首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
October 8, 2010 Dear Sirs, Many thanks for your offer (报价) dated August 26th for leather shoes and for the illustrated catal
October 8, 2010 Dear Sirs, Many thanks for your offer (报价) dated August 26th for leather shoes and for the illustrated catal
admin
2013-05-07
32
问题
October 8, 2010
Dear Sirs,
Many thanks for your offer (报价) dated August 26th for leather shoes and for the illustrated catalogues you very kindly sent us.
We appreciate the high quality of your goods, but unfortunately we are not in a position to accept the offer on your terms. Your prices appear to be on rather high side and they will leave us little or no margin of profit. As you may know, this is an area in which the principal demand is for goods in the medium price range, and leather shoes of the same quality from some other suppliers are now available in this market at much lower prices than yours. Some suppliers even offer a special discount of as high as 20% on orders exceeding $15 000.
Much as we would like to do more business with you, it is rather difficult for us to accept the prices you offered. Unless you can reduce your prices by 10%, we will have no choice but to satisfy our requirements elsewhere.
It is highly appreciated if you will give the matter your due consideration and allow us the discount as we suggested. We await your early reply.
Yours faithfully,
Charles Austen
What was the purpose of this letter?To ask the supplier to offer him ______ of 10%.
选项
答案
a discount
解析
本题问的是写这封信的目的。根据文章第三段第二句话的前半句及最后一段中的and allow us the discount as we suggested可知,写信的目的是要求供应商提供折扣,故答案为a discount。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/T1eK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Athousandthanksforyour(invite)______topayavisitinspring.
A、Mother-son.B、Waitress-customer.C、Servant-master.D、Driver-passenger.B
A—OpenHereB—EmergencyDoorC—TurnOfftheLightBeforeYouLeaveD—KeepCoolE—KeepDry
A—OpenHereB—EmergencyDoorC—TurnOfftheLightBeforeYouLeaveD—KeepCoolE—KeepDry
A、Conductorandpassenger.B、Teacherandstudent.C、Salesmanandcustomer.D、Bossandsecretary.A此题要求考生根据会话中人物的语言推测其身份。根据原文中“bu
7October,2004HuaxiaIndustrialCorp.903MinhuaRoadGuangzhouP.R.ChinaAttention:Mr.AllenYoungSubject:RequestforAB
Thankstothemeansofmoderntransportationandcommunication,theworldisgettingsmallerandsmaller.Thewholeworldcommun
June8,2009DearSirs,Manythanksforyouroffer(报价)datedMay26thforleathershoesandfortheillustratedcataloguesy
随机试题
肱骨干骨折,伤及桡神经,患肢应出现
A.卵泡发育B.抑制卵母细胞成熟C.排卵D.子宫内膜发生增生期变化E.子宫内膜发生分泌期变化FSH能使
尿蛋白加热乙酸法试验中结果呈明显白色颗粒状混浊、无絮状沉淀,应报告为
下列属于房地产投资缺点的是()。
2014年6月1日,人民法院依法受理了A公司的破产清算申请。根据破产法律制度的规定,涉及A公司财产的下列行为中,管理人有权请求人民法院撤销的有()。
Inrecentyearsanewfarmingrevolutionhasbegun,onethatinvolvesthe【1】oflifeatafundamentallevel-thegene.Thestudyo
Hepausedforamoment,thencontinuedspeaking.
Whatdoweknowaboutthewoman’sfamily?
A、 B、 C、 C问题Whyishe一?可以知道回答的主语应该也是he。(A)可以用于回答when引导的问句。(B)作为回答不够具体,另外该句是在确认信息时使用的。(C)给出了具体的理由,找到了更好的工作,所以要离
Today,mostcountriesintheworldhavecanals.Manycountrieshavebuiltcanalsnearthecoast,andparallel【C1】______thecoast
最新回复
(
0
)