续45秒左右请问。下午3pm,该妇女经阴道分娩出一正常男婴,胎儿娩出后正确的处理应
患者,女,38岁。有"血管性头痛"史,近日头痛如针刺,以枕项部为主,舌质暗,脉弦涩。治拟活血化瘀,宜选何药引经
适合保存检查癌细胞标本的是
某项目投资建设期为3年,第1年投资额是1000万元,且每年以15%的速度增长,预计该项目年均投资价格上涨率为5%,则该项目建设期间涨价预备费为()万元。
下列汽车库或修车库应设集中采暖的是()。
市盈率指标可以用于不同行业公司的比较。()
下列各项不属于我国《证券法》规定的证券交易内容的是( )。
TwoyearsagoIboughtabike.Ifyouliveinatown,itisoften(1)thanacarandyoudon’thavetoworry(2)parking(车辆
Astheearth’ssurfaceswarm,evaporation(蒸发)isdryingoutforestsandsoils,increasingsusceptibilitytofire.Lastsummer,m
最新回复
(
0
)